Jak komunikovat se ženou ve znamení Vah

Jak komunikovat se ženou ve znamení Vah
Komunikace se ženami nemusí být vždy snadná. Prozradíme vám, jak mluvit se ženou narozenou ve znamení Vah. Díky našim radám se snadno žena Váha stane vaší přítelkyní a vy jejím nejoblíbenějším člověkem na celém světě.

Jaké jsou ženy ve znamení Vah

Ženy ve znamení Vah se narodily mezi 23. zářím a 23. říjnem – tedy na podzim, kdy je mnohým lidem lépe doma v teple. Ženy Váhy však samy doma v teple odmítají zůstat, naopak jsou velmi společenské. Nechtějí žít samy.

Váhy mají smysl pro spravedlnost a nesnášejí bezpráví a ubližování druhým. Milují krásu, dokonalost a harmonii, konfliktům se vyhýbají. Když už ale spory přijdou, Váhy je dokáží s klidem řešit a vše zase urovnat. Přílišnou radost jim to ale nedělá. Raději by žili ve světě bez válek, hádek a nespravedlností.

Váhy a komunikace

Zdá se, že komunikace s Váhami by nemusela být velkým problémem. Proč? Ženy Váhy totiž dokáží začít konverzaci a také ví, jak s lidmi mluvit. Nikoho neuráží, ale naopak jsou velmi zdvořilé a chovají se velmi diplomaticky. Za každou cenu se snaží, aby panovala mezi lidmi harmonie a soulad. Váhy jsou společenské, oblíbené a obvykle mají spoustu přátel.

Pokud tedy s takovými ženami chcete dobře vycházet, nesnažte se tuto harmonii nikterak narušit. Nevyvolávejte konflikty, hádky, nebuďte zbytečně rýpaví a Váhy nepokoušejte. Ony sice dokáží konflikty vyřešit a opět navodit příjemnou atmosféru, ale nedělají to rády! Pokud budou muset neustále řešit nepříjemné situace, které jste vyvolali vy, určitě se jejich oblíbencem nestanete.

Pamatujte na to, že Váhy samy o sobě sice ovládají umění komunikace, dokáží vyjít téměř s každým a mezi přáteli jsou oblíbené, ale vy chcete být oblíbení u nich. Pokud toužíte po něčem více než jen zařadit se mezi záplavu jejich přátel, musíte se také snažit.

sport
Zdroj: lzf / shutterstock

Jak flirtovat s ženou ve znamení Vah

Ženy Váhy jsou krásné a snaží se být přitažlivé. Jelikož rády komunikují, je jím blízká i komunikace s muži. Jsou přebornicemi ve flirtování. Chcete Váhu získat? Vsaďte na romantiku a galantnost. Úspěšní pravděpodobně budete, pokud se k ženě budete chovat jako k princezně. Kupte jí květiny, vezměte ji na romantickou procházku, a hlavně jí skládejte poklony.

Váhám je vlastní touha po obdivu a uznání, potřebují být stále dokola ujišťovány o své kráse a dokonalosti. Pokud chcete na takovouto ženu zapůsobit, snažte se ji přesvědčit, že je tou nejlepší na celém světě, že je pro vás dokonalou partnerkou. Nenechte ji zkrátka ani na chvíli pochybovat o sobě samé. Ujišťujte ji stále dokola, že vám na ní záleží.

Pokud komunikace tváří v tvář sejde, přejděte na vzkazy. Posílejte ženě krátké romantické smsky nebo vsaďte na klasiku a pošlete dopis. Uvidíte, že tohle vaše romantické gesto bude určitě náležitě oceněno. Uspějete i s velkými gesty, pozvěte ji na romantický výlet do Paříže, naplánujte návštěvu galerie nebo jí kupte originální designové šperky. Uspějete zkrátka se vším, co je krásné a elegantní.

Vaše partnerka je Váha. Jak s ní (ne)komunikovat?

Partnerský život je pro Váhy velice důležitý. Na ženu Váhu netlačte, nemá to ráda. Pokud ji chcete k něčemu přimět, nespěchejte, několikrát vyjádřete svůj názor a nechte ji, ať se sama rozhodne. Pravděpodobně si chvíli počkáte, protože nerozhodnost je těmto ženám vlastní. A proč je tato žena tak nerozhodná? Neustále totiž myslí nejen na sebe, ale i na druhé a snaží se najít nějaký kompromis.

Určitým způsobem komunikace je pro Váhy i sex. Touží totiž po dokonalé kráse a harmonii ve vztahu a sex je pro ně zkrátka důležitou součástí vztahu. Tak jako je pro ně důležitá komunikace verbální, tak je pro ně důležitá i komunikace neverbální.

Nebude pro vás asi překvapením, že Váhy mají rády romantiku nejen při dvoření, ale i následně při bližším fyzickém kontaktu. Hrubost při sexu jim není vlastní, preferují mazlení a líbání, dlouhé předehry a nejrůznější dotyky.

Co v žádném případě nedělat? Chcete-li ženu ve znamení Vah spolehlivě odradit, hádejte se, buďte zlí, vulgární. Nic z tohohle Váha nesnese a pravděpodobně vám podobnou scénu nikdy neodpustí.