Mayský horoskop na duben 2023: Pávi se budou hřát ve světle reflektorů, Jaguáři by se měli tento měsíc mírnit

Mayský horoskop na duben 2023: Pávi se budou hřát ve světle reflektorů, Jaguáři by se měli tento měsíc mírnit
Jste připraveni na nový měsíc? Pokud ano, zjistěte vše, co vás tento měsíc čeká a vaše připravenost na duben bude kompletní. Nenechte se nikým a ničím překvapit a mějte vše jasné dopředu.

Žít v této době není nic jednoduché. Všechno je složité a nejasné a člověk neví, kam se podívat dřív a co dřív řešit. Pokud hledáte do svého života trochu řádu a klidu, přečtěte si náš dnešní horoskop a zjistěte alespoň trošku na co se v nadcházejícím měsíci připravit.

Netopýr (26. července – 22. srpna)

Netopýři a jejich velmi výrazný charakter budou hrát tento měsíc hlavní roli. Tato vaše vlastnost se bude dostávat do všech částí vašeho života a bude je všechny ovlivňovat. Tato vlastnost vám může díky vaší přirozené průraznosti pomoci, nebo může spoustu lidí urazit. Buďte tak velmi obezřetní snažte se občas krotit.

Štír (23. srpna – 19. září)

I když vaše okolí bude tento měsíc řešit mnohé spory, vás se to nijak nedotkne a budete se spíše snažit tyto konflikty ostatním vyřešit. Tato vaše vlastnost jim bude vhod a bude působit jako voda na silné plameny.

Jelen (20. září–17. října)

Tento měsíc budete věrni své klidné povaze a na ostatní budete působit jako oáza klidu a míru. Budou za vámi chodit pro radu i pochopení a pro všechny se stanete takovou vrbou.

Sova (18. října-14. listopadu)

Tento měsíc to se sovami bude jako na houpačce. Vaše nálady se budou měnit jako počasí a nebude tak vždy jednoduché s vámi vyjít. Snažte se tak alespoň trošku ovládat, ať si ve svém okolí všechny nezprotivíte.

Páv (15. listopadu-12. prosince)

Pávi se budou hřát ve světle reflektorů. Kamkoli, kam přijdou, budou středem pozornosti a nikdo vám nebude sahat ani po kotníky. Pokud tak čelíte nějakému problému, který vyžaduje jednání s lidmi, tento měsíc bude ten pravý k tomu to vyřešit.

Budete středem pozornosti
Budete středem pozornosti | Zdroj: Mix and Match Studio / Shutterstock

Krokodýl (13. prosince-9. ledna)

Na krokodýly čeká tento měsíc mírné po vyražení nebo možná i láska. Tento měsíc potkáte někoho velmi výjimečného a záleží jen na vás, jak se k tomu postavíte. Pokud tomuto vztahu věnujete více času, můžete skončit na konci měsíce i s pořádně pevným vztahem.

Opice (10. ledna-6. února)

Vaši přátelé budou tento měsíc v nouzi a vy si dáte za cíl jim jakýmkoli způsobem pomoci. Nejlépe jim však pomůžete, když budete jako vždy nad věcí a budete se snažit jim ukázat, že to není až tak nepřekonatelný problém a že vytvářet veliké konflikty se kvůli tomuto nevyplatí.

Sokol (7. února-6. března)

Tento měsíc pro vás bude zlomový, co se rodinného života týče. Někdo z vašeho blízkého okolí vám oznámí novinku, která navždy změní váš život. Poddejte se jí i když ze začátku bude působit jako negativní. Věřte tomu, že do budoucna přinese tato zpráva do vašeho života štěstí.

Jaguár (7. března-3. dubna)

Jaguáři by se měli tento měsíc mírnit. Jejich výrazné a velmi vášnivé vystupování od nich bude odpuzovat veškerou společnost lidí. Snažte se tak ostatní příliš nezastrašovat. Snažte se raději vyjít ostatním vstříc a snažit se pochopit i jejich stranu problému.

Liška (4. dubna-1. května)

Lišky budou mít tento měsíc možnost podvodu. Budou velmi bojovat s tím, aby odolali, ale nakonec zvítězí jejich dobrosrdečnost a budou se snažit ke každému cíli dojít poctivě.

Had (2. května-29. května)

Tento měsíc se na vás jen pohrnou nové pracovní příležitosti. Je jasné, že byste chtěli stihnout vše, ale to prostě nejde. Snažte se tak chytře rozhodnout, ať nemusíte později litovat.

Veverka (30. května-26. června)

Měsíc duben pro vás bude symbolem peněz. Náhodně totiž přijdete k velkému obnosu peněz a celý měsíc se bude točit okolo toho, co s těmito penězi máte udělat.

Želva (27. června-25. července)

Tento měsíc pro vás upřímně nebude ničím zajímavý. Budete životem proplouvat bez povšimnutí a váš život nebude nabírat moc velkých otáček. Pro někoho by to mohlo znamenat nudu, ale vy si tento měsíc náramně užijete.