Horoskop na 1. březnový víkend: Býci navštíví přátele, Blíženci zauvažují o změně zaměstnání

Horoskop na 1. březnový víkend: Býci navštíví přátele, Blíženci zauvažují o změně zaměstnání
Merkur, který na nás tento víkend bude mít velký vliv, je planetou komunikace. Nyní se nachází pod vlivem Ryb, musíme si tudíž dát pozor na to, co říkáme ostatním lidem, aby nedošlo k nedorozumění vlivem špatného pochopení slov našich i ostatních. Co čeká tento víkend Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend se nebudete nacházet myšlenkami v přítomnosti, budete bloudit v minulosti. Stále nedokážete pochopit, proč se Vám stalo to, co se Vám stalo. Pokud nad tím budete přemýšlet dostatečně dlouhou dobu, můžete si vytvořit různé scénáře, lepší je si ale promluvit s člověkem, kterého se tato vzpomínka týká.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměříte se pouze na své přátele, ti jediní Vám dokážou zlepšit náladu. Dejte si pozor, aby nedošlo k různým nedorozuměním, akorát byste se rozhádali. Budete mít tendenci pomáhat svým přátelům, avšak Vaše pomoc je může urazit, zejména bude-li slovní. Podporujte je.

Blíženci (21. května – 21. června)

Je dost pravděpodobné, že změníte své zaměstnání. Minimálně o tom začnete uvažovat. Budete absolutně nerozhodní, poněvadž budete mít spoustu nápadů, jak své znalosti uplatnit po pracovní stránce, ale bude jich tolik, že si nebudete moci vybrat. Popřemýšlejte, co Vás naplní nejvíce.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše myšlení bude hluboce za hranou Vašich standardů. Nyní se zaměříte na takové myšlenky, jako je život a smrt, popřípadě budete myslet více racionálně než emocionálně, což bude mít za následek, že si uvědomíte, kde jste dělali celou dobu chybu, a můžete se s někým usmířit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete příliš zvědaví. Budete myslet na všechno, Vaše myšlenky se budou vzájemně předbíhat. Budete myslet převážně o tom, co si o Vás myslí jiní lidé a zda před Vámi neskrývají žádná tajemství, avšak budete přemýšlet i o tom, jak zážitky mění psychiku lidí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše rodina bude přehlcena Vašimi nápady, jak zlepšit Váš i jejich život. Navíc budete inspirováni začít pracovat na novém projektu, který Vám může v budoucnu přinést obrovský úspěch. Popřemýšlejte, s kým by se Vám na projektu pracovalo nejlépe, spolupráce je pro dokončení důležitá.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek se probudíte s pocitem, že toho pro své tělo a zdraví neděláte příliš. Budete se to snažit změnit, začnete cvičit a změníte svůj jídelníček. Budete usínat s dobrým pocitem, že jste změnili alespoň něco. Také v práci dlouho nevydržíte, přesčasy rozhodně dělat nebudete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zatoužíte po doplnění vzdělání v oblasti, která Vás baví nejvíce. Navíc Vás bude ovládat romantika. Pokud jste zrovna bez partnera, můžete si někoho nového najít právě prostřednictvím vzdělávání či Vašich oblíbených aktivit. O potenciální partnery rozhodně nebude nouze.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Popřemýšlíte o své rodině. Můžete se rozhodnout za členy své rodiny zajet a pobýt u nich celý víkend. Budete nesmírně zvědavi na novinky o nich. Zjistíte, že se u nich něco změnilo. Mohli si pořídit nové vybavení domova či nové domácí zvířátko.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Povídání si s ostatními lidmi, hlavně s Vašimi přáteli, rozšíří Vaše znalosti. Také můžete mít nutkání poučit ostatní svými znalostmi. To se obejde bez větších hádek a nedorozumění. Naopak lidé budou rádi, že se jim snažíte pomoci. Komunikace bude tento víkend příjemná.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Práce se slovy Vám tento víkend půjde dokonale. Budete mnohem lepší než všichni ostatní, a abyste se od nich ještě více odlišili, napadne Vám vydělávat si psaním. Pokud opravdu začnete tento víkend, Vaše kariéra spisovatele či příležitostného pisálka bude mít slibnou budoucnost.

Ryby (19. února – 20. března)

Spojte se s přáteli, kteří smýšlejí podobně jako Vy. Budete potřebovat jejich podporu a také si s nimi můžete popovídat o všem, co Vás baví. Také se dozvíte jejich názory na určité věci a dokážou Vám také vhodně poradit.

Zdroj článku: