Ženy Váhy, vytváření Vašich seznamů kladu a záporů nemusí vztahu vůbec prospět

Ženy Váhy, vytváření Vašich seznamů kladu a záporů nemusí vztahu vůbec prospět
Příliš se totiž zaměřujete na to, zda Vám vztah celkově prospívá, a pokud si myslíte, že ne, zápory značně převažují nad klady. To pochopitelně pro vztah není vůbec dobré. Co všechno děláte a Váš vztah s partnerem to poškozuje?

Jste často podrážděná

Tolik se snažíte, aby byli všichni kolem Vás spokojeni, a to včetně těch, které osobně neznáte a náhodně je potkáte na ulici, že někdy Vám ta pozitivní energie musí dojít. Častokrát jste ve vztahu mrzutá.

Jste nepříjemná a závidíte partnerovým kamarádům

Nemáte nic proti osobní svobodě Vašeho partnera, ale jakmile si všimnete, že si jich všímá mnohem více než Vás, začne to ve Vás vřít a můžete čas od času vyvolat hádku.

Můžete se stát na partnerovi závislou

Je hezké, že partnera potřebujete, ale může se klidně stát, že se na něm stanete emocionálně závislou. To může vypadat romanticky na začátku, postupem času to může být otravné.

Využíváte svého partnera

O svého partnera se snažíte starat, ale skrytě s ním můžete manipulovat, aby Vám splnil všechna Vaše přání, pokud necháte svou ďábelskou stránku promluvit. Pokud to zjistí, je zle.

Ženy Váhy berou flirt jako hru, patner to ovšem může brát jinak,  Zdroj: YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Necháváte si od svého milého všechno líbit

Neřeknete, že se Vám něco nelíbí, abyste mu udělala radost. Pokud toho na Vás začne být moc, viníte ho z toho, že kazí vztah. Ignorujete, že je to proto, že mu neřeknete, co se Vám nelíbí.

Vytváříte si seznamy kladů a záporů

Neustále kalkulujete, zda je pro Vás vztah výhodný a dostáváte stejnou měrou jako dáváte. Není nic špatného na to občas myslet, ale Vaše psané seznamy mohou vztah negativně ovlivnit.

Mohla jste se ocitnout v tomto vztahu proto, že jste nechtěla být sama

Pro ženy narozené ve Vašem znamení není žádná výjimka, že po rozchodu vstoupí do jiného vztahu jen proto, že nechtěly být samy. Možná je to i Váš případ a rozhodně to nevěstí pro budoucnost vztahu nic hezkého.

Vaše ideální verze partnera je pohledná a movitá

Ačkoliv máte silnou tendenci brát partnera takového, jaký je, pokud již není dostatečně krásný a nedisponuje dostatečným množstvím peněz, mohou ve vztahu nastat problémy.

Flirtování Vám není cizí

Flirtování berete jako hru, ale neuvědomujete si, že ne každý to tak cítí. Váš partner se proto může naštvat, pokud zjistí, že jste koketovala s jeho spolupracovníkem.

Nejste schopna ukončit vztah, který nikam nevede

Bojíte se rozchodu, možná právě proto, že si nechcete hledat nového partnera. Strach ze ztráty stability, jíž v tomto vztahu máte, Vám brání rozejít se a být šťastná.

Vyhýbáte se nesouhlasu partnera

Kdykoliv cítíte, že Váš partner s Vámi nebude souhlasit, snažíte se rychle navodit jiné téma nebo si náhle vzpomenete, že ještě máte hodně práce, kterou musíte udělat.

Zdroj článku: