4 znamení, která po hádce s partnerem utečou do náruče svého expartnera

4 znamení, která po hádce s partnerem utečou do náruče svého expartnera
Hádky s partnerem nejsou nic příjemného a dokážou nám pěkně zkazit náladu na několik hodin dopředu a v některých případech klidně na celý den. Někteří z nás vyhledají svého expartnera, aby se mu mohli vyplakat na rameno, přičemž nemusejí mít v plánu nevěru. Přečtěte si náš článek a podívejte se, zda k tomu netíhnete i Vy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte-li pokročilý věk, nejspíše svého expartnera při problémech v současném vztahu nikdy nenavštívíte. Pokud jste však stále mladí a nejste si jisti se svými emocemi, může se lehce stát, že odejdete ven a namíříte si to přímo ke svému bývalému partnerovi. Na rozdíl od některých dalších znamení na tomto seznamu se snažíte získat opět lásku svého expartnera, protože  potřebujete někoho, na koho byste se mohli v oblasti romantiky spolehnout.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Hledáte přítomnost svého expartnera vždy, když se Vám v novém vztahu nedaří, jelikož si mu chcete postěžovat. Jestliže jen postěžovat, nebo se ho budete snažit získat zpátky, to záleží čistě na Vaší povaze. Máte tendenci trávit čas s tím, s kým je Vám lépe, abyste se nemuseli zaměřovat na city a místo toho k lásce přistupovat logicky, zjistit, zda Vás nynější partner stále miluje, a hledat rozumné odpovědi, proč se k Vám zachoval tak nevhodně. Myslete na to, že Váš expartner Vám neposkytne objektivní řešení, pokud k Vám není zcela upřímný a čestný.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy, když se s Vámi Váš partner pohádá, ztrácíte důvěru v sebe sama, cítíte se mizerně a máte pocit, že Vás nikdo nemá rád. Toto tvrzení se mermomocí snažíte vyvrátit, a tak běžíte ke všem svým známým, aby Vás přesvědčili o opaku. Záhy však zjistíte, že nikdo Vás nepřesvědčí o tom, že za něco stojíte, více než Váš bývalý partner. Z tohoto důvodu za ním vždy zavítáte, pokud spolu ještě mluvíte, a stěžujete si mu na svého současného partnera. Musíte si ovšem dát pozor, pokud trávíte čas se svým expartnerem – cítíte-li se nejistě, máte tendenci spadnout do expartnerovy pasti, pokud Vás bude chtít získat zpátky.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hádky, které vyvolal Váš partner a ne Vy, máte tendenci nenechat jen tak a jít se pomstít. Ve chvíli, kdy hádku nečekáte, Vám přijde jako skvělý nápad partnerovi oznámit, že nyní jdete za svým bývalým partnerem, a sledovat jeho reakci. Abyste pouze neblábolili, opravdu za ním jdete a vrátíte se ke svému současnému partnerovi, až za několik hodin. Ani nemusí dojít k hádce, abyste toto udělali – stačí, aby Vám partner představil svého nejlepšího přítele, který s Vámi sdílí společné pohlaví. Hlavní pro Vás bude, že Váš partner znejistí.

Zdroj článku: