Velký horoskop na měsíc duben: Raci zažijí partnerskou vášeň, Panny se zaměří na studijní úspěchy

Velký horoskop na měsíc duben: Raci zažijí partnerskou vášeň, Panny se zaměří na studijní úspěchy
Aprílový měsíc je plný změn a převratů nejen v přírodě, ale také v životě. Pro mnohé z vás bude duben znamením nových začátků a plánů, na které jste možná dlouho čekali.

Asi každý si dokáže představit, jak vypadá typické aprílové počasí. Jednu chvíli svítí sluníčko, aby se během okamžiku přiřítil jarní déšť. Příroda tímto způsobem signalizuje, že nastává její obměna. Podobným způsobem pak hvězdy zasahují do našich osudů. Jaké změny čekají právě vás?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Z maličkostí, které mohou mezi vámi a partnerem vyvolat napětí, nesmíte dělat vědu. Ve všech ostatních aspektech vašeho života bude vše ostatní vypadat dobře. Pokud dokážete zvládat svou náladu po celý měsíc, na konci měsíce budete náležitě odměněni. V dubnu vám také požehná dobře naplánované setkání s příbuznými, přičemž vy budete hostitelem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Období aprílu vám přinese nové věci. Do své domácnosti nejspíš přivítáte nového mazlíčka, který naplní váš život radostí. Bude vás zaměstnávat a těšit nejen v dubnu, ale i po následující roky. Lidé ve vašem okolí konečně uvidí vaši okázalou a zábavnou stránku, což pro ně bude vzácná příležitost. Vaše radost přinese do vašeho domu, života i okolí pozitivitu a také vám pomůže přijmout nový pohled na život.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento měsíc se pro vás ponese ve znamení vášně, přičemž se budete těšit také spoustě štěstí a zdraví. Začátek měsíce bude velmi rušný, protože se budete věnovat četným společenským závazkům. V průběhu měsíce vás však čeká odpočinková fáze plná přívětivosti a vřelosti ze strany vašich blízkých. V pozdější části měsíce se můžete dostat do hádky, která se však vyřeší dříve, než nastoupí květen.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Je pochopitelné, že od tohoto měsíce nic neočekáváte. Jistě vás ale potěší, že duben pro vás přesto má určité plány. Budete například schopni ušetřit peníze na výlet s přáteli, přičemž vy sami nebudete muset nic řešit. Po delší době se také dočkáte intimních chvilek se svým partnerem. Celkově tak pro vás bude apríl šťastný měsíc.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud jste se chtěli v životě prosadit, nabízí vám duben ty nejlepší příležitosti. Pochybnosti o sobě samém vám však mohou zkřížit cestu k úspěchu. Nesmíte dopustit, aby vám vaše osobní dilemata zatemnila vaše štěstí, protože šťastná mysl je klíčem k úspěchu. Pokud cítíte, že vám rozhovor s odborníkem může pomoci překonat tyto pocity, bez váhání do toho jděte.

Pochybnosti o sobě samém vám mohou zkřížit cestu
Pochybnosti o sobě samém vám mohou zkřížit cestu | Zdroj: Khosro/ Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud jste student, který se nebojí kreativity, určitě budete tento měsíc za své úsilí odměněni. Můžete být přijati na svou vysněnou vysokou školu – za předpokladu, že jste na sobě dostatečně tvrdě pracovali. Vaši přátelé a rodina budou nesmírně rádi, že jste schopni splnit si své sny. Poděkujte jim za to, že po celou dobu stáli po vašem boku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Po březnovém boji s vlastním přesvědčením se konečně budete moci podívat na věci z té lepší stránky. Viděli jste jen temnotu, ale ty dny jsou pryč. Už nebudete pociťovat úzkost z toho, co se děje ve vašem osobním nebo profesním životě. Pokud jste ztratili kontakt s některými svými přáteli, je na čase se s nimi spojit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tento měsíc si budete muset na chvíli odpočinout od všeho shonu. Musíte vzít na vědomí, že se vám může dostat velké pozornosti, většinou sexuálního charakteru. Nesmíte však ztratit kontrolu nad svým tělem. Než ostatním dovolíte, aby se k vám přiblížili, nezapomeňte pochopit jejich záměry. Nechcete přece, aby vám po tom všem někdo ublížil. Měli byste hledat něco stabilního a dlouhodobého a řídit se instinkty svého srdce.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud jste plánovali něco velkolepého ve svém milostném životě, tento měsíc by mohl být ten správný čas na realizaci vašich plánů. Všechno a všichni jsou vám nakloněni, téměř jako by vás hvězdy nabádaly, abyste tento krok učinili právě teď. Možná plánujete zasnoubení nebo dokonce dítě. Ať tak či onak, musíte z této fáze svého života vytěžit maximum.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zdá se, že okolnosti vám tento měsíc nepřejí. Těžko jste řešili konflikty s milovanou osobou a ve vaší mysli se objevují pochybnosti. Nevěště ale hlavu a zkuste se podívat do jádra celé věci. Možná se jedná o třetí osobu, která se vás oba záměrně snaží uvést v omyl, že si nejste věrní. Jakmile odhalíte příčinu vašich problémů, život se brzy obrátí opět k lepšímu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Březen i duben pro vás přináší mimořádné výsledky v oblasti srdce i domova. Zlepší se také vaše finanční situace. Celkově bude tento měsíc prakticky nejlepším obdobím vašeho života. Nebudete se muset obávat žádných vážných starostí týkajících se vašeho vztahu. Je čas na to, abyste na věci nespěchali a užili si každý jejich kousek. Bude však potřeba provést některé změny, zatím se jich však obávat nemusíte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Váš apríl sice začne šťastně, ale pokud se věci vymknou vaší kontrole, štěstí se brzy vytratí. Chcete mít vše pod kontrolou, a tento přístup si musíte zachovat po celý měsíc. Může se objevit někdo, kdo vás bude chtít ovládnout pomocí manipulace, ale vy nesmíte podlehnout laciným trikům. Naučte se pamatovat na to, co chcete a co máte, a nedělejte kompromisy.