Cítíte se nejistě, když vám dojdou peníze? Nejspíše patříte do jednoho z těchto znamení

Cítíte se nejistě, když vám dojdou peníze? Nejspíše patříte do jednoho z těchto znamení
Někteří lidé jsou přizpůsobivější než jiní. To se týče všech životních oblastí. Zatímco většina z nás se v případě nedostatečných příjmů spokojí s tím málem, co vydělá, pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení zvěrokruhu, zoufáte si, co budete dělat, jakmile na svém účtu uvidíte malou finanční částku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Milujete utrácet. Někdy utrácíte méně, někdy více, ale každodenní útrata, je-li možná, je váš koníček. Proto se cítíte opravdu špatně, pokud vám peníze začnou docházet. Máte pocit, jako byste to nebyli vy. A svou špatnou náladu si vybíjíte na ostatních, hádáte se s nimi. Navíc existuje jediná možnost, jak vás rozveselit, ale tu není možné splnit dříve než ve váš výplatní den.

Nikdy nezvládáte svůj nedostatek financí, naopak lidé ve vašem okolí celý den slyší o tom, že máte nedostatek peněz, je to pro vás totiž hotové neštěstí. Může se u vás objevit stres a s ním spojené silné bolesti hlavy, které vaší nejistotě nijak nepomáhají.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte ve zvyku mít vždy finanční zásoby. Jste rádi finančně zabezpečení, ale občas si trochu vyhodíte z kopýtka, jak se říká nadměrnému utrácení. Jakmile vás přepadne nákupní horečka, vaše finance mizí. Pokud to přeženete, stanete se nejistými. Celý den jste mrzutí, víte-li, že finanční situace po zbytek tohoto měsíce nebude růžová. Neustále někoho urážíte, když se vám snaží zvednout náladu.

Pokud vám někdo nabídne trochu peněz navíc, vy to odmítnete, a navíc se můžete mnohem více naštvat, protože peníze si chcete vydělat čestným způsobem, to znamená prací. Děsí vás myšlenka, že byste někde museli žebrat, a pokud vám známý nabídne peníze, přesně tak se cítíte. Jako žebrák. Raději budete více pracovat, než abyste se stali závislými na jiných osobách.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myslíte hodně na budoucnost, a proto není divu, že jste se ocitli na tomto seznamu. Nemít dostatek peněz je pro vás hotová katastrofa, neboť to znamená, že musíte sáhnout do finančních rezerv. Pokud dostanete menší výplatu nebo utratíte větší množství peněz najednou, znamená to pro vás, že jste absolutně selhali po pracovní a kariérní stránce.

Svou hodnotu počítáte svým příjmem. Nejste-li schopni vyžít se svou výplatou a něco si nechat na svém spořícím účtu nebo doma v nějaké obálce s finanční rezervou, jste na sebe příliš tvrdí a hodně pracujete, zatímco málo spíte, což u vás může vyvolat společně se stresem řadu zdravotních problémů.

Zdroj článku: