Partnerský horoskop na 2. lednový víkend: Panny pocítí lásku, Střelci budou přecitlivělí

Partnerský horoskop na 2. lednový víkend: Panny pocítí lásku, Střelci budou přecitlivělí
V noci z pátku na sobotu nás čeká úplněk, kdy se Měsíc bude nacházet pod vlivem hvězdného znamení Rak. Záleží na nás, jak se ke vztahu postavíme. Většina z nás si bude přát pro partnera to nejlepší, ale najdou se mezi námi i tací, kteří budou tíhnout k podrážděnosti. Jak se bude o tomto víkendu dařit ve vztahu Vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Také o tomto víkendu se zaměříte na svůj domov a vyzvete partnera, aby Vám pomohl dokončit všechny důležité změny. V pátek a v sobotu ale můžete být dost podráždění, partner nemusí konat dle Vašich instrukcí, což může vyvrcholit v menší hádku. V neděli je pravý čas na usmíření a rande.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek se rozhodnete říci partnerovi vše, co máte na srdci. Bude z Vašeho vyznání lásky hodně překvapen, a to mile. Také mu navrhnete program až do soboty, s ním bude souhlasit. Čeká Vás zábavný víkend. V neděli Vás čeká spíše romantický než zábavný den.

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem se budete chtít tento víkend mazlit, budete k němu nakloněni více než obvykle. Také si můžete vyslechnout jeho nápady na strávení společného víkendu, budete mít radost z komunikace. Také dovádění v ložnici není vyloučeno, tento víkend si ho obzvláště užijete.

Rak (22. června – 22. července)

Přesvědčte se, že uděláte cokoliv, aby se Váš partner cítil v pátek a v sobotu spokojený. Pokud nebude naplněn pozitivitou, také Vaše myšlení se stane negativním. Popřemýšlejte, co baví Vás oba, a nabídněte mu nezapomenutelný zábavný víkend.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend by měl být poklidný, co se týče partnerského vztahu. Pokud se ve vztahu budete cítit nesví, podívejte se do svého nitra a tam naleznete odpověď na to, proč jste náladoví. Jakmile toto oddělíte od své přítomnosti, vztah se zlepší ještě o tomto víkendu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již v pátek pocítíte silnou touhu spojit se se svým partnerem na hlubší úrovni a být mu nablízku. Toto Vám vydrží po celý víkend. Pokud se Vám ve vztahu s partnerem momentálně nedaří, najdete si čas na komunikaci, co komu chybí, a na patřičnou nápravu.

Váhy (23. září – 23. října)

Měli byste si dát pozor, abyste tento víkend nebyli na partnera hrubí. Uděláte vše pro to, abyste ho učinili šťastným, stejně jako vždy, avšak tento víkend budete příliš myslet na práci a na to, že nestíháte, co jste stihnout chtěli, a proto menší hádky nejsou vyloučeny. Myslete na to, že Váš partner Vás miluje.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S partnerem Vás čeká spousta zábavy a romantických i intimních chvil, pokud ho nezapomenete zařadit do svého programu, který si tento víkend naplánujete. Společné cestování Vám umožní ukázat partnerovi, že se na Vás může ve všem spolehnout, a to samé Vám může dokázat Váš partner.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete se chtít partnerovi věnovat, ale příliš se Vám dařit nebude, rozhodí Vás kdejaká maličkost, hlavně v pátek a v sobotu. Jakmile se bude schylovat k hádce, budete mít tendenci jít ven a partnera nechat doma. Nejlepší tento víkend bude napřed přemýšlet a až poté partnerovi něco říci.

Váhy, měli byste si dát pozor, abyste tento víkend nebyli na partnera hrubí, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek zjistíte, že svého partnera potřebujete mnohem více, než jste si doposud mysleli. To na Vás nemusí mít dobrý vliv, můžete si myslet, že Vaše úsilí o postarání se sami o sebe je nedostatečné. V neděli se vše zlepší, Váš partner totiž začne potřebovat Vaši pomoc.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

O tomto víkendu se budete střídavě starat o svého partnera a sami o sebe, poněvadž jste svou psychickou pohodu již delší dobu zanedbávali. Také můžete s partnerem vyrazit na procházku do ulic, pocítíte také potřebu pomoci někomu v nouzi. V neděli si s partnerem uděláte romantický den.

Ryby (19. února – 20. března)

Trávení času s Vaším partnerem pro Vás bude naprosto uspokojivé, ať už budete dělat cokoliv. Nyní budete naplněni láskou, kterou mu chcete projevit, a romantický víkend bude i zábavný. Najdete společnou řeč i zájmy, pokud to v poslední době neklapalo.

Zdroj článku: