Andělský horoskop na víkend: Střelec se otevře, Raci o sebe pečují

Andělský horoskop na víkend: Střelec se otevře, Raci o sebe pečují
Tento víkend budete upřednostňovat své vztahy a spojovat se s lidmi, na kterých vám záleží. Přece jen se o víkendu má obecně zpomalit a soustředit se spíše na sebe, rodinu a záliby.

Andělé stojí stále při nás a ve chvílích, kdy cítíme beznaděj, zoufalství nebo prázdnotu bychom si to měli uvědomovat nejvíce. Přečtěte si, co vás čeká o víkendu podle andělského horoskopu, a co vám třeba taky vaši ochránci radí.

Beran (21.3. - 20.4.) 

Můžete se cítit blíže svému partnerovi nebo někomu, kdo se vám líbí. Kromě toho budete zaneprázdněni schůzkami s přáteli a celkově se cítíte více společenští, jelikož je spoustu událostí, na které máte pozvánku. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Andělé chtějí, abyste se usmířili s osobu z minulosti, se kterou nemáte dobré vztahy už několik měsíců nebo dokonce let. Uvědomíte si, že negativní emoce držíte v sobě a spíše vám škodí než by prospívaly. Zapracujete na odpuštění. Každý příběh se dá totiž povídat z více úhlů pohledu a konečně uvidíte vzpomínky trochu více objektivně. 

Andělé chtějí, abyste se usmířili
Andělé chtějí, abyste se usmířili | Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Budete středem pozornosti. Andělé vědí, že máte čím inspirovat ostatní, a proto budete nečekaně ve společnosti lidí, kteří se budou zajímat o to, co děláte a kým jste. Zanechejte si ale pozitivní přístup a svoji pokoru, protože někdy se máme v životě lépe a jindy zase ne, proto není důvod, abyste se stali namyšlenými. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Věnujete větší pozornost svému tělu a hledáte způsoby, jak pro sebe zavést zdravější návyky. Nebojte se zeptat o radu lidí kolem vás. Na druhou stranu nic se nemá přehánět, proto nemusíte otočit celý svůj život naruby, abyste se měli lépe jak po fyzické, tak psychické stránce. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Budete mít zájem dozvědět se více o duchovních tématech, jako je astrologie, meditace, manifestace. Na druhou stranu možná přemýšlíte o svých emocích a chcete pochopit, proč máte určité reakce. K větší harmonizaci svého emocionálního těla by vám mohla pomoci i blízká osoba. Andělé chtějí, abyste na sobě pracovali. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Zajímáte se o spoustu věcí, o víkendu si najdete čas rozvíjet své dovednosti, ať už je to kreslení, sport nebo péče o domácího mazlíčka. Navštívíte nějaký kurz nebo workshop, případně přemýšlíte o něčem takovém do budoucnosti. Chcete se potkávat s lidmi, kteří mají stejné záliby jako vy. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Zůstanete v klidu sami se sebou nebo jen s nejbližšími tento víkend. Andělé vám chtějí dopřát pohodu, v poslední době jste totiž měli mnoho práce a nezastavili jste se. Je čas přehodnotit určité věci, vědomě se podívat na své myšlenky a možná i začít nějaké změny. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Nebojte se. Andělé vás ochraňují na každém kroku. I když se v poslední době dozvídáte samé špatné zprávy a nevíte, jestli máte mít ještě nějakou naději, tak se najednou všechno otočí k dobrému. O víkendu přijde nový impuls, buďte obezřetní a vnímejte znamení, které vám andělé posílají. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Nesnažte se všechno vyřešit a zvládnout sami. Vaše okolí ocení, když si řeknete o pomoc. Víte, že takto můžete působit namyšleně a velice uzavřeně? Andělé vám ukazují, abyste se nebáli otevřeně mluvit o svých problémech a potřebách.

Nesnažte se všechno vyřešit sami
Nesnažte se všechno vyřešit a zvládnout sami | Zdroj: sakkmesterke/ Shutterstock

 Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Věříte lidem kolem vás? Nad touto otázkou budete o víkendu uvažovat, protože přijde někdo, kdo vám odhalí ne úplně příjemnou pravdu o vašich přátelích. Nebojte se ale prověřit situaci a zjistit si informace z více zdrojů. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Brzy vás v životě čekají velké změny, už delší dobu totiž cítíte, že stojíte na místě. Mějte oči otevřené, stejně tak srdce. O víkendu přijde nový impuls, aby se věci dali do pohybu. Soustřeďte se hlavně na sebe a to, co máte rádi. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

O víkendu přestanete řešit práci a konečně si hlavně vaše hlava odpočine. Přestanete mít přehnané očekávání nejen od sebe, ale hlavně od ostatních. Sejdete se s lidmi, které máte rádi. Andělé chtějí, abyste se uklidnili a chvíli dali pozornost jinam něž na starosti nebo stres z práce.

Zdroj článku:
  • Autorský text