Znamení zvěrokruhu, která léčí stres nakupováním

Znamení zvěrokruhu, která léčí stres nakupováním
Nakupování je určitě zábava, avšak může být také použito jako prostředek na léčení stresu. Někteří lidé nakupováním zapomínají na své problémy a kupují si věci, o nichž si myslí, že jim přinesou pocit štěstí. Můžete mezi ně patřit i Vy. Přečtěte si náš článek a přesvědčte se sami.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jediná možnost pro Vás, jak se zbavit stresu, je mít pozornost všech lidí kolem sebe. To se týče i drahých nákupů, v obchodě můžete zazářit a nákupem přehnaně drahých položek si získáte pozornost většiny lidí. Ovšem hlavní důvod toho, proč Vám nákupy dokážou vyléčit stres, je Vaše představa, jak ohromeně se Vaši přátelé budou tvářit, až se v jejich přítomnosti objevíte oblečeni do elegantních kousků. Peníze pro Vás nejsou podstatné, pokud se použijí pro nakoupení věcí, díky nimž Vás budou všichni obdivovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se necítíte dobře a zároveň Vás již nebaví trávit čas o samotě, vyrazíte do společnosti, obvykle do nákupního centra, a vezmete s sebou nemalé množství peněz. Pocit, že jste pro sebe samé utratili velké množství peněz, abyste se cítili dobře, Vás zcela uspokojuje a léčí Váš stres – nebo Vám alespoň pomůže zapomenout na všechny Vaše osobní i pracovní problémy.

Jakmile si myslíte, že si zasloužíte více péče, než jakou si momentálně dopřáváte, zapomínáte kontrolovat cenovky u oblečení i u elektroniky. Máte radost, když můžete vyzkoušet něco, co ještě neznáte. Víte, že je to mnohem dražší než již známé výrobky, ale Vaše zvědavost Vás donutí kupovat si nové věci. Na stres rázem zapomenete.

Ryby (19. února – 20. března)

Ve stresu jste neustále, a to hlavně z toho důvodu, že se příliš zajímáte o ostatní lidi, hlavně o jejich pocity. Dále zjišťujete, že ne všechno, co si umanete, se Vám zadaří. Jediná útěcha v tomto reálném světě je nakupování, které Vám dodá pocit, že za něco stojíte. Nakupováním se přímo hýčkáte, nekupujete si nic, co by se Vám ve skutečnosti nehodilo, a upřednostňujete položky, které mohou zvýraznit Vaši kreativitu. Jste hodně tvořiví a chcete to dát ostatním lidem i sobě najevo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Rádi si dopřáváte luxus. Jste-li ve stresu, potřebujete toho luxusu více než obvykle. Rádi vypadáte dobře, a pokud jste ve stresu, potřebujete si dokázat, že máte i na dražší značky. Jakmile Vám Vaši známí doporučí nějakou značku, lépe řečeno řeknou, že s ní jsou spokojeni, Vaše žárlivost tvrdící, že Vy toto potřebujete také, Vás donutí bezmyšlenkovitě si jít danou věc koupit bez ohledu na to, zda pro Vás bude mít nějaký užitek. Hlavní je, že přinese dočasné uspokojení.

Zdroj článku: