Horoskop na 4. červencový týden: Váhy se setkají s přáteli, Panny se posunou vpřed

Horoskop na 4. červencový týden: Váhy se setkají s přáteli, Panny se posunou vpřed
Vliv Merkuru nebude tento týden příliš přívětivý, a to až do středy. Ve čtvrtek se dočkáme novu pod vlivem Lva, tudíž se můžeme těšit na lepší časy, což se projeví v následujících dvou týdnech. Co potká tento týden vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pozor na vaše výkyvy nálad až do středy. Je možné, že zavrhnete možnost vztahu a s partnerem či potencionálním partnerem se nebudete stýkat. Od čtvrtka budete hledat zábavu a také se omluvíte jedinci, jemuž jste ublížili. Také se můžete vrhnout do nějakého projektu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše rodina a milovaný člověk s vámi to s vámi nebudou mít do středy lehké. Vaše komunikace nebude ideální a myšlenky budou zastřené. Od čtvrtka přeorganizujete svůj domov a také se můžete setkat se svou rodinou. O víkendu budete myslet na zlepšení svého osobního života.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít spoustu myšlenek, dokonce i na vaše rychlé myšlení. Můžete se rozhodnout špatně nebo ublížit osobě, která vám plně důvěřuje. To potrvá do středy. Ve čtvrtek je možná nová láska či se budete učit novým věcem. O víkendu budete mít dobrou náladu, přestože se nebudete příliš vyjadřovat.

Rak (22. června – 22. července)

Od pondělí do středy si dejte pozor na vaše myšlenky či některé rozhovory, mohou zapříčinit ztrátu vaší důvěry. Ve čtvrtek budete zaneprázdněni prací a na ostatní si neuděláte mnoho času, alespoň se jim omluvíte za předchozí dny. O víkendu se můžete dostat do problémů, budete se držet své pravdy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Komunikace s kýmkoliv bude na začátku týdne slabá. Můžete se hádat a být vzteklí, poněvadž nic se nezdaří podle plánu. Ve čtvrtek se zaměříte na to, čeho chcete docílit. Běžte za svým snem, po dobu dvou týdnů se vám vše zdaří. O víkendu s vámi bude kloudná řeč.

Panna (23. srpna – 22. září)

Negativní myšlenky ostatních lidí od pondělí do středy vám pomohou si uvědomit, co vás drželo celou dobu zpět. Nyní máte prostor na zlepšení svého života. Ve čtvrtek zjistíte, jak se posunout kupředu. Víkend bude v duchu změn, které potřebujete udělat k lepšímu životu.

Váhy (23. září – 23. října)

Od pondělí do středy se poučíte ze slov ostatních lidí, ovšem ne okamžitě. Jakékoliv zjištění pro vás může být opravdový šok. Ve čtvrtek se setkáte se starými přáteli a také potkáte nové přátele. Také se můžete připojit do debaty pomáhající vaší komunitě. Pozor na jazyk o víkendu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na začátku týdne se vám dařit nebude, nezoufejte, pokud něco nejde hned. Pokud se vám nedaří kariéra, od čtvrtka se vám začne dařit více než doposud. Stačí se pouze zaměřit na cíl a následovat ho. V pátek se vaše nálada značně zlepší a vy se po dlouhé době zasmějete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete hodně komunikativní až do středy, bohužel vaše názory nebudou takové, jak by si ostatní lidé představovali. Ve čtvrtek pocítíte silnou touhu prozkoumat nepoznané a neposedíte doma. Budete se snažit o osobní růst. O víkendu raději s nikým nemluvte, dopadlo by to špatně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Od pondělí do středy budete emocionálně naprosto nedostupní. Pokud budete muset podstoupit léčbu, budete k ní chovat negativní postoj. Ve čtvrtek se umoudříte a uvědomíte si, jak vaše myšlenky byly dosud nejasné. O víkendu zjistíte, co vás omezuje ve vašem štěstí, a změníte to.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Manželství, závazek nebo rovnost. O těchto tématech do středy příliš nepřemýšlejte, nedopadlo by to špatně. Partnera můžete začít hledat od čtvrtka, pokud žádného nemáte, na dva týdny je osvětlen váš sektor partnerství. O víkendu se vyhněte jakékoliv komunikaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Začněte o sebe pořádně pečovat a vytvořte si štít proti stresu, tento týden vás bude obklopovat. Do středy pro vás bude obtížné něco dokončit, síla na dokončení se vám vrátí ve čtvrtek. V sobotu a v neděli však pozor na své myšlenky, nic nebude takové, jak se bude zdát.

Zdroj článku: