Kozorozi, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce

Kozorozi, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce
Chcete vědět, co Váš čeká v lásce? Budete šťastní, nebo je potřeba dát si pozor? A co si pro Vás nadcházející týdny chystají v práci? Nezapomínejme také na zdraví. 

Láska  

Ve vztahu se nebudete v nadcházejících týdnech cítit moc komfortně. Budete mít pocity uvěznění a uvíznutí ve vztahu, který už Vám toho příliš dobrého nepřináší. Od partnera/partnerky začínáte také cítit stále větší nátlak a máte pocit, že s Vámi hodně manipuluje a zneužívá Vás. Iluze, které jste o Vašem vztahu a partnerovi/partnerce měli, se začnou velmi rychle rozpadat a Vy budete mít pocit, že jste podlehli falešným slovům.

Disharmonii a nespokojenost ucítíte stále silněji a dojde Vám, že Vy jste ten, kdo ve Vašem vztahu dává, ale z druhé strany nic nedostává. Nepropadejte panice a nebojte se změny. Protože právě změna je to, co teď ve svém životě potřebujete. Pokud se této změně otevřete a odpoutáte se od současného vztahu, dočkáte se krásné lásky na první pohled, která vykvete v nádherný nový vztah, který bude plný lásky a vášně. Nezoufejte a netruchlete. Nikdy není pozdě začít být šťastný. Stačí se přestat bát a být k sobě upřímní. 

 Budete mít pocity uvěznění ve vztahu, zdroj: alphaspirit.it / Shutterstock 

 Zdraví 

Pokud Vás často trápí nějaké chronické obtíže, dejte si na ně v nadcházejících týdnech velký pozor. Potrápit Vás mohou především bolesti kloubů a zdravotní problémy spojené s krví, cévami a srdcem. Nepodceňujte tyto komplikace a raději si včas zajděte na preventivní prohlídky k Vašemu obvodnímu lékaři a ke specialistům.

Velkým pomocníkem pro Vás může být také Vaše rodina. Užívejte si čas strávený s rodinou. Ideálním prostředím je příroda. Blížící se podzim nám začne nabízet krásné a uklidňující barvy. Pobyt v přírodě nám také dává prostor pro zklidnění a ujasnění myšlenek. 

Užívejte si čas strávený s rodinou, zdroj: Egora_Shmanko / Shutterstock

Práce  

V práci Vás mohou potkat bohužel velká zklamání a neúspěchy. Očekávali jste velká finanční ohodnocení a možná také prémie a příplatky. Toto ohodnocení je ale v ohrožení a může k tomu přijít velmi náhle a nečekaně. Tato nepřízeň osudu Vám může přinést velké starosti, zklamání a finanční problémy. Dejte si pozor především na uzavírání špatných obchodů. Co můžete dělat, abyste z této situace vybruslili se ctí a s co nejmenšími ztrátami? V první řadě se uklidněte a dopřejte si dostatek času, abyste mohli reagovat s čistou hlavou a bez silných emocí.

Pokuste se získat co nejvíce vědomostí a informací a potom postupujte chladně a analyticky. Rozeberte si daný problém ze všech stran a pořádně popřemýšlejte, jak můžete z této situace vytěžit něco pro Vás. Právě teď je čas, dát přednost rozumu. Nezapojujte do svého rozhodování silné emoce, ale spolehněte se raději na hlavu, rozum a vědomosti. Díky tomu můžete celou situaci zvládnout se ctí a s minimálními následky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text