Andělský horoskop na týden od 17.4.: Býci se konečně uvolní, Raci a Váhy by neměli půjčovat peníze

Andělský horoskop na týden od 17.4.: Býci se konečně uvolní, Raci a Váhy by neměli půjčovat peníze
Duben nám vlévá do žil novou energii a nabízí nám spoustu nových možností. S datem 19.4. můžete pocítit změnu atmosféry ve vašem okolí a vaší nálady, kterou způsobí přicházející zatmění Slunce. Udělejte si proto čas na odpočinek venku v přírodě, který vás přímo omladí a zharmonizuje.

Beran (21.3. - 20.4.) - Machidiel 

Anděl Machidiel značí obnovu a odvahu. Proto jste, Berani, schopní jednat někdy příliš impulzivně, ale také umíte prosadit svou s ohledem na prospěch ostatních. Jste realističtí v přítomnosti a moudří pro budoucnost. To vše vás povede v příštím týdnu, kdy si budete chvílemi připadat osaměle. Nepropadejte ale depresím, domácí pohoda se ponese ve šťastném duchu. Pokud vás navíc čeká uzavření nějakého obchodu, do budoucna to pro vás bude nést i mnoho výhod. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Suriel 

Být oporou pro své blízké a vnímat krásu lidí nejen zvnějšku, ale hlavně tu duševní vám pomáhá právě Suriel. Máte rádi klid a nevadí vám jistá dávka stereotypu, rádi se vracíte ke svému pevnému přístavu. Poslední dny, které byly plné stresu konečně odezní a vy se uklidníte. Udělejte si čas na rodinu a radujte se s nimi. Okamžiky, které strávíte se svými blízkými, vám zůstanou napořád jako vzpomínka a vaše vzájemné vztahy se upevní.

Blíženci (22.5. - 21.6.) - Pheniel 

Komu jinému než vám, Blíženci, by měl patřit anděl proměny a komunikace. Ač jste často roztěkaní, dobře cítíte nit, která spojuje minulost a budoucnost a přese všechno ji zvládáte následovat i v přítomnosti. V příštím týdnu budete plní nadšení a radosti. Také ve financích vás potká vylepšení a díky tomu budete mít čas se svými blízkými vymyslet nějaké plány na léto. Dejte si pozor na bezhlavé odkládání věcí, můžete pak hledat něco důležitého. Stačí vše dávat na své místo. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Zorial 

Anděl ochrany nám jasně ukazuje, že maska, kterou nosíme venku, není stejná jako my uvnitř. Máte představivost a vidíte tedy i to, co jiným zůstává skryto. Váš anděl vás vede k dosažení jistoty a bezpečí. Příští týden bude pro vás náročný. Čekají vás špatné zprávy a nejen proto budete prožívat emoce daleko víc. Váznoucí komunikaci z vaší strany vůči ostatním napraví vyřešení minulosti, i kdyby to bylo jen ve vás. Doma zase používejte kompromisy, vždy se dá nějaký najít. A nepůjčujte nikomu žádné peníze, mohlo by se vám to vymstít. 

Lev (23.7. - 22.8.) Haniel 

Jste ambiciózní, rádi jste vidět a ještě radši se bavíte. Radost je pro vás tedy tím pravým andělem. Zároveň vás žene kupředu pomocí překážek, které máte v cestě. Jejich překonávání je pro vás hnacím motorem. Dělá vám radost vnést světlo i do největší tmy. V příštím týdnu si však budete muset přiznat, že jste také jenom lidé. Nevyhnou se vám zdravotní komplikace, a to nejen fyzické, ale i psychicky budete velmi vytížení. Tvrdá práce však přinese úspěchy a rodina bude ráda za čas, který s nimi strávíte, ačkoli byste raději zalezli do postele.

Připravte
Váhy, v práci vyneste na světlo všechnu svou kreativitu a dostanete se na lepší pozici | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) Cheial 

Každý z nás má v sobě něco, co je potřeba předat světu. Potenciál, který máte v sobě čeká na správný okamžik, aby ukázal, co ve vás je. To je vaše cesta k míru a spokojenosti. Příští týden vás čeká mnoho výzev, mimo jiné také péče o partnera a jeho zdraví. Všechno zvládnete a nastolíte tak rodinnou pohodu. Sami si ale budete připadat nedocenění, jelikož pochvaly se nedočkáte. Vezme vám to sice vítr z plachet, ale nebojte se, brzy přijde nová energie, která vás naplní. 

Váhy (23.9. - 23.10.) - Tzorial 

Jste rozvážní, vše dobře zvážíte. Váš anděl vám dodává potřebnou míru soudnosti a také odvahy si prosadit svou nejen před ostatními, ale i ve vašem nitru. Příští týden se ponese v rytmu štěstí a uvolněnosti, nebudou vás trápit žádné neduhy. I když dojde k jistému zlepšení vaší finanční situace, řešte hlavně vlastní závazky a nikomu nic nepůjčujte. V práci vyneste na světlo všechnu svou kreativitu, dostanete se na lepší pozici. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Hetiel 

Váš anděl je takovým kreativním obhájcem. Díky tomu víte, kdy je dobré být spojencem a také kdy je třeba vrátit úder. Prázdná slova nejsou nic pro vás, důležité jsou činy, které vykonáte. V příštím týdnu přijdou dobré zprávy, které vás naplní štěstím. Neskrývejte ho, ale naopak sdílejte, jelikož vás dovede k harmonii. Tato vnitřní energie vám ukáže, jak využít své kreativní myšlení a vám se může zadařit vylepšit si tak rodinný rozpočet.

Obdar
Střelci, dostatek peněz vám dovolí udělat si radost něčím pěkným | Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Střelec (23.11. - 21.12.) - Medonial 

Někdy máte pocit, že svět je příliš omezený a omezující. Udělat krok do neznáma nebo najít dobrodružství ve známých věcech vás žene vpřed. Žijete pro život, tak na to nezapomínejte. Příští týden vás nečeká nijak dobrá nálada v práci, ale dostatek peněz vám dovolí udělat si radost něčím pěkným. Pokud máte na další dny nějaké zvláštní plány, nebuďte zklamaní, když vám je zhatí nečekaná návštěva někoho z rodiny. Bude to výzva zařídit vše ku spokojenosti všech, ale vy najdete cestu. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Shenial 

Pastýř vás nabádá, abyste nesli na bedrech zodpovědnost a předávání tradicí. Cesta do budoucnosti vede z minulosti a jestli po ní někdo dokáže jít bez zaváhání, tak jste to vy. Pochroumané zdraví se v příštím týdnu napraví a vy se budete moci více zabývat děním okolo vás. Někdo vám blízký přijde s nápadem, který bude předestírat úspěch do budoucnosti. S trochou vaší pomoci to pak bude doslova hit, který vám přinese i nějaké peníze. V práci si dávejte pozor na jazyk. Mohli byste říct něco, co by vás mrzelo.

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Gabriel 

Jste tvořivé bytosti, které nejvíce fantazie nachází ve svém nitru. Víte, že být příkladem není vždy jednoduché, proto se nebojíte ukázat i své chyby. Dáváte tak dál ponaučení, což každý nedokáže, zvlášť pokud je potřeba přinést i určité oběti. Příští týden si užívejte volný čas, kterého budete mít dostatek. Věnujte se svým koníčkům a dopřejte si možnost přemýšlet o svých cílech pro letošní sezónu. Také by se vám mohli vrátit půjčené peníze, v odpočinku a pohodě vám tak nebude nic bránit. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Romial 

Komu jinému, než vám by měl připadnout anděl léčitel. Víte, že některé věci spraví jen čas. Každou bolest je třeba překonat a někdy to trvá, ale vy jste trpěliví. Důležité je poskládat vše zpět dohromady. V práci vás čeká pozitivní týden, který vás doslova pohladí i na duši. Jen tak se vám celkem bez potíží podaří překonat i hádky, které přijdou. Jít raději ven mezi lidi je výborný nápad, přijdete na jiné myšlenky a až se vrátíte bude zase klid.

Zdroje článku: