Jakým způsobem se udržujete zdraví podle vašeho znamení zvěrokruhu

Jakým způsobem se udržujete zdraví podle vašeho znamení zvěrokruhu
Všichni jednou dojdeme do fáze, kdy se začneme zajímat o své fyzické i psychické zdraví. Každému vyhovuje něco jiného. Jak se udržujete zdraví vy podle vašeho znamení zvěrokruhu? Pokud nevíte, jak začít, zde je váš nejlepší způsob, jaký vám bude vyhovovat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemáte problém s pohybem, tak toho využíváte. Nejlepší pro vás je cvičit se známým, s nímž můžete soutěžit. Pokud cvičením chcete řešit stres, musíte zpomalit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste zvyklí odměňovat se pamlskem a odpočinkem za dobře odvedenou práci. Abyste cvičení zvládli, pijte též dostatek vody. Pokud cvičení úspěšně dokončíte, odměňte se saunou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Cvičíte podle mobilních aplikací nebo máte osobního trenéra. Abyste se dokopali ke cvikům, musíte vidět, že někdo cvičí s vámi, aby vás péče o zdraví bavila.

Rak (22. června – 22. července)

Začít den s jógou je vaše každodenní rutina, pokud jste se rozhodli dělat něco pro své zdraví. Též jste vyměnili škodlivé potraviny za ty zdravé, tudíž se nyní cítíte mnohem lépe.

Lev (23. července – 22. srpna)

Praktikujete především meditaci a také se snažíte zdravě a pomalu jíst, abyste netrpěli zdravotními problémy. Na pomalu spořádaném jídle však musíte ještě pracovat, jíte příliš rychle, abyste stihli dělat ostatním radost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále zkoušíte nové metody péče o zdraví, ale zůstáváte jen u těch, které se vám nejvíce osvědčily. Držíte se zdravých potravin, poněvadž máte tendenci se přejídat.

Váhy (23. září – 23. října)

Rádi děláte to, co milujete, proto tyto věci kombinujete s těmi, které zlepší vaše zdraví. Procházky zakončujete popovídáním si s přáteli nebo si jdete sednout na své oblíbené místo.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se pro něco rozhodnete, doděláte to do konce. Cvičení ani zdravá strava vám nedělá problém, ale pokud chcete, aby vás to bavilo, měli byste se soustředit na pozitiva.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pohyb vám rozhodně nechybí, udržujete si kondici procházkami, během i jízdou na kole. Měli byste ale myslet i na zdravou stravu, která vám stále mnohé neříká.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud jste se rozhodli pro své tělo něco udělat, milujete zdravý životní styl. Nezapomínejte však na dostatečný příjem vápníku, aby vaše tělo netrpělo a vy jste mohli pokračovat ve své píli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cvičíte a jíte zdravě pomocí aplikací. Jenže máte potřebu začít jíst zdravě ráno a v průběhu dne zapomenout, co jste se rozhodli jíst. Také se pozastavte nad výběrem vhodné obuvi, ulevíte svým nohám.

Ryby (19. února – 20. března)

Rozhodli jste se cvičit a jíst zdravě a pár dní to dodržujete, jenže posléze se ze zvyku stává nepravidelná záležitost. Je důležité vytvořit si zvyk a zároveň dostatečně relaxovat.

Zdroj článku: