Andělská poselství na středu: Berani, ne na všechno potřebujete pomoc jiných, Kozorozi, nevšímejte si drbů, pouze vás zpomalují

Andělská poselství na středu: Berani, ne na všechno potřebujete pomoc jiných, Kozorozi, nevšímejte si drbů, pouze vás zpomalují
Andělé nám chtějí sdělit, že ne všechna naše moudra, která fungují v našem životě, dobře poslouží i někomu jinému. Své blízké máme rádi a chceme pro ně to nejlepší, ovšem už několikrát jsme jim ublížili, když jsme jim vnutili své postupy, jak řešit problémy.

Jakkoli povědomě se nám průběh problému někoho jiného může zdát, nejedná se o totožný problém. Náš oblíbenec ho řeší s jinými lidmi, kteří mohou začít kdykoli reagovat jinak než ti, s nimiž jsme řešili problémy my v minulosti. Z toho vyplývá, že žádný univerzální návod na řešení určitého druhu problémů neexistuje. Je mnohem lepší si společně sednout a zjistit všechny detaily, poradit a říci dotyčnému, aby za námi za pár dní přišel a řekl nám, jak se jeho situace zatím vyvíjí. Dnes však můžete udělat i něco pro sebe. Co přesně to je, to vám andělé sdělují prostřednictvím svého čtvrtečního poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vlastními silami toho dnes zvládnete mnohem více než rozdělením svého projektu mezi více lidí. Na svou práci budete více hrdí, proto menší úkoly vždy plňte sami. Teprve když zahájíte projekt, který je příliš časově náročný, popřemýšlejte, kteří opravdu dobří přátelé by vám mohli pomoci.

Andělská rada: Přátelé a lidé, které moc dobře neznáte, vám mohou způsobit vlny vzteku, když vás špatně pochopí. Pokud už musíte s těmito lidmi spolupracovat, obrňte se trpělivostí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je nutné znát hranice všeho, co děláte. To platí i o štědrosti. Někteří lidé by vám nejraději vzali všechno, co máte, když jim nabídnete pomocnou ruku. Proto opakovaně pomáhejte těm, kteří jsou vděční za to, že jim dáte to málo, co můžete, a ignorujte ty, kteří nevědí, kdy mají dost.

Andělská rada: Když slyšíte životní příběh, který byste nechtěli zažít, máte tendenci dotyčného litovat a pomoci mu. Jenže ne všechno, co vám kdo řekne, se stoprocentně zakládá na pravdě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na veřejnosti máte jinou tvář než v soukromí, co se týče chování. Každý člověk se chová jinak na veřejnosti a jinak v soukromí, ale u vás jsou patrné velké rozdíly. Lidé vám nemohou pomáhat, když se necítíte nejlépe, a proto zkuste alespoň svým dobrým přátelům sdělovat, jak se skutečně cítíte.

Andělská rada: Přátelé vás chtějí podporovat, jak mohou, musíte jim to však umožnit. Nečtou vaše myšlenky, nerozumí plně vaší řeči těla. Buďte sdílnější a pomoci, kterou potřebujete, se vám dostane.

Rak (22. června – 22. července)

Zkuste častěji říkat ne, když se vám něco nelíbí. Nemusíte se zatěžovat problémy všech ostatních. Jako člověk ochranářského typu chcete pomoci všem, ale to bohužel nejde, neboť den má pouze dvacet čtyři hodin. Rozvrhněte si svou pomoc a těm, kteří se do vašeho rozvrhu nevejdou, navrhněte náhradní termín.

Andělská rada: Čas nemusí být jedinou překážkou na vaší cestě za pověstí nesobeckého člověka. Někdy chybí finance, abyste někomu pomohli. Myslete na své meze, abyste se sami nedostali do problémů.

Nebojte se říct ne v případě, když se vám něco líbí
Nebojte se říct ne v případě, když se vám něco líbí | Zdroj: zwolafasola / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Jděte si pevně za svým, nenechte se zpomalit lichotkami jiných lidí. Uznání si jistě za svou tvrdou práci a disciplínu zasloužíte, ale nemělo by sloužit ke vzniku samochvály. Nehledě na to, jak dobrých výsledků dosahujete, vždy je co zlepšovat. Dnes máte slušnou šanci přijít na alternativní cestu, která nevede k vyčerpání.

Andělská rada: Když se vám daří, máte tendenci ignorovat svou únavu. Vždyť už jen kousek a budete to mít hotové. Nezapomínejte na odpočinek a pravidelný spánek, abyste dobili energii.

Panna (23. srpna – 22. září)

K určitým informacím jste velmi skeptičtí. Nemusíte věřit všemu, co slyšíte, než si však uděláte ucelený obrázek, který bude mít zásadní vliv na vaše budoucí rozhodnutí, ověřte si, že se opravdu mýlíte. Vždyť už několikrát se stalo, že jste někomu nevěřili a následně toho litovali.

Andělská rada: Vaše náklonnost k určitým lidem (nebo nedůvěra v ně) by neměla vést k přesvědčení, že někdo to s vámi myslí lépe než jiný. Ke každé informaci přistupujte individuálně.

Váhy (23. září – 23. října)

Nezalekněte se, když už téměř uspějete a náhle se objeví obrovská překážka. Vypadá monstrózně, ale dá se obejít tím, že si vytvoříte vlastní cestu kolem ní. Vydejte se cestou, kterou se nevydal ještě nikdo před vámi, bez ohledu na to, jak hodně bezvýznamné se vám vaše úsilí bude jevit.

Andělská rada: Někdy nadměrná snaha zdánlivě vede ke špatnému výsledku. Zkuste být více vytrvalí, nevzdávejte se. Jste přímo před cílem, ještě pár kroků a váš život bude lepší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte svou vlastní pravdu a víte, že jste realista. Nicméně pokud se s někým rozhádáte, daná informace začíná být čím dál tím více subjektivnější, nezakládající se na faktech. Prevence? Ať se děje, co se děje, snažte se pochopit vašeho soka a nezapomeňte na trpělivost, nerozčilte se.

Andělská rada: Přeci jen o nic nejde, pouze jeden jedinec nechápe, jak byste jeho situaci řešili vy nebo že jeho názor je špatný. Chcete zlepšit život dotyčného, ne se ukázat v tom nejhorším světle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rádi děláte ostatním osobní vrbu. Pokud však na sobě pozorujete, že se sami od sebe naštvete kvůli vzpomínkám na to, co vám někdo svěřil, popřemýšlejte, zda by nebylo lepší dát si na pár dní pauzu. I vy jste pouze člověk a i vaše mysl může být zahlcena negativními myšlenkami natolik, že je sama začne produkovat.

Andělská rada: Dělejte to, co vás baví, a nemyslete na to špatné. Bude to obtížné, ale nakonec to zvládnete. Společnost zvířat vás potěší, můžete se proto vydat do místního útulku a vzít nějakého pejska na krátkou procházku plnou mazlení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přímo nesnášíte drby, protože nemají žádný pozitivní vliv na váš život. Když už nastane den, kdy se to urážkami a pomluvami ve vzduchu přímo hemží, zatněte zuby a pracujte dál na svém velkém projektu. Jedovatá slova vás pouze zdržují, vy je však vnímat nemusíte.

Andělská rada: To nejhorší na pomluvách podle vás je, že vás lidé mohou vnímat jako někoho špatného. Místo abyste se pustili do hádky, vyvraťte slova někoho jiného svými činy, které všem dokážou opak.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Když vám peníze nevystačí na to, abyste si koupili něco navíc, je lepší to nedělat než jen tak náhodou (vy víte, jak to ve skutečnosti bylo) projít kolem vašeho oblíbeného obchodu. Takto moc peněz neušetříte, naopak za pár dní si budete říkat, kolik byste měli peněz, kdybyste si tenkrát nic nekoupili.

Andělská rada: Vaším největším nepřítelem jsou výprodeje, které vás donutí zajít do onoho obchodu. Nejlepší metoda, jak ušetřit, je během šetření nechat peníze i bankovní kartu doma, nemít jak zaplatit.

Ryby (19. února – 20. března)

Hranice jsou tenké, obzvláště ty týkající se únosnosti špatných vzpomínek a současných problémů. Přesto se snažte vydržet a nezačít křičet na všechny kolem vás. Povinností máte dost, avšak i přesto, jak ostatní lidé spěchají, vaší psychice prospěje, když zvolíte volnější tempo.

Andělská rada: Nesnažte se držet krok s ostatními. Když to přestanete zvládat, povede to pouze ke zklamání a špatnému hodnocení sebe sama. Naučte si více si vážit sami sebe, neodsuzujte se.

Zdroj článku:
  • Autorský text