Velký Ravenův horoskop na listopad: Kozorozi, dávejte si pozor na jazyk, Beranům se bude láska lepit na paty

Velký Ravenův horoskop na listopad: Kozorozi, dávejte si pozor na jazyk, Beranům se bude láska lepit na paty
Listopadovým horoskopem vás opět provede astrolog a mág Raven Argoni. Podívejte se, co vám hvězdy prorokují.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Láska se vám v listopadu bude lepit na paty a opravdu se jí nevyhnete. Buďte proto otevřeni veškerým novým vztahům a lidem, kteří vám do života přijdou, a třeba se z toho vyvine něco, co obrátí váš život vzhůru nohama.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Měsíc listopad pro vás bude opravdu úspěšným, co se práce týká. Bude se vám dařit a práce vám půjde od ruky. Nejenže se vám bude dařit, ale je také velmi pravděpodobné, že se vám naskytne ještě mnohem zajímavější a lépe placená pracovní nabídka, kterou bude jen těžké odmítnout. Zvažujte proto správně a rozhodněte se pro to, co vás bude dělat nejvíce šťastnými.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Čekají vás jisté rozpory v rodině a nebude to jistě nic příjemného. Tyto kostlivce ve skříni a dlouho promlčované spory je však důležité vyřešit, a proto řešení těchto problémů neodkládejte, postavte se jim čelem a všechno si vysvětlete. Uvidíte, že se po jejich vyřešení situace uklidní a vám se bude lépe v rodině žít.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

V tomto měsíci byste si měli dávat pozor na vaši horkou hlavu. Díky svým unáhleným reakcím byste se mohli snadno dostávat do zbytečných konfliktů. Nezapomínejte proto na nutné prvotní promyšlení a poté až sdílení informací. Mohou totiž nastat chvíle, kdy by se vám toto unáhlené projevení mohlo vymstít.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Lvi budou zažívat měsíc plný klidu, pohody a štěstí. Během měsíce vás nepotkají větší potíže, a vy si tak budete moci užívat rodinnou pohodu. Nezapomeňte tak své blízké pochválit za jejich tvrdě odvedenou práci, abyste si tuto rodinnou pohodu udrželi co možná nejdéle.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Panny, nezapomínejte na své partnery a partnerky a věnujte jim dostatek pozornosti a lásky. Možná si myslíte, že se jim věnujete dostatečně, ale opak může být pravdou. Troškou pozornosti nic nezkazíte, a proto je překvapte výbornou večeří nebo lístky do kina. Každá snaha se počítá.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

V měsíci listopadu můžete očekávat nečekaný zisk jistého finančního obnosu nebo hodnotného dárku. Jak s tímto darem naložíte, je už jen na vás. Nezapomeňte se však obdarovateli pořádně odvděčit nebo mu alespoň poděkovat.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Štíři se budou moci v tomto měsíci spolehnout na své okolí. Budete cítit podporu od svých blízkých a budete se na ně moci opravdu ve všem spolehnout. Neberte však vaše blízké jako samozřejmost. Takové štěstí, jako máte vy, mnoho lidí nemá, a dávejte jim tak opravdu najevo, že jejich snahu vidíte a oceňujete.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Na začátku měsíce se budete cítit opuštěni a nebudete mít zrovna dobrou náladu a chuť do života. To se ale v druhé polovině díky zásahu z vnějšku změní, a vy se tak opět odvážíte se lidem více otevřít. Tento proces nebude lehký, ale díky pomoci to zvládnete a váš svět bude zase v pořádku.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20.1.)

Kozorozi, dávejte si pozor na jazyk. Občas budete mít potřebu říci vše, co máte na srdci, a ne každý by to mohl nésti úplně nejlépe. Zkuste si proto své myšlenky nejprve dobře promyslet a poté je až sdílet se svým okolím. Tento měsíc pro vás platí „mluviti stříbro, mlčeti zlato“.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Vodnáři se budou ze začátku měsíce potýkat s nešťastným osudem. Velice se vás dotkne nějaká šokující zpráva, díky které nebudete moci myslet na nic jiného. Z těchto starostí vás vytáhne až práce, do které se tak zaberete, že na tyto starosti zapomenete.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

V tomto měsíci budete mít práce až nad hlavu a nebudete vědět, kam dřív skočit. Budete toho mít opravdu hodně a může se stát, že na konci měsíce budete opravdu unaveni. Kromě únavy budete mít ale také skvělou náladu a dobrý pocit z těžce odvedené práce.

Zdroje článku: