Horoskop na 1. únorový týden: Berani se pobaví s přáteli, Panny si zavzpomínají

Horoskop na 1. únorový týden: Berani se pobaví s přáteli, Panny si zavzpomínají
Láska k sobě samým nám může po celý tento týden způsobit nejeden problém. Touha zapůsobit na okolí, jíž tento týden pocítíme, může vyvolat četné konflikty, měli bychom se komickým výstupům proto vyhnout. Měsíc totiž bude v neděli v úplňku, a navíc pod vlivem Lva, ale tento vliv pocítíme již v začátku týdne. Co můžete čekat od tohoto týdne Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete-li ve společnosti dobrých přátel, kteří plně rozumí Vašemu humoru i Vašim nápadům, strávíte skvělý týden, či alespoň první tři dny. Pokud budete ve společnosti špatných lidí, nepřihodí se Vám nic dobrého. Ve čtvrtek a v pátek buďte připraveni, že Vám něco nevyjde podle představ.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na tento týden si naplánujte venkovní aktivity s přáteli, právě ti Vám zlepší náladu. Co se týče domácího života, nebude to přívětivé. Neustále Vám bude něco vadit, snažte se proto být někde jinde po většinu dní, pokud je to možné. Hádky se spolubydlícími nejsou vyloučeny.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začátkem týdne zatoužíte po tom, aby si lidé vyslechli Vaše názory a nápady, jak změnit jejich život. Ujistěte se, že opravdu budou chtít slyšet Váš názor, zejména pokud v této činnosti budete pokračovat po zbytek týdne. Ve čtvrtek a v pátek máte nejvyšší šanci, že Vás vyslechnou.

Blíženci zatouží být vyslyšeni, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Můžete trpět přejídáním po celý týden. Než přecitlivěle zareagujete na něčí slova, třikrát se nadechněte. Pomůže Vám to vyhnout se zhoršování situace nevhodně zvolenými slovy či činy. Buďte v kontaktu s lidmi, kteří Vás podporují. Ve čtvrtek si můžete myslet, že všichni jsou proti Vám.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé si Vás tento týden rozhodně neoblíbí. Naštve Vás naprosto všechno a lidé z Vašeho okolí to na Vás dobře poznají. Budete hádaví a nenecháte si nic vysvětlit. Ještě horší to bude ve čtvrtek a v pátek, kdy svými slovy můžete lehce urazit členy své rodiny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete zaměřeni převážně na vzpomínky, a to ve volném čase i při řešení Vašich problémů. Staré rány se mohou znovu objevit, čímž Vám znepříjemní celý týden. Zejména ve čtvrtek a v pátek se budete snažit vyřešit svou situaci, ale nebude se Vám příliš dařit.

Váhy (23. září – 23. října)

Travte čas pouze s lidmi, kterým naprosto důvěřujete. Jedině tehdy prožijete příjemný týden. Lidé, kteří s Vámi souhlasí, budou mít pozitivní vliv na Vaši psychiku, která na tom nemusí být dobře kvůli nepřejícím lidem, kteří Vás budou konfrontovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento týden budeme mít tendenci vinit ostatní lidi za to, co se Vám stalo, více než obvykle. Téměř nic se Vám nebude dařit, to ale neznamená, že nemůžete mít radost z toho, když se Vám něco podaří. Ve čtvrtek nastane změna, která se týká Vaší rodiny, a v pátek se dozvíte také něco nového. Také je pravděpodobné, že Vás někdo navštíví, měli byste se proto zaměřit na svůj domov.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše intuice Vám již mnohokrát pomohla, hledejte u ní oporu také tento týden. Může Vám být nápomocná více než jste si doposud mysleli. Pokud máte nějakou denní rutinu, kterou dodržujete, připravte se na to, že ve čtvrtek a v pátek se shodou nepříznivých okolností budete muset obejít bez ní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento týden pocítíte hodně negativních emocí a budete hodně naštvaní. Nebudete vědět, zda se chcete sejít se svou rodinou nebo se od ní na čas izolovat, nic pro Vás nebude dobré. Nezlepší se to ani tento víkend, budete muset celý tento týden přetrpět, abyste se dočkali příjemných pocitů.

Kozorozi budou plní negativních emocí, Zdroj: ViDI Studio/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Se svým nejlepším přítelem si budete bližší než kdy jindy, hlavně proto, že budete sdílet své emoce. Také kreativita Vám nebude chybět. Můžete se rozčílit z důvodu, že Vám lidé z Vašeho okolí nebudou rozumět, ale to bude pro Vás zanedbatelné. Ve čtvrtek můžete mít pocit, že se Vám nic nedaří.

Ryby (19. února – 20. března)

Štěstí není to, co byste tento týden pocítili, pokud pro nikoho dalšího neuděláte vůbec nic. Naštěstí budete mít silné nutkání pomáhat ostatním lidem, hlavně těm sociálně slabším. Pocítíte-li hněv, zejména ve čtvrtek a v pátek, nereagujte příliš přecitlivěle.

Zdroj článku: