Nejlepší sousedé podle zvěrokruhu: 5 znamení, kteří vás rozhodně rušit nebudou

Nejlepší sousedé podle zvěrokruhu: 5 znamení, kteří vás rozhodně rušit nebudou
Dobří sousedé nejsou tak známí jako špatný sousedé, poněvadž nikomu nevadí a snaží se udržet v domově řád a pořádek, zároveň však jsou i zábavní a dá se s nimi rozumně komunikovat. Kteří sousedé jsou ti nejlepší?

Rak (21. června – 22. července)

Tento soused je extrémně soucitný, a pokud mu řeknete, že si něco nepřejete, on to bude plně respektovat. Vždy, když jste smutní nebo uslyší vaši hádku s partnerem, o samotě si o tom s vámi v klidu promluví. Také vám nabídne nejlepší řešení. Stará se o vás i o ostatní sousedy jako o svou vlastní rodinu.

Pokud pořádá večírek, ujistí se, že to nebude nikoho ze sousedů rušit. Pokud ano, nemá problém přesunout večírek na jiný den nebo uspořádat večírek někde jinde. Pokud potřebujete s něčím pomoc, váš soused Rak je jedním z těch, kdo vaši žádost neodmítne.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento soused je takovým strážným v okolí domu. Sice má spoustu práce, ale je ke svým sousedům hodně přátelský. Pravděpodobně vám při prvním seznámení dal své telefonní číslo nebo vás pozval na společnou večeři s jeho rodinou.

Má rád pořádek a pokud zpozoruje porušení domovního řádu či jiné nesprávné chování, nebude to ignorovat. Namísto toho půjde přímo za tímto člověkem a sdělí mu, že jeho chování bude správné. Tím posiluje přátelské vztahy s dobrými lidmi. Pokud nerespektujete pořádek, nejspíše nebudete spolu vycházet, ale v opačném případě je Kozoroh jedním z nejlepších sousedů, jaké si můžete přát.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev může být někdy nepříjemný, občas může rýpat, a přesto se ocitl na tomto seznamu. Je to především díky jeho chrabrému srdci. Pokud vidí, že může pomoci, pomůže. Na Vánoce si pro něj připravte dárek, poněvadž vám s největší pravděpodobností také jeden daruje. Pokud nebudete o dovolené doma a potřebujete někoho, kdo by vám pohlídal obydlí, Lev je ideální soused. Rád si povídá se všemi sousedy, a navíc konflikty řeší okamžitě.

Pokud Lev vidí, že může pomoci, pomůže. Zdroj: Gulliver20 / Shutterstock

Váhy (23. září – 22. října)

Další soused, který je ohleduplný a raději vám vyhoví, přestože se mu něco nemusí zamlouvat, než abyste trpěli vy. Jednou z nejlepších vlastností tohoto souseda je, že si je dobře vědom, jak nepříjemná může být hlasitá hudba. Z jeho obydlí nikdy neuslyšíte hlasitou hudbu. Pokud se jeho domácí mazlíček začne hlasitě projevovat, okamžitě ho ukázní. To se však neděje často, poněvadž si svého mazlíčka hýčká. Udělá cokoliv a hluk z vašeho obydlí nějakou dobu přetrpí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nejlepší opravář z celého okolí, pokud nemáte mnoho peněz na zaplacení profesionála, je jistě váš soused Panna. Je k ostatním milý a se vším rád pomůže. Také se na něj můžete obrátit, pokud si nevíte rady s vaším dalším sousedem. Tento soused je schopen rychle urovnat veškeré spory. Dělá to rád, poněvadž sám má rád svůj klid. Pokud něco ztratíte, je tu vždy pro vás.

Zdroj článku: