Wuykü horoskop z doby tibetských buddhistů na duben

Wuykü horoskop z doby tibetských buddhistů na duben
​​​​​​​V astrologii, která byla vyvinuta v tibetských horách, najdeme tibetský horoskop, ale není to jediný, který existuje od doby, kdy tam byl také založen horoskop Wuykü.

Na rozdíl od čínského horoskopu, druidského horoskopu a mnoha dalších jsou v tomto pouze čtyři znamení: Pavouk, Štír, Mravenec a Želva. Symbolika, která není náhodná, protože tato zvířata byla považována za bohy. Jeho počátky začaly tisíciletí před narozením Krista a jeho vytvoření je připisováno skupině lidí známých jako akolyti, kteří studovali předpovídání budoucnosti.Je zajímavé poznamenat, že tibetská astrologie je věda o věštění, která klade největší důraz na duchovní svobodu, kterou mají všechny lidské bytosti. Obecně se tedy uznává, že lidé jsou strůjci svých vlastních osudů, a to je odvozeno ze zákonů karmy, které říkají, že každá bytost je výsledkem jejich vlastních činů. 

Pojďme se podívat, co právě vás podle tohoto horoskopu čeká v dubnu.

Pavouk (leden, únor, březen)

  • Domorodci ve znamení Pavouka bývají během všech dvanácti měsíců v roce zdraví a tato energie a pohoda se jim v profesním životě velmi hodí.

Domorodci tohoto znamení horoskopu Wuykü nemají tendenci mít stabilní ekonomiku, protože mají ve zvyku utrácet příliš mnoho za určité záležitosti, jako je například cestování a volný čas. Později jim tedy chvíli trvá, než své finance opět stabilizují.

Nedávno jste se projevili a vaše budoucnost to dokazuje. Neváhejte a přijměte všechny ty dobré věci, které vám přicházejí do cesty, protože si to zasloužíte, a ještě lépe, když jste o to požádali, aniž byste o tom věděli. Zatmění Slunce, které přináší lásku všem, nechalo místo i pro vás. I když je pro vás někdy těžké být zranitelní, hvězdy vás o to žádají do 30. dubna, takže snižte svou ostražitost, protože se někdo může objevit ve vašem životě, a budete neuvěřitelně vděční, že jste to udělali. 

Mravenec (duben, květen, červen)

  • Pro buddhisty představuje toto malé zvíře materialistické aktivity díky dokonalosti své sociální organizace a podobnostem mezi jeho chováním a naším chováním, díky čemuž je moudří vidí jako příklady síly a vůle.

Členové mravenčího znamení jsou velmi štědří a mají způsob, jak zasypat své blízké dárky, což může vážně poškodit jejich finance. Také dbají na to, aby pro svého partnera udělali spoustu speciálních věcí a jejich budoucnost je jasná v rovinách lásky a zdraví.

Rádi zahrnujete blízké dárky
Rádi zahrnujete blízké dárky | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Tématem tohoto měsíce je reflexe. Proto se na chvíli zamyslete nad tím, kým chcete být, jaký jste přítel, co vám již neslouží a nad jakýmikoli dalšími přetrvávajícími otázkami, na které možná chcete definitivní odpověď. Chcete-li lépe internalizovat toto období ve svém životě, přemýšlejte pomocí deníku. Čas je také prvořadý, vzhledem k tomu, že život se může v poslední době zdát na vzestupu, což má za následek nepohodlné zátarasy a nežádoucí stres. Do konce měsíce se však vaše reflexe vyplatí, protože se opět budete cítit jako noví a budou vám nabídnuty některé životní příležitosti ve vaší kariéře a duševním sektoru. 

Štír (červenec, srpen, září)

  • Štír má v buddhismu zvláštní posvátný význam, protože toto zvíře je spojeno s velkou kognitivní myslí a významnou hrdostí.

Domorodci v tomto znamení mají tendenci užívat si dobrý zdravotní stav bez přílišných starostí, ačkoli jsou náchylní k zažívacím potížím. Tito jedinci jsou obdařeni dlouhověkostí a ve hvězdách jsou pro ně zapsány dlouhé prosperující životy.

Mají velké štěstí, protože je obzvláště pravděpodobné, že vytvoří rodinu, ve které nebude chybět žádná láska. Štíři nemají tendenci mít finanční problémy, protože v podnikání mají dovednosti, které je činí jedinečnými a cennými v mnoha ohledech.

Vaše tvrdá práce nezůstala bez povšimnutí a brzy se vám zde dostane uznání. Vaše pracovní vytížení se však nezpomalí, protože energie planety vás bude provokovat k produktivitě, zejména při studiu a pracovních povinnostech. I když se můžete cítit trochu přepracovaní, vyhledejte podporu u svých přátel a svých nejbližších – oni vědí, že ji potřebujete. Kromě toho, že jste zaneprázdněni profesně, budete určitě zaneprázdněni také mnoha pozvánkami od přátel, čímž získáte trochu náskok. Neříkejte ne těmto pozvánkám, protože přestávka je velmi potřebná. 

Želva (říjen, listopad, prosinec)

  • Bohužel v tomto případě bývá zdraví těchto jedinců křehké a mohou trpět velmi bolestivými nebo neobvyklými onemocněními. Nejlepší věc, kterou můžete udělat, je držet se dál od škodlivých návyků, jako je kouření a konzumace alkoholu. 

V lásce bývá ve vztazích s Želvou přítomna žárlivost, i když mezi jejich přednostmi vyniká trpělivost a důslednost, které jim mohou pomoci vytvořit úzké celoživotní rodinné vazby. Mají tendenci zhodnocovat peníze a materiální statky do bodu, který by mohl být považován za přehnaný, a musí si dávat pozor, jestli neutrácejí příliš.

Milujete lásku a láska miluje vás. Buďte však trpěliví, vaše románky vstoupí v platnost až 30. dubna. Tento měsíc vás však připraví na tento neočekávaný vztah nebo nově nalezeného milence, protože do tohoto bodu jste povzbuzováni k tomu, abyste pracovali na sobě a svém duševním zdraví a umožnili novému jedinci, aby měl ve vašem životě prostor. Může se zdát, jako byste na to čekali, ale nebojte se, přišel váš čas.