Andělský horoskop na poslední říjnový víkend: Vodnáři, ignorujte závistivce, Váhy, příliš mluvíte

Andělský horoskop na poslední říjnový víkend: Vodnáři, ignorujte závistivce, Váhy, příliš mluvíte
V posledním říjnovém víkendu budeme mít myšlenky na špatné věci. Pomluvy, lži i pokus o manipulaci s ostatními – toto všechno jsou věci, které většině z nás hrozí. Andělé s tímto chováním nesouhlasí, a to z dobrého důvodu. Jsou to špatné skutky, které nikomu nepomohou, ale naopak ublíží.

Slova budou nyní ubližovat v obrovském měřítku. Andělé radí, abychom se takovýchto slov zdrželi a zároveň byli připraveni, že manipulace mohou přijít z bezprostředního okolí. Dokonce i z našich rodin. Co vás čeká tento víkend? Obrňme se velkou dávkou trpělivosti a buďme připraveni odpustit. Přečtěte si andělský horoskop, který nám andělé přinášejí i s jejich radami, co dělat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše nutkání přesvědčovat ostatní, aby plnili všechna vaše přání, a manipulovat s nimi, pokud nebudou chtít, není správné. Dejte si pozor na to, co říkáte, a nenechte své ego, aby ničilo vaše dobré vztahy. Pokud někdo bude manipulovat s vámi, zachovejte klid a na nějaký čas se s tímto člověkem nebavte.

Andělská rada: Kdybyste měli vše, co si zamanete, neměli byste v životě žádné výzvy, jimž byste čelili. Začali byste se nudit. Děkujte za všechny problémy, které máte, a nenuťte ostatní, aby vám sloužili. Spíše namáhejte své logické myšlení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše touhy budou krmeny, nyní si je nechte jen pro sebe. Nezatahujte do svých plánů ostatní lidi. Při sebemenším nesouhlasném zabručení budete podráždění. Mějte u sebe něco, co vám zlepší náladu, ať už to bude čokoláda nebo domácí mazlíček, či vtipná klíčenka.

Andělská rada: Je čas pěstovat trpělivost. Běžte někam, kde vaše mysl bude negativně zatížena, a zkuste se ovládnout. Pokud to nebude možné, odejděte a udělejte si něčím radost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte velký potenciál stát se úspěšnými. Je důležité myslet na druhé a vyhradit si čas na přátele a rodinu, jinak to bude jen a jen práce. Při podepisování smluv si přečtěte i malá písmenka, jinak můžete být obelháni. Zachovejte klid a postupujte rozvážně.

Andělská rada: Nebuďte pracovně přetíženi. Pokud na něco očividně nemáte, nedokazujte si opak. Můžete-li, zkombinujte práci se zábavou – nějaký čas práce, potom několikaminutová zábava a opět práce.

Udělejte si čas na rodinu a nepřehánějte to s prací
Udělejte si čas na rodinu a nepřehánějte to s prací | Zdroj: FamVeld / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Zpozorujete velký příval energie. Je lepší využít ji k něčemu jinému než mluvě, která nepovede nikam a ublíží mnoha lidem. Můžete se setkat s přáteli a uspořádat výlet, který si všichni zapamatují, či sledovat filmy a společně se pobavit. Hlavní pro vás bude společnost. Odežeňte své nutkání pomlouvat ostatní.

Andělská rada: Mluvte o věcech, které jsou ostatním k užitku. Nikdo neříká, že šířením těchto informací nemůžete být vtipní. Popřemýšlejte, jak ostatním poradit humorně, ale nestrefujte se do jiných lidí, hlavně pokud nejsou přítomni.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete odhodláni zvednout se z postele a začít něco podnikat, abyste si finančně přilepšili, a to po celý víkend. Než něco uděláte, podumejte, zda vaše činnost bude skutečně správná a nikomu neuškodí. Budete totiž mít tendenci pošpinit ostatní jen proto, abyste dosáhli svého.

Andělská rada: Sobecké činy nejsou správné a nikdo z nich nebude mít radost, až zjistí, kolik zla jste ve svém okolí spáchali. Komunikujte s ostatními a ptejte se, zda jim to nevadí. Dosáhnete velké oblíbenosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve vašem životě přetrvává problém, který byste již měli vyřešit. Zamyslete se nad možnými řešeními a nakonec vyberte to nejčestnější. Tato cesta bude složitá, ale připíše se do vaší pozitivní karmy. Napřed si zjistěte informace, a to od lidí, kteří vám je skutečně budou chtít poskytnout. Na nikoho netlačte a nikoho k ničemu nenuťte.

Andělská rada: Ignorujte svou touhu získat to, co chcete, za každou cenu. Není to správné. Jste dostatečně schopní, abyste namohli mozkové buňky a přišli s řešením, které vykouzlí úsměv na tváři všem na vaší cestě za úspěchem.

Váhy (23. září – 23. října)

Než abyste zbytečně mluvili a zadělávali si na problémy, jak to můžete mít tento víkend v úmyslu, mnohem lepší je udělat něco pro ostatní. Jste-li již z pomáhání druhým unavení, odpočiňte si. Chcete-li najít lásku či upevnit vztahy s partnerem, něco pro tohoto člověka udělejte. Splněním jeho dávného přání mu projevíte své sympatie.

Andělská rada: Sestavte svůj plán na víkend podle vaší romantické nálady. Chcete-li se setkat s někým, kdo vám bude rozumět, pozvěte pár přátel na malý mejdan a řekněte jim, že si s sebou mohou vzít pár lidí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na všechny budete chtít křičet, všichni vám přijdou neschopní. Není to pravda, pouze nepochopí vaše pokyny a přání úplně. Zachovejte klid a snažte se vše vysvětlit co nejlépe. Lidé vám většinou nebudou chtít ublížit, proto na všechny buďte milí. Nechtějí vás naštvat a váš křik je pouze rozesmutní.

Andělská rada: Ovládejte své emoce. Opatrně selektujte, kdo k vám přichází z nezištných důvodů, a nevybíjejte si na ně zlost. Živá představa, že se s někým seznámíte a ta osoba na vás křičí již od samého začátku, vám pomůže zachovat klid.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Stresu bude příliš mnoho. Někteří lidé budou hrubí jen proto, aby dostali to, co chtějí. Nenechte se vykolejit. Připravte se na to, že některým lidem není možné se zavděčit. Na druhou stranu také vy budete chtít ostatní urážet, čímž přivodíte úzkost i sobě z toho, co jste provedli. Než promluvíte, rozmyslete si, zda tu danou informaci opravdu chcete říci.

Andělská rada: Nedělejte ostatním to, co by nebylo příjemné vám. Važte každého svého slova. Ne všechno, co vám nyní přijde jako skvělý nápad sdělit, bude vhodné. Nejste-li si jisti, zda vaše slova jsou správná, raději nic neříkejte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Není nad dobré přátele. V průběhu víkendu se o tom přesvědčíte. Nyní nesdílejte s cizími lidmi absolutně nic, jinak se vám to vymstí, může vám z úst vyklouznout tajemství vašeho dobrého přítele. Jste-li v práci, novým kolegům pomáhejte, ale udržujte si od nich určitý odstup.

Andělská rada: Držte se lidí, které důvěrně znáte. Nejlepší bude, když víkend strávíte se svým nejlepším přítelem. Toho již nějakou dobu znáte a je zde malá pravděpodobnost, že by vás zradil předáním informací, které vyšly z vašich úst.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše velké přání může být splněno. Musíte ale mít trpělivost se závistivými lidmi. Postupujete ke svému cíli dobře, ale lidé, kteří vám řeknou, že pouze mrháte svým časem, vás mohou zcela zastavit. Požádejte členy své rodiny, na které vždy bylo spolehnutí, aby ohodnotili váš postup.

Andělská rada: Je dobré vyslechnout si všechny rady, které vám jsou nabídnuty. Pokud ale vidíte a slyšíte, že někdo vás přišel pouze urážet a demotivovat, nemáte povinnost s touto nepřející osobou trávit čas, ani kdyby to byl váš blízký přítel.

Ryby (19. února – 20. března)

Můžete od sebe odstrkovat lidi, kteří naléhavě potřebují vaši pomoc a za nikým jiným jít nemohou. Budete se chtít celý víkend protoulat po akcích či v neznámém prostředí. Společný výlet do přírody ukojí vaši touhu po dobrodružství a zároveň umožní vašim blízkým se vám svěřit.

Andělská rada: Odmítnutí člověka, který potřebuje pomoc a o kterého se nikdo jiný nezajímá, může vést k hodně negativnímu výsledku, kterého byste později litovali. Pomáhejte proto, kde se dá.

Zdroj článku:
  • Autorský text