Partnerský horoskop na 4. červencový týden: Berany ovládne špatný pocit, Kozorozi se omluví

Partnerský horoskop na 4. červencový týden: Berany ovládne špatný pocit, Kozorozi se omluví
Merkur vztahům na začátku týdne většinou pěkně zavaří. Různé neshody a dohady budou běžné. Naštěstí se ve čtvrtek dostane Měsíc pod vliv Lva a také projde novem. Co vás čeká v partnerském životě? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pozor na váš pocit ze vztahu, již od pondělí nebude dobrý. Můžete se pohádat a prohlásit, že by bylo lepší, kdybyste nebyli spolu. Od čtvrtka s vámi bude lepší pořízení, budete totiž myslet pozitivně. O víkendu budete mít pocit, že máte toho nejlepšího partnera na světě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud získáte pocit, že vám váš partner nedovoluje se svobodně vyjádřit, budete nekompromisní. Tomuto pocitu se patrně nevyhnete. Ve čtvrtek budete mít organizační náladu v oblasti domova, můžete se s partnerem opět sblížit. O víkendu budete přemýšlet, jak se váš vztah bude vyvíjet.

Blíženci (21. května – 21. června)

Můžete partnera odsuzovat za jeho špatná rozhodnutí od pondělí do středy. Ve čtvrtek se můžete těšit na zlepšení vašeho vztahu, pokud se opět zamilujete do svého partnera a ne do jiné osoby. O víkendu ztratíte schopnost vyjádřit své myšlenky, ovšem partner vám zvedne náladu.

Rak (22. června – 22. července)

Neočekávejte od partnera nemožné, jedině tak s ním budete na začátku týdne zadobře. Můžete v partnerovi ztratit důvěru až do středy. Čtvrtek budete klidnější. O víkendu Vás čeká obava ze sdílení svých myšlenek, pokud však partnerovi důvěřujete, nemáte se čeho obávat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Partnera můžete až do poloviny týdne pěkně zranit. Vaše myšlenky nebudou jasné, nebudete vědět, co si máte o partnerovi myslet. Uspořádejte své myšlenky, než něco řeknete. Pokud chcete ve vztahu setrvat, čtvrtek je vhodný čas na urovnání sporu. O víkendu se vše ještě zlepší.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste s partnerem měli v poslední době vážné problémy, na začátku týdne zjistíte, co vám bránilo v lepším vztahu, tudíž to konečně dokážete vyřešit. Ve čtvrtek si s partnerem promluvíte, což posílí váš vztah. O víkendu předložíte partnerovi řešení vašeho společného problému.

Váhy (23. září – 23. října)

Naslouchejte tomu, co vám partner říká, jakkoliv to bude ničit vaše uši. Pokud se zamyslíte nad jeho slovy, poučíte se z nich. Ve čtvrtek budete spíše společenští, nezapomeňte na zábavu vašeho partnera. O víkendu budete spíše kritičtí, vžijte se do situace vašeho partnera.

Štír (24. října – 21. listopadu)

O partnerovi si do poloviny týdne můžete myslet jen to nejhorší. Pokud vám o něm někdo řekne něco špatného, dotyčného neposlouchejte. Pokud chcete vztah napravit, od čtvrtka máte dva týdny na to, abyste zjistili, jak toho docílit. O víkendu budete na partnera milí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše myšlenky mohou v první polovině týdne narušit váš vztah i jeho vnímání. Skoro celý týden nebudete doma, pokud chcete učinit partnera šťastným, pozvěte ho na dobrodružství ve čtvrtek. O víkendu s vámi nebude rozumná řeč.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ztratíte veškerý zájem o intimitu, pokud jde o váš vztah s partnerem. Příliš se nepohodnete. Ve čtvrtek uvolníte své emoce, což bude mít za následek vaši následnou psychickou pohodu, tudíž vašemu partnerovi nahradíte zkažené tři dny. To vám vydrží do konce týdne.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Připravte se na konflikt s partnerem, který nastane již v pondělí. Snažte se přemýšlet, než budete pokračovat v hádce, a nedělejte nic, co by ho mohlo naštvat. Pokud máte problémový vztah, ale oba ho chcete zlepšit, čtvrtek začíná dvoutýdenní sezónu léčení zranění, jež vztah obdržel. Víkend je však náročný na komunikaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Stres se může ve vašem vztahu negativně odrazit. Tento týden bude plný stresu, pozor na to. To platí zejména do středy. Ve čtvrtek budete váš vztah stabilizovat. Přes víkend s partnerem mluvte o vašich problémech, pokud nechcete, aby se vám stres vrátil.

Zdroj článku: