8 osobnostních rysů, jimiž muži Štíři vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Štíři vynikají
O mužích narozených v tomto hvězdném znamení se říká, že jsou hádaví a majetničtí. To však není zdaleka to jediné, čím se tito muži vyznačují. Mají i mnoho světlejších stránek. Pokud se rozhodnete strávit s mužem Štírem zbytek života, zde se dozvíte jeho vlastnosti, kterými vyniká.

Rád se baví o neznámu

Vesmír a duchovno jsou jeho největší zájmy. Nejspíše byste měla věřit v posmrtný život a zbloudilé duše, aby mu váš společný rozhovor připadal hodně zajímavý. Zjistěte si co nejvíce podrobností o těchto tématech, poněvadž on sám má těchto vědomostí nadbytek a pochlubí se Vám jimi.

Dokáže Vás uklidnit

K lidem, na kterých mu záleží, se chová opravdu mile a snaží se je rozveselit. Jistě, občasné ostré výměně názorů se s tímto mužem rozhodně nevyhnete, ale pokud je mu s Vámi dobře, bude se své výbuchy nálad snažit eliminovat. Pokud jste smutná, vždy najde způsob, jak Vám zvednout náladu.

Bere na sebe větší břemeno, než jaké může unést

Je hodně ambiciózní, co se týče kariéry, a proto si vždy na sebe vezme více práce, než kolik jí stihne udělat. To často vede k přesčasům, poněvadž nemůže zklamat sám sebe. Tohoto pracovního ducha si s sebou bere i do osobního života. Neustále se bude ujišťovat, zda něco nepotřebujete, dokud nebude mít plný celý denní plán.

Pokud je zamilovaný, je romantický

Muž Štír také dokáže být romantický, obzvláště je-li ve Vaší přítomnosti a současně je do Vás po uši zamilovaný. Také častokrát vyhledává vaši přítomnost, může za Vámi přijít do zaměstnání jen proto, aby Vám předal kytici, jíž Vám sám z lásky koupil.

Ví, co si myslíte, aniž byste něco řekla

Tento muž je hodně dobrý v manipulaci lidí, kteří mu nejdou na ruku, a můžete tudíž předpokládat, že dobře zná řeč těla. Jakmile se s ním setkáte a on Vám předá jako dárek něco, po čem jste vždy toužila, ale nikdy jste se mu o tom nezmínila, nebuďte překvapená.

Muž Štír také dokáže být romantický, Zdroj: Vulp/ Shutterstock

Pokud máte problémy, bude je chtít okamžitě vyřešit

Je dobrý v řešení problémů a zároveň chce, abyste byla šťastná, pokud jste jeho partnerka. Ať už zmíníte jakýkoliv svůj problém (a pokud získá podezření, že problém máte, vytáhne z Vás všechny informace), začne ho okamžitě řešit. Jde mu o jeho lásku, tudíž je mu jedno, zda to vyřeší v klidu nebo násilím.

Miluje řešení nejrůznějších problémů

Miluje hlavolamy a rád lidem pomáhá s jejich osobními problémy. Má vysokou inteligenci a rozhodně ji bude využívat až do konce svého života. Touží po spravedlnosti a o klid jeho nejbližších lidí. Nesnese, když se ostatní trápí problémem, který se dá vyřešit.

Má smysl pro humor a je optimistický

Ačkoliv to tak zpočátku nevypadá, jakmile Vás pozná na hlubší úrovni, dokáže vypustit z úst i nějaký vtip. Nejčastěji jde o morbidní humor, to ovšem neznamená, že se nedokáže bavit. Navíc Vás nutí vidět věci z té lepší stránky, pokud je to možné. Pokud ne, zařídí, abyste se měla dobře.

Zdroj článku: