Láska a znamení zvěrokruhu: 4 znamení, která se zamilují, přestože jsou už ve vztahu

Láska a znamení zvěrokruhu: 4 znamení, která se zamilují, přestože jsou už ve vztahu
Jsou mezi námi i tací, kteří jsou ve vztahu nespokojení a zažívají spíše stres než projevy partnerovi lásky. Řeší to různým způsobem. Lidé ze znamení zvěrokruhu o nichž si dnes povíme, tuto situaci řeší tím, že sní o člověku, který je podle nich dokonalý, a představují si vztah s ním místo se stávajícím partnerem. Je to i Váš případ?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve vztahu potřebujete cítit nezávislost, bohužel ne každý partner Vám toto splní do takové míry, aby uspokojil Vaše očekávání. Je běžné, že sníte o někom, kdo Vám toto splní, a ve své fantazii si s ním užíváte spoustu zábavy i lásky.

Také potřebujete být ve vztahu neustále stimulováni, hlavně co se týče Vašeho intimního života. Bohužel pro Vás, pokud se svým neexistujícím partnerem (či někým, kdo existuje, ale nejste s ním ve vztahu) vymyslíte něco, čím můžete okořenit svůj současný vztah, hned se na toto okořenění intimního života vrhnete, aniž byste se svého partnera zeptali, zda s tím souhlasí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte v podstatě dvě možnosti – ta horší je být ve vztahu s více lidmi, což pochopitelně přináší více rizik než uspokojení. Ta druhá, lepší možnost je být ve vztahu s jedním partnerem a představovat si vztah s někým jiným. Sami dobře víte, že na tu druhou možnost nemusí partner přijít, což Vás ušetří od mnoha hádek. Jste hodně zvědaví, jak by vypadal Váš vztah s někým jiným, a proto si představujete, jak by Váš vztah probíhal s jinými lidmi na základě jejich osobnosti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jediný důvod, proč byste měli vůbec snít o tom, že byste byli ve vztahu s jiným partnerem, je to, že Váš partner nedokážete dostatečně ocenit Vaši osobnost. Neustále toužíte po plné pozornosti, a pokud tento požadavek Váš partner neakceptuje, vede to k Vaší zvýšené fantazii. Sníte o partnerovi, který Vás dokáže plně uspokojit, to znamená, že plně obdivuje Vaše osobnostní rysy, všímá si pouze Vás a za všechno Vás chválí. Někdy máte potřebu se o tom partnerovi zmínit, pokud se hádáte, aby si uvědomil, že ve vztahu nejste spokojeni.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Také Vy fantazírujete o lidech, kteří Vás fyzicky či osobnostně přitahují, ale u Vás existuje nejvyšší pravděpodobnost, že své myšlenky proměníte v realitu, obzvláště pokud se od svého partnera vzdálíte na dost dlouhou dobu, například pokud cestujete sami. Nepřijde Vám špatné, že Vás někdo přitahuje, pokud již někoho máte, a proto nejste dostatečně opatrní, abyste mu byli věrní. Tíhnete ke zkoušení nových věcí, proto se pravidelně uchylujete k těmto myšlenkám.

Zdroj článku: