5 znamení zvěrokruhu, kteří dávají přednost zábavě před vlastním podnikáním

5 znamení zvěrokruhu, kteří dávají přednost zábavě před vlastním podnikáním
Rozhodneme-li se podnikat, pravděpodobně sami očekáváme, že se práci budeme naplno věnovat, aby byla co nejefektivnější a my získali dostatek peněz. Nicméně někteří z nás si soustředěnost při práci pouze slibují, ale nakonec nedokážou odolat zábavě. Je to i Váš případ?

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte největší tendenci vykašlat se na práci kvůli zábavě či potěšení, jelikož jste hodně společenský člověk a všechno Vás zajímá. Máte-li zaměstnance, tíhnete k rozhovorům s nimi bez ohledu na to, kolik práce Vás ještě čeká. Ze svého podnikání většinou děláte debatní kroužek. Pokud podnikáte a pracujete sami, ani nepřítomnost lidí pro Vás není spása – během práce máte sto chutí přečíst si, co je nového, udělat jen jednu misi ve hře či si s někým telefonovat. Z několika minut se často stává několik hodin.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neznáte hranice, když si chcete na chvilku odpočinout od práce. Nedokážete definovat chvilku a častokrát provozujete činnosti, které Vám zkrátí čas čisté práce na minimum. Jste příliš impulzivní na to, abyste se soustředili pouze na práci, kterou jste chtěli za ten den udělat. Pokud podnikáte, Váš pracovní výkon není nikdy takový, jaký jste si původně představovali, a to nejen proto, že jste si naplánovali více práce, než ve skutečnosti stihnete udělat, ale hlavně proto, že Váš mozek je snadno rozptýlen událostmi odehrávajícími se kolem Vás.

Váhy (23. září – 23. října)

Rádi se bavíte s lidmi, a proto, pokud podnikáte, je hodně pravděpodobné, že si vyberete obor, v němž se přímo naskytuje šance propovídat celý den. Je to skvělá zábava a nejspíše by i zvýšila Vaše pracovní nasazení, ovšem je zde ten problém, že většina obchodních partnerů nemá na příliš zdlouhavé povídání čas ani náladu, což ve Vašem nitru snižuje jejich důvěryhodnost. Poté máte tendenci povídat si s Vašimi známými – ano, v pracovní době.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte ten předpoklad své podnikání brát vážně a pracovat až do úmoru, aniž byste se zaměřili na cokoliv jiného. Proč je o Vašem znamení zmínka v tomto článku? Kvůli Vaší touze po luxusu. Jakmile se zaměříte na něco, co nesouvisí s Vaší prací, někdy se stane, že práci odsunete na potom. Pokud pracujete v klasickém zaměstnání pod někým, snažíte se pracovat tvrdě, jenže v podnikání máte tolik volného času, kdy Vás nikdo nekontroluje, a Vy si dáváte od práce pauzy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Domníváte se, že přesně víte, kdy si můžete od práce odpočinout, aniž by Vás to zdrželo. No, není to tak docela pravda. Jakmile si rozvrhnete, kdy budete pracovat a kdy se budete věnovat své zábavě, máte zkreslenou představu o tom, co dokážete v různých časových intervalech udělat, a poté zjišťujete, že jste potřebovali více času věnovat práci.

Zdroj článku: