Tento týden na Vás čeká náročný den: Býky potrápí ex partner, střelcům hrozí konflikty v práci

Tento týden na Vás čeká náročný den: Býky potrápí ex partner, střelcům hrozí konflikty v práci
Tento týden může být pro nás chvílemi náročný. Které den máte být obzvlášť obezřetní? A na co byste si měli dát konkrétně pozor? Nepropadejte panice, vše má své řešení. Každý den není posvícení. A nejinak tomu bude také tento týden.

Pojďme se společně podívat, který den bude pro jednotlivá znamení nejnáročnější a na co si musíte dát pozor. Dozvíte se také, jak se můžete s danou nepříjemnou situací vypořádat a jak jí dokonce předejít. Odpovědi na tyto otázky nám pomohly najít tolik oblíbené tarotové karty, které jsou mnohdy až příliš upřímné, ale zároveň spolehlivé a mohou člověku velmi pomoci v těžkých situacích.

Beran (21.3. - 20.4.) 

Sobota 25. února 

Desítka pohárů 

Tento den budete mít velkou potřebu udělat alespoň nějaké změny ve svém životě. Vaše rodinné vztahy budou dost pokulhávat a Vy budete mít pocit, že nežijete takový život, jaký jste si vysnili. Vyhněte se hádkám a raději zaměřte energii a čas více na sebe. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Středa 22. února

Devítka holí  

Ve středu budete vystaveni velmi nepříjemné situace, která ale bude mít řešení. Musíte se obrnit trpělivostí a najít svou vnitřní sílu. tyto komplikace mohou pramenit především z minulosti. Pozor si dejte především na konflikty s bývalými partnery, kteří se Vám mohou snažit pořádně zatopit. 

Blíženec (22.5. - 21.6.)

Pátek 24. února 

Kolo štěstí

Osud si s Vámi v pátek pořádně pohraje. Dlouhou dobu se o něco urputně snažíte a vypadalo to, že je vše na dobré cestě. Toto zdání se ale před víkendem rozplyne. Budete muset vymyslet náhradní plán. Netruchlete. Tento zásah osudu může být nakonec ve Váš prospěch.  

Rak (22.6. - 22.7.)

Čtvrtek 23. února 

Královna pohárů 

Ve čtvrtek si dejte velký pozor na ženu ve Vašem okolí. Tváří se mile a sympaticky, ale jedná se o velmi falešnou osobu, která je náladová a Vy se na ni nemůžete spolehnout. Dejte si velký pozor, komu se svěřujete. Vyhnete se tak nepříjemným problémům.

Lev (23.7. - 22.8.)

Sobota 25. února

Vůz   

Snažíte se dosáhnout svého cíle. Celý týden usilovně pracujete a máte v plánu v tom pokračovat i o víkendu. V sobotu Vám ale tento plán může překazit vlastní tělo, které už nezvládá tlak, jaký na něj vyvíjíte. Dejte si pozor na velké vyčerpání. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Pátek 24. února 

Trojka holí 

V pátek si dejte pozor především na pracovní nabídky a úkoly. Budete mít nutkání je přijmout, ale nebylo by to moudré rozhodnutí. Tato nabídka je nejen nad Vaše síly, ale také pro Vás velmi nevýhodná.

Váha (23.9. - 23.10.)

Pátek 24. února  

Eso mečů

Dejte si tento den pozor především na komunikaci. Nebudete příliš mile naladěni a Vaše nálada bude spíše bojovná. Agresivní a urážlivá komunikace s Vašim okolím by mohla narušit nejen Vaše osobní a pracovní vztahy, ale mohla by způsobit nezvratné komplikace i ve Vašem zaměstnání.

Štír (24.10. - 22.11.)

Sobota 25. února  

Čtverka pohárů

Úspěch máte na dosah. V sobotu se o něj ale můžete velmi snadno připravit. Nepodceňujte se a přestaňte hledat výmluvy, proč něco udělat nejde. Místo toho raději začněte hledat způsoby, jak svého cíle dosáhnout. 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Pátek 24. února 

Mírnost

Na konci pracovního týdne si dejte velký pozor na konflikty a hádky na pracovišti. Před víkendem můžete mít již unavení a podráždění. Snadno se tak může stát, že řeknete něco, čeho byste mohli později litovat.  

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Úterý 21. února

Měsíc  

V úterý si dejte velký pozor na svou psychiku. Vaše nálada může být na bodu mrazu a Vy tak uvidíte všechno černě. Nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a raději věnujte dostatek času odpočinku a příjemným aktivitám.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Středa 22. února 

Slunce 

Ve středu dostanou zabrat Vaše vztahy na přátelské úrovni. Budete se cítit zklamaní a ukřivdění. Nepropadejte ale panice. S největší pravděpodobností se bude jednat pouze o nedorozumění.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Pondělí 20.února 

Desítka holí 

Naložili jste si toho na sebe až příliš a ani o víkendu jste si pořádně neodpočinuli. A v pondělí Vám to dá Vaše tělo pořádně najevo. Budete naprosto vyčerpaní nejen po fyzické stránce, ale také po psychické. Nepřepínejte se a naslouchejte svému tělu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text