Znamení, kterým na jejich vzhledu příliš nezáleží

Znamení, kterým na jejich vzhledu příliš nezáleží
Ne každý se do velké míry zabývá tím, jak vypadá. Někomu by to alespoň v některých případech nemohlo být více ukradené. Tato znamení se mezi ně bezpochyby řadí a starosti si nedělají ani z nepořádku, kterým se velmi často obklopují. Najdete se mezi nimi i vy?

Střelec

Nestarostlivost Střelců vychází hlavně z toho, že pořád cestují nebo někam vyráží, a tak doma nikdy moc dlouho nepobydou. Proto se o čistotu svého domova tolik nestarají a ani jejich vzhled není jejich nejvyšší prioritou. Nemají na to přece jenom ani čas a raději si místo těchto zbytečných starostí užijí své dobrodružné plány.

Milují navštěvování nových míst a rádi cestují s co nejmenším nákladem. Většinou si tedy vše balí jen do jednoho batohu a vůbec je netrápí, že ho na zpocených zádech nosí už několik měsíců, aniž by je napadlo ho umýt.

Na druhou stranu díky tomu mají obdivuhodné životní zkušenosti a vystačí si skutečně s málem. V divočině by pravděpodobně přežili nejdéle ze všech znamení a s přírodou mají nezničitelné pouto.

Navzdory tomu, že vám jejich návyky mohou připadat nehygienické, jejich neuvěřitelné příběhy z cest dokážou zaujmout úplně každého. 

Beran

Berani mají podobný problém jako Střelci. Jsou aktivní a neustále zaneprázdnění. Na úklid a dlouhé upravování tedy nemají čas ani náladu. Svou energii raději využijí na něco produktivního nebo alespoň zábavného. Není to tedy tak, že by v nepořádku chtěli žít, ale spíše si nemohou pomoct a stejně mají oblečení poházené po celém pokoji a špinavé nádobí poskládané po celé kuchyňské lince.

Organizace a úklid tedy nepatří zrovna mezi jejich silné stránky. O svůj vzhled se zajímají, jen pokud jde o nějakou důležitou událost. I v takových situacích jsou ale chaotičtí, šaty si oblékají, zatímco si nanášejí řasenku, a make-up si dodělávají ještě v autě. Často to tedy nedopadá úplně nejlépe a mnohem příjemněji se cítí v nějakém sportovním outfitu s culíkem nebo jiným nenáročným účesem.

Na tom, co si o nich druzí myslí, jim však ani v nejmenším nezáleží, a tak se většinou cítí silně, ať vypadají jakkoliv. Tím to dohánějí a umí okouzlit právě svou vnitřní krásou.

Vodnář

Vodnáři jsou originální, kreativní a žijí si ve svém vlastním světě. Svůj domov se tedy snaží udržovat v hezkém stavu, ale stejně se většinou necítí dostatečně motivovaní k úklidu. Často jsou natolik uzavření ve své bublině, že o okolní svět nejeví žádný zájem. O svůj vzhled se také tolik nestarají, protože jim připadá, že mají mnohem důležitější věci na práci.

Raději tedy budou pracovat na svém novém projektu, pustí si nějaký zajímavý dokument nebo si uvaří něco fantastického, než aby strávili hodiny upravováním, na kterém jim vůbec nezáleží a které je nikam neposune.

Stejně jako Beranům jim je vcelku ukradené, jaký názor na to mají ostatní, a tak si jednoduše jdou za svým, ať se to ostatním líbí, nebo ne.

Zdroj článku: