Výklad tarotových karet na tento týden: Panny, nebojte se projevit svůj um a talent na veřejnosti, Vodnáři, vyzkoušejte něco nového

Výklad tarotových karet na tento týden: Panny, nebojte se projevit svůj um a talent na veřejnosti, Vodnáři, vyzkoušejte něco nového
Máte v hlavě hned několik projektů a nejste si jistí, zda byste se tento týden do nich konečně měli pustit? Pokud stále váháte, podívejte se do tarotových karet, co vám věští na následují dny a teprve poté se rozhodněte. K Blížencům řešení nakonec přijde úplně samo, Panny ztratí ostych a ukáží všem okolo, co v nich je a Kozorozi dotáhnou všechny své projekty dokonce!

Beran (21.3. – 20.4.)

Něco je před vámi stále skryto. Tušíte, že je něco v nepořádku a první polovinu týdne vás bude sužovat nepříjemný pocit. Karta Měsíce vám vše včas odtajní, není kam spěchat. Zatím trpělivě vyčkávejte, nejednejte zbrkle a nebojte se, osud vám nechystá nic nepříjemného.

Býk (21.4. – 20.5)

Začněte pořádně plánovat, karta Císaře vám k tomu dopomůže. Pokud budete mít jasný plán, všechny vaše cíle se tím rázem snáze uskuteční. Důvěřujte svým schopnostem, myslete pozitivně a dobře si zorganizujte svůj čas, aby vám zbyl i na vaše osobní zájmy.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Již delší dobu se něčím trápíte, ale vězte, že tento týden k vám přijde řešení úplně samo. Karta Velekněze je velmi inspirativním tarotem, který vám pomůže vyřešit všechny vaše problémy. Navíc v týdnu získáte zkušenosti, které pro vás budou v budoucnu nedocenitelné.

Blíženci tento týden k vám přijde řešení úplně samo
Blíženci tento týden k vám přijde řešení úplně samo | Zdroj: asife / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Tři poháry vám radí, abyste se zastavili a začali se věnovat sami sobě. Že vlastně nemáte žádné koníčky? Tak to je nejvyšší čas nějaké vyzkoušet. Zkuste se zeptat kolegů, kamarádů a zajít s nimi na nějakou lekci. Uvidíte, že i ve svém věku stále můžete objevovat něco nového, co vás bude naplňovat.

Lev (24.7. – 23.8.)

Vaše vložená energie do vašich plánů v práci i doma se vám několikanásobně vrátí. Společně s Šestkou holí začnete zažívat úspěch. Navíc tento týden budete mít i dar urovnat všechny spory kolem vás.

Panna (24.8. – 23.9.)

Nebojte se projevit svůj um a talent na veřejnosti. Nestyďte se a klidně se pusťte i do projektů, které máte již delší dobu schované v šuplíku. Tři pentakly slibují, že když s nimi konečně půjdete na veřejnost, zažijete úspěch.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Dvojka holí je zaměřena na váš osud. Následující dny byste se měli věnovat tomu, co vás baví. Úspěch očekávejte zejména v tvořivé činnosti a zároveň buďte otevřeni novým nápadům od vašich nejbližších. Někdy je dobré inspirovat se i druhými lidmi, tak to zkuste zvážit.

Štír (24.10. – 22.11.)

Pokud vás tento týden někdo někam pozve, určitě toho využijte, jelikož si to opravdu užijete. Dopřejte si výlet, procházku, kino s přáteli nebo romantickou večeři s partnerem. Važte si lidí kolem sebe. Trojka pohárů slibuje také úspěch v zaměstnání.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Rytíř holí vám dodá pocit sebedůvěry a výjimečnosti. Buďte otevřeni všem novým příležitostem, usmívejte se a pomáhejte lidem kolem sebe. Tento tarot je velice pozitivní, i vy buďte, vesmír vám vaši vstřícnost vrátí.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Dodělejte to, co máte rozděláno. Princ holí je krátkodobou kartou, tak ji využijte naplno. Na pracovním poli se vám bude dařit, pozor si dejte ale v osobních vztazích. Vaše přepracovanost by se mohla odrazit na vaší náladě a mohli byste být nechtěně nepříjemní na své nejbližší.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Tento týden byste měli vyzkoušet něco nového! Zároveň vás ale Osmička holí varuje před ukvapeností. Vše si nejdříve v klidu promyslete a teprve poté se do toho pusťte. Pokud máte partnera, udělejte si společný výlet nebo si dopřejte nějaký pěkný zážitek.

Tento týden byste měli vyzkoušet něco nového!
Vodnáři tento týden byste měli vyzkoušet něco nového! | Zdroj: lassedesignen / Shutterstock

Ryby (21.2. – 20.3.)

Následující dny budete přemýšlet sami o sobě. Co od života vlastně chcete? K hlubšímu poznání vám dopomůže i karta Umírnění, která vám zároveň otevře nové obzory, kterými se můžete vydat. V práci pracujte klidně a mějte jasný cíl.

Zdroj článku:
  • Autorský text