Výklad tarotových karet na 2. lednový týden: Ryby, pozor na náladovost, Blíženci potřebují pauzu a chvíli si odpočinout

Výklad tarotových karet na 2. lednový týden: Ryby, pozor na náladovost, Blíženci potřebují pauzu a chvíli si odpočinout
Proč chcete znát svou budoucnost? Trápí vás něco nebo se jen na ni chcete pořádně připravit? V tomto případě vám pomohou tarotové karty, které vaši budoucnost umí poodhalit. Jedna z nich je vaší kartou dominantní, která nad vámi bude mít zásadní moc. Která je ta vaše?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Před sebou máte velmi rychlý a dynamický týden, jelikož Královna holí vás nenechá chvilku v klidu. Nemáte se však čeho bát, jelikož vás práce bude naplňovat a půjde vám krásně od ruky! Využijte této energie ve svůj prospěch. Vynikat budete také v komunikaci, takže pokud budete potřebovat něco s někým domluvit, tyto dny jsou pro to ty pravé!

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Karta Milenců je nakloněná zadaným i těm, kteří jsou sami. Lidé ve vztahu by se v tyto dny měli zaměřit na sebe a být spolu co nejvíce. Objímejte se, užívejte si, jděte spolu ven na večeři nebo do kina. Nezadaní by měli jít do společnosti a poohlédnout se po lidech kolem sebe. Často je osoba, která vás miluje blízko vedle vás!

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Potřebujete pauzu a chvíli si odpočinout. Co si takhle vzít den volna a užít si ho jen podle svých představ? Čtyři poháry vám radí, že byste si měli dát pozor zejména v oblasti vztahů. Raději se stáhněte, buďte trpěliví a neunáhlete se ke zbrklým rozhodnutím, zvlášť pokud přemýšlíte nad rozchodem nebo nějakým radikálním řešením.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Ďábel nad vámi bude mít svou moc a pokusí se vás stáhnout dolů. Věřte jen sami sobě a nabídky, které k vám tento týden budou proudit, raději v klidu promyslete nebo je rovnou zahoďte. Buďte rozvážní, i co se pravdy týče. Lhaní nebo mlžení by vám mohlo přinést jenom smůlu!

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Měli byste si vyřešit všechny své materiální záležitosti. Zároveň však moc nelpěte na svém majetku a začněte si také trochu užívat. Čtyři pentakly vás naučí brát život s větší lehkostí a tomu, abyste tolik nelpěli na svých věcech. Bráníte tak přílivu nové energie do vašeho života.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Buďte opatrní a obezřetní, jelikož vám vyšla karta Věže. Tento týden se dozvíte nějakou zprávu, která nemusí být moc příjemná. Uvidíte však, že pro vás bude osvobozující a svůj život začnete brát s větším nadhledem.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Šestka disků s sebou přináší úspěch, blahobyt a hojnost. Těšte se z toho a užívejte si se svými nejbližšími. Zvlášť pokud budete mít možnost někomu pomoci, tak toho využijte. Tento dobrý skutek totiž bude v brzké době po zásluze odměněn.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

I když vás čekají těžké chvíle, díky kartě Sedmička holí vše hravě zvládnete, jelikož vám dodá potřebnou odvahu. Máte velkou šanci zvítězit nad všemi nepříjemnými situacemi. Proto seberte odvahu a postavte se všem překážkám!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Každý z nás někdy zažije pocit bezmoci a ztracenosti. Prožíváte to v tyto dny i vy? Tarot Sedmička mečů vám radí, abyste se co nejdříve dali dohromady a začali nad svým životem více přemýšlet. Co je pro vás důležité? Tak si za tím jděte a nepodléhejte depresím

Síla a rozhodnost, fizkes / Shutterstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ukažte svou sílu a rozhodnost a neschovávejte se ve své skořápce! Karta Císaře vám radí, abyste trochu změnili své chování. Naučte se říkat ne a všem řekněte, co chcete. A to jak v práci, tak i doma. Neuchylujte se k slovním nadávkám, nemějte nadřazené chování, ale jednejte s lidmi laskavě a přímočaře. Výsledky se brzo dostaví.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Podívejte se kriticky na svůj život a zhodnoťte jej. Co se vám na vás líbí a co naopak ne? Karta Soudu vás soudit rozhodně nebude, ale dopomůže vám k probuzení a změnám ve vašem životě. Jen vy sami ale musíte vědět, co od něj chcete.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V tyto dny vás bude ovlivňovat karta Měsíce, proto si dejte pozor na náladovost a nestálost. Ve vztazích se zaměřte na svého partnera, a pokud je třeba, vyřešte s ním všechny problémy. Měsíc nám také říká, že je před vámi něco skrytého, dejte si raději pozor na lidi, kterým úplně moc nevěříte.

Zdroj článku:
  • Autorský text