Děti slavných, které si zaslouží váš follow na Instagramu

Děti slavných, které si zaslouží váš follow na Instagramu
Kdo nemá Instagram, jako by nebyl. Sociálních sítí je dnes opravdu mnoho a skutečně se dá říct, že vládnou světu, stejně tak jako i jejich uživatelé. Najít zde totiž můžete úplně každého. Od sportovců, po zpěváky, modely, herce – a v neposlední řadě i jejich ratolesti. Doba se mění a Instagram tak začínají ovládat hlavně ti nejmenší. Jak je to ale s těmi slavnými?

Kaia Gerber

Zdroj: Autor: BAKOUNINE / Shutterstock

Pokud vám svět módy není cizí, pak jste o Kaie už zřejmě slyšeli. Dcera supermodelky Cindy Crawford se totiž rozhodla následovat dráhu své matky – a už v pouhých devatenácti letech má za sebou více než sto módních přehlídek. Kráčela pro světové ikony jako je Prada, Dior nebo Chanel. Kaia na svém Instagramu dokazuje, že už není žádné děvčátko, ale nezávislá a nadaná mladá dívka, která vám nabídne vstup do zákulisí světa modelingu.

Kráčela pro světové ikony jako je Prada, Dior nebo Chanel.

Beckhamovi a jejich klan

Victoria a David přivedli na svět nejedno krásné dítě – a není se čemu divit. Bývalá Spice Girl a anglický fotbalista mají rodinku jako z pohádky, kterou můžete na Instagramu sledovat hned z několika pohledů. Romeo, Cruz nebo nejstarší Brooklyn mají i přes svůj mladý věk každý za sebe víc než milion sledujících.

Willow Smith

Dcera známého Willa Smithe byla jedna z prvních slavných dětí, které se na Instagramu objevily, stejně tak jako její bratr Jaden. Willow se od útlého věku věnuje hudbě, stihla už vydat i album a nebojí se na své platformě velmi otevřeně a edukativně mluvit o tom, co se děje ve světě. Follow zde za to tedy opravdu stojí.

Kourtney a drobné fiasko

Klan Kardashianů má dětí požehnaně, na Instagramu ale zatím kralují jen ty nejstarší. Z těch nejmladších přístup dostal jako první Mason Disick, syn Kourtney Kardashian. Jeho pobyt na zdejší sociální síti ale netrval příliš dlouho a účet byl doslova po pár hodinách zrušen jeho rodiči. Jedenáctiletý Mason totiž zcela otevřeně prozrazoval soukromé informace o své tetičce Kylie Jenner a jejím tehdejších vztahu s raperem Travisem Scottem celému internetovému světu.  

Tak který slavný potomek si získá váš follow?