Zjistěte, jaké zdravotní nepříjemnosti mohou v říjnu čekat právě na vaše znamení

Zjistěte, jaké zdravotní nepříjemnosti mohou v říjnu čekat právě na vaše znamení
Zdraví je možná nejdůležitějším aspektem života každého člověka a také na něj mají vliv hvězdy. Zdraví máme jen jedno –⁠ a o to víc si ho musíme vážit. Velmi důležitá je také prevence a podchycení zdravotních problémů hned v začátcích. Pojďme se proto podívat, na co si máte dát v říjnu pozor.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Začátek měsíce pro vás bude poněkud problematický a můžete trpět bolestmi zubů, infekcemi v krku a kožními alergiemi. Vaše imunita bude zeslabená, proto si hlídejte dostatečný příjem vitamínů a nepodceňte správné oblékání ve stále chladnější dny. Ke konci října se vaše imunita zlepší a budete se moci zotavit ze svých neduhů.

Býk (21. 4. – 21. 5.)      

Pokud vás čeká nějaký plánovaný zákrok, nemusíte se bát, jeho rekonvalescence bude úspěšná. Měli byste pravidelně konzumovat citron a semena fenyklu, protože vám pomohou udržet v pořádku trávicí systém. Ti, kdo trpí cukrovkou, mohou během října čelit určitým potížím. Doporučujeme vám, abyste sledovali hladinu cukru v krvi.  

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hvězdy radí, abyste si nechali udělat pravidelnou lékařskou prohlídku, a vyhnuli se tak recidivě některých nemocí z minulosti. V tomto měsíci si musíte dávat pozor na své stravovací návyky, protože budete náchylní k otravám jídlem a měli byste se vyhýbat konzumaci alkoholu. V extrémních případech byste si mohli vytvořit žaludeční vředy.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Budete se cítit aktivnější a plní energie. Do svého životního stylu vnesete také některé zdravé změny, které vám pomohou zotavit se z nemoci z minulosti. Zapojíte se do nějakého zajímavého cvičení, jako je tanec, plavání nebo pěší turistika, abyste se udrželi v kondici.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V říjnu budete náchylní k problémům se žlučí a překyselení žaludku. Doporučujeme vám, abyste se v tomto období vyhýbali konzumaci horkých jídel a zvýšili příjem tekutin. Také byste se měli pravidelně věnovat nějaké sportovní aktivitě, jinak vás mohou začít bolet kolena a klouby.

Zdroj: Ruslan Huzau / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Říjen může přinést určitou citlivost, třes nebo závratě. Pokud máte neurologickou poruchu, pak se může v tomto období zhoršit. Budete také náchylní k otravám jídlem nebo reakcím na léky. Také vyhýbání se alkoholu a chemicky ošetřeným potravinám vám pomůže zlepšit vaše zdravotní problémy.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V tomto měsíci se vyřeší většina vašich zažívacích potíží a žaludečních problémů. Mohou se však objevit určité kožní potíže. Tyto problémy by neměly trvat dlouho, raději však navštivte lékařského specialistu, aby se potíže neopakovaly.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vaše zdravotní problémy začnou ustupovat a druhá polovina října bude z hlediska vašeho zdraví dobrá. Budete však muset být opatrní a dodržovat správnou životosprávu a zdravé stravovací návyky, jinak by se mohly objevit bolesti hlavy a problémy s krevním tlakem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Snažte se pravidelně kontrolovat svou váhu a jezte zdravou stravu, která je méně bohatá na olej, tuk a škroby. Abyste se udrželi v kondici, budete muset zavést určité změny životního stylu tím, že si osvojíte návyky, jako je brzké uléhání a brzké vstávání.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V říjnu se vám bude dařit v boji s chronickými nemocemi nebo při zotavování z nich, zejména pokud jde o bolesti kloubů nebo časté bolesti těla. Budete disciplinovaní a přijmete všechna potřebná opatření, abyste se udrželi v kondici, ať už jde o dietu, cvičení nebo režim pro příjem potravy.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Říjen vám může přinést stres a nervové problémy, proto byste si měli dávat pozor na své spánkové návyky, protože nedostatek spánku nebo nespavost způsobí další potíže. Měli byste se pravidelně věnovat meditaci, protože vám to pomůže při zotavování.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Někteří z vás možná budou muset začít nosit brýle a někteří boudou muset dokonce podstoupit operaci šedého zákalu. Jinak vám říjen nepřinese větší problémy, pouze můžete být náchylní k přibírání na váze. Pokud budete mít svou váhu pod kontrolou, pak budete schopni kontrolovat také své zdraví. 

Zdroje článku: