Vaše slabé místo, které ostatním nikdy neukážete, podle horoskopu

Vaše slabé místo, které ostatním nikdy neukážete, podle horoskopu
Každý má nějakou slabinu, kterou skrývá před světem. Pokud se pohybujeme mezi vesměs špatnými lidmi, odhalení slabiny by mohlo znamenat naše psychické zničení. Jakou slabinu máte vy a v žádném případě nechcete, aby se o ní ostatní dozvěděli?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste tak zbrklí, že uvěříte informacím, které si nijak neověřujete. Kvůli tomuto jednání často děláte špatná rozhodnutí, ale před ostatními se o tom nikdy nezmíníte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud vás něco zaujme natolik, že po tom zatoužíte, chcete to okamžitě. Chcete si splnit každou svou touhu bez prodlevy, což ostatním neřeknete, aby vás neměli za marnotratné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kdykoliv vás někdo neposlouchá, jste z toho smutní. Chcete být slyšet, ovšem pokud vás někdo ignoruje, nezmíníte se o vaší extrémní bolesti. Nechcete ostatní nutit vás nedobrovolně poslouchat.

Rak (22. června – 22. července)

Hlavní věc, kterou se nikdo nesmí nikdy dozvědět, je váš vztah s matkou či otcem, podle toho, kdo je vám blíže. Buď svého rodiče přehnaně milujete, nebo ho obviňujete z negativních situací ve vašem životě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste náchylní k lichocení. Pochopitelně musí ostatní lichotit vám, ne vy jim. Pokud od někoho slyšíte lichotku, uděláte vše, o co vás požádá. Veřejnosti to však zamlčíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechcete to ostatním přiznat, ale jakmile vidíte na své podlaze pro ostatní neviditelné smítko prachu, musíte ho okamžitě uklidit. Bojíte se, že vás ostatní budou mít za blázna.

Váhy (23. září – 23. října)

Záměrně se vyhýbáte všem problémům a konfrontacím. Nechcete to dát najevo, ale lidé ve vašem okolí to jednoznačně vidí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nesouhlas neberete jako odpověď. Na to jste až příliš chamtiví. Kdyby to ale ostatní věděli, rázem by vám přestali vyhovovat, a proto svou slabost skrýváte za síť výmluv.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste extrémně nezodpovědní. Před ostatními to skrýváte, poněvadž chcete, aby vám lidé ve vašem okolí bezmezně věřili a měli jste status jejich společného nejlepšího přítele.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud vám někdo nabídne snazší způsob, jak něčeho dosáhnout, vy mu to můžete odkývat, pokud nechce s vaší verzí způsobu odejít, ale nakonec stejně zvolíte tu komplikovanější cestu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vysvětlujete všechno až přehnaně hodně. Nechcete to dávat ostatním najevo, ale nemůžete si pomoci, a proto se většinou vždy propálíte. Ostatním vaše vysvětlení totiž přijde nudné.

Ryby (19. února – 20. března)

Všechno si berete příliš osobně, ale před ostatními se chováte, že vás nic nerozhodí. Vaše sebelítost je pro vás slabost.

Zdroj článku: