Týdenní horoskop od 19. dubna: Býky zasáhne příval energie, Váhy poskytnou ochranný štít a Střelcům se psychicky uleví

Týdenní horoskop od 19. dubna: Býky zasáhne příval energie, Váhy poskytnou ochranný štít a Střelcům se psychicky uleví
Začíná období vkusného a společenského Býka. Naskytne se více příležitostí k setkávání a projevení našich kvalit. Jak si v tomto týdnu povedou jednotlivá znamení?

Beran

Pokud jste čekali na ten správný okamžik pro odstartování podnikání nebo poohlížíte-li se už nějakou dobu po jiném zaměstnání, právě nyní je na takové změny to nejvhodnější období. Je také ideální chvíle ke zkontrolování výdajů a přeorganizování svých peněžních záležitostí. 

Býk

Býci, vaše sezóna je tady! Je čas rozšířit si své obzory o nové nápady, známosti a dobrodružství. Neexistuje pro vás téměř žádné omezení, ale čím více si akce naplánujete, tím lépe. Připravte se na příval energie a nenechte se odvát tam, kam sami nechcete. 

Blíženci

Otevřete prostor kreativitě a roztáhněte křídla své fantazie, ať už to bude znamenat, že obnovíte své pravidelné schůzky s deníkem, uvolníte prostor svým tanečním kreacím nebo vytáhnete starý foťák a vyrazíte na lov fotografií. Omezte své výdaje na minimum a tvořte z věcí, které máte doma.

Rak

Můžete se cítit trochu přepracovaní, ale vaši přátelé vám ochotně pomohou. Soustřeďte se na dokončení vaší práce, ale vyhněte se přesčasům. Pokud jste nezadaní, je tento týden skvělý na seznámení. Prozkoumejte své okolí a zjistěte, zda se ve vaší blízkosti nevyskytuje někdo zajímavý. 

Lev

Tento týden je nabitý pracovními příležitostmi. Dívejte se přímo před sebe, abyste nepropásli zajímavou příležitost k profesnímu postupu. Pro dosažení nejlepších výsledků buďte pilní a praktičtí, dělejte věci pomaleji, ale s větším soustředěním na detaily.

Panna

Pravděpodobně máte v hlavě jasnou vizi, kam směřovat až skončí všechna omezení. Pracujte na čemkoliv, co rozšíří váš hledáček. Vypracujte si podrobný projektový plán, absolvujte vzdělávací kurz nebo se pobavte s lidmi, kteří mají s vaší vizí něco společného. 

Váhy

Přátelé a rodina vás budou tento týden potřebovat. Je možné, že se stanete jejich ochranným štítem a pomůžete jim vyřešit jejich problémy. Atmosféra kolem vás zůstane harmonická a klidná. Potřebujete-li vytáhnout na světlo nedořešený partnerský problém, udělejte to hned, diplomacii jsou dveře otevřené. 

Štír

Tento týden vyzařujete energii, která může ostatní silně přitahovat. Mnoho lidí se s vámi bude chtít pouštět do hovorů, ale také do hádek. Držte se svého záměru a nenechte se vytočit. Poslouchejte pozorně, co vám druzí chtějí říct a obzvlášť v partnerském vztahu si vytvořte pravidla pro vzájemný respekt.

Střelec

Pokud vás něco v minulých dnech trápilo, v tomto týdnu se vám výrazně uleví. Zastavte se u kamaráda nebo vytvořte podpůrnou skupinu pro sdílení vašich zájmů a aktivit, budete tak lépe motivováni, než kdybyste byli na vše pouze sami.  

Kozoroh

Vaše tvrdá práce a nadšení vám přinesou uznání, které vás může povzbudit k lepšímu výkonu. I přes překážky se v tomto týdnu můžete posunout ke svým cílům. Dvakrát více se budete bavit ve společnosti svých nejlepších přátel či v blízkosti svého milovaného partnera. 

Vodnář

Věnujte se svému zdraví a kondici. Vyhýbejte se nezdravému jídlu a nezapomeňte na pravidelný pohyb, abyste se udrželi v dobré formě. V romantické sféře se mohou vyskytnout konflikty, berte je jako příležitost promluvit si o věcech, kterým jste se nějaký čas vyhýbali. 

Ryby

Nic si nenechávejte pro sebe, o nápady i starosti se podělte s podobně smýšlejícími dušemi. I když se na to zrovna necítíte, jakmile zahájíte dialog, uvolníte se a otevře se vám nečekaný prostor pro nové výzvy.