Pověry, kterým věříte, podle horoskopu: Pro Váhy to je černá kočka, Vodnáři mají svá nešťastná čísla

Pověry, kterým věříte, podle horoskopu: Pro Váhy to je černá kočka, Vodnáři mají svá nešťastná čísla
Každý z nás věří v něco jiného. Nicméně většina lidí má tendenci věřit něčemu zcela vymyšlenému nebo-li pověrám. Pokud se něco stane, například pokud rozbijeme zrcadlo, či nám přes cestu přeběhne černá kočka, věříme, že se nám stane něco špatného. Čemu podle Vašeho znamení máte tendenci věřit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Zavrhujete pověry, kterým věří ostatní lidé, ale sami máte svůj šťastný kus oblečení, který si berete na sebe vždy, když Vás čeká důležitá schůzka a potřebujete, aby vyšla ve Váš prospěch.

Býk (20. dubna – 20. května)

Štěstí začátečníka je pouze pověra, ale Vy zcela věříte, že existuje a přinese Vám velké štěstí. Čím více takového štěstí získáte, tím pevnější je Vaše přesvědčení, že štěstí začátečníka existuje.

Blíženci (21. května – 21. června)

Z nějakého důvodu nikdy nejdete kolem žebříku. Věříte, že by Vám to přineslo smůlu. Nejspíše je to způsobeno Vaší nejistotou, zda na Vás seshora něco nespadne.

Rak (22. června – 22. července)

Nikdy nešlápnete na sebemenší trhlinku, naopak si dáváte velmi dobrý pozor na to, kam šlapete. Milujete svou rodinu a hlavně své rodiče, a tak nechcete, aby se jim něco stalo.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vždy se přesvědčujete, zda vypadáte skvěle. Zrcadlo je Váš nejlepší přítel, pokud se ocitnete sami. Rozbití zrcadla a představa dlouho trvající smůly je Vaší noční můrou.

Váhy mají tendenci věřit v pověru černých koček, Zdroj: DavidTB / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte smysl pro detail, a tak nacházíte velké množství drobných mincí. Ovšem pokud je ta mince otočená orlem vzhůru, věříte, že Vám to přinese smůlu, a peníz nezvednete.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte tendenci věřit tomu, že černé kočky přinášejí smůlu. Z tohoto důvodu je možné, že si černou kočku nikdy nepořídíte, poněvadž nechcete mít nešťastný život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Věříte na padající hvězdy a zejména na to, že Vám splní jakékoliv přání. Hodně se zajímáte o tajemno a o vesmír, což Vás vede k myšlence splněného přání po padající hvězdě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jakmile se podíváte do kalendáře a zjistíte, že je třináctý den v měsíci, a navíc končí pracovní týden, nevytáhnete paty z domu. Věříte, že pátek třináctého je nešťastný den.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je-li venku deštivé počasí, vždy se teple obléknete a vezmete si deštník. Ten však nikdy neotevřete dříve, než vyjdete z hlavního vchodu. Věříte, že budete mít smůlu, pokud deštník otevřete uvnitř.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš zájem o čísla se projeví i na Vašich pověrách. Máte svůj vlastní seznam čísel, u nichž věříte, že Vám přinesou doživotní smůlu, například číslo 7, 13 nebo 666.

Ryby (19. února – 20. března)

Myslíte si, že pokud někomu, kdo kýchne, neřeknete -na zdraví ,budete mít velkou smůlu. Proto také přejete pevné zdraví všem cizincům, kteří si ve Vaší přítomnosti kýchnou.

Zdroj článku: