Co prozradí znamení zvěrokruhu o královně Alžbětě II. a dalších členech nejsledovanější rodiny v Británii

Co prozradí znamení zvěrokruhu o královně Alžbětě II. a dalších členech nejsledovanější rodiny v Británii
Astrolog Shelley von Strunekel poodhalil některé zajímavosti o předurčených povahových vlastnostech a schopnostech některých členů britské královské rodiny. Kdo je idealista a kdo je vášnivý?

Královna Alžběta II.

Teoreticky se Alžběta nenarodila pro roli královny, datum jejího narození ji přisoudilo znamení BÝKA, a to pod silným vlivem planety Saturn. To je planeta, která představuje sílu, soustředění a sebekázeň, což výrazným způsobem královně předurčilo silně vyvinutý smysl pro povinnost.

Znamení BÝKA ji jako ženě přisuzuje zase sílu a praktičnost. Po předcích je jí daná tvrdohlavost. Vliv Měsíce ji nadělil schopnost porozumění jako součást její přirozenosti. To ji vede k tomu, aby se starala o všechny ze svého okolí, nejen o lidi, ale i o zvířata.

Princ Philip

Princ je narozený jako BLÍŽENEC. Vliv Marsu mu dává vášeň pro přírodu a sportovní aktivity a také schopnosti svůdníka. Na svět přišel s netrpělivou povahou a náladovostí, což mu komplikovalo celý život.

Běžně nejsou znamení BLÍŽENCI a BÝK ideální pro vytvoření páru, ale díky tomu, že jsou královna i princ velice emotivní, dokázali vytvořit intenzivní a nerozbitné pouto.

Princ Charles

Princovi osud nadělil znamení ŠTÍRA. To z něj dělá člověka přemýšlivého, inteligentního a vášnivého. Hvězdy daly Charlesovi silné pouto k matce a v mládí musel hodně bojovat se svými pocity.

Princ William

Princ je stejně jako byla Diana narozený ve znamení RAKA. Je tedy osobou loajální, intuitivní a emotivní. Má velmi dobré schopnosti ke komunikaci. William je skutečný idealista, ale vždy vyhledává v životě stabilitu.

Pokud jednou bude král, bude se snažit přesvědčovat lidi o věcech, které jsou mu blízké, jak například ekologie. Ta pro něj představuje základ pro spokojený život dětí. Těm by také rád vytvořil rovnější podmínky pro život.

Kate Middleton

Manželka Williama přišla na svět jako KOZOROH. Toto znamení ji nadělilo pozornost, odhodlání, praktičnost a silný osobitý styl. Kate je inteligentní, pracovitá. Je pro ni samozřejmostí dodržovat pravidla. I proto neměla nikdy problém s přísným královským protokolem.

Podle horoskopu jsou Kate a William ideálním párem a skvěle se doplňují.