Znamení zvěrokruhu, která vždy nechají své sourozence vést svůj život

Znamení zvěrokruhu, která vždy nechají své sourozence vést svůj život
Pokud si nejsme jisti, co máme během nepříznivé situace dělat, můžeme někoho požádat o radu. Někteří z nás však žádají o radu vždy, když se v jejich životě něco změní, převážně v tom milostném. Někdo žádá rodiče, někdo přátele. Najdete-li své znamení v tomto seznamu, máte tendenci nechat své sourozence, aby vám soustavně radili s vašimi rozhodnutími.

Rak (22. června – 22. července)

Rádi radíte ostatním lidem ohledně všech oblastí života a nejvíce vynikáte právě v oblasti lásky. Nicméně jedna věc je radit někomu jinému a úplně jiná věc je rozhodovat se sami za sebe. Proto svůj osud v oblasti lásky rádi svěřujete do rukou těm, jimž věříte nejvíce – svým sourozencům.

Věříte, že vás mají rádi stejně jako vy je a dají vám tu nejlepší možnou radu, kterou po důkladném zvážení vymyslí. Nejčastěji je necháváte rozhodovat za vás, zda se s partnerem máte začít hádat, nebo ještě chvilku počkat. Pokud máte starší i mladší sourozence, vždy žádáte o radu ty starší, věříte totiž, že jsou mnohem zkušenější než vy sami. Pokud starší sourozence nemáte, věříte v dobrou radu i u těch mladších.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na lásce vám záleží, proto se soustavně radíte se členy své rodiny, co byste měli udělat, aby vztah probíhal hladce. Věříte, že váš subjektivní pohled může uškodit vašemu vztahu. Nejraději ze všech hledáte odpovědi u své matky, potažmo otce, ovšem jakmile jde o radu týkající se větší intimity, hledáte radu také u vašich sourozenců. Také vyhledáváte jejich přítomnost v případě, že si najdete nového partnera.

Jde vám o to, ukázat svůj nový úlovek sourozencům a posléze zjistit, zda jste si vybrali vhodného partnera, který se vašim sourozencům líbí povahově. Teprve až když všichni vaši sourozenci jsou nadšení z toho, koho jste si vybrali, půjdete svého partnera představit také svým rodičům. Také teprve tehdy se do svého partnera opravdově zamilujete – rodina je pro vás hlavní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Také vy vyhledáváte rady svých sourozenců, a to hlavně z toho důvodu, že se svými sourozenci máte opravdu krásný vztah. Také jste ho celá ta léta budovali, poněvadž víte, že nikdo vás nepodrží v nouzi více než právě oni, stejně jako vy soustavně pomáháte jim s jejich problémy. Jakmile si nejste jisti, zda ve vztahu vidíte vše tak, jak to ve skutečnosti je, jdete za svými sourozenci.

Nezáleží na tom, jestli jsou starší, nebo mladší než vy, jejich rada vám vždy přijde nad zlato. Občas se stane, že vašeho partnera opustíte jen na základě toho, že se jednomu z vašich sourozenců nelíbil, přestože to mohl být krásný vztah.

Zdroj článku: