Bolestivá pravda Vašeho znamení. Některá znamení jí nedokážou přijmout

Bolestivá pravda Vašeho znamení. Některá znamení jí nedokážou přijmout
Pravda se neposlouchá lehce. To alespoň platí o většině lidí, která pravdu slyšet nechce. Někteří lidé se z pravdy poučí a jiným je naprosto jedno, co jim říkáte, ve chvíli, kdy je začnete poučovat, Vás začnou ignorovat a vypouštět všechna Vaše slova. Jak jste na tom Vy, v závislosti na znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili?

Beran (21. března - 19. dubna)

Rádi vyvoláváte hádky, což znamená, že v první chvíli pravdu neuznáte, ovšem pokud se události vyvinou tak, že se rozhodnete, že dotyčný měl pravdu, přijmete ji.

Býk (20. dubna - 20. května)

Natolik nedokážete skousnout pravdu, že jste se během svého života naučili lhát sami sobě. Chcete, aby si ostatní mysleli, že jste chytřejší než ve skutečnosti jste, a proti pravdě se aktivně bráníte.

Blíženci (21. května - 20. června)

Někdy pravdu dokážete přijmout, většinou však nikoliv. U Vás je problém, že každý Vám řekne něco jiného, a Vy máte tendenci uvěřit lžím. V menšině případů pravdu přijmete takovou, jaká je.

Rak (21. června - 22. července)

Pokud Vám někdo řekne upřímnou pravdu, Vy jí nebudete věřit. V hloubi své mysli budete předstírat, že to, co Vám ostatní říkají, není pravdivé tvrzení. Později však pravdu přijmete.

Lev (23. července - 22. srpna)

Člověk, který se nebojí říci svou pravdu, si podle Vás zaslouží respekt. Nevidíte nic špatného na tom, že Vám někdo řekne, že jste se mýlili, ovšem musí se připravit také na Vaši verzi pravdy, pokud s tou jeho nesouhlasíte.

Ryby se kvůli vlastní pravdě klidně pohádají, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. srpna - 22. září)

Věříte pouze pravdě, která je jasná. Pokud Vám však někdo řekne něco nepěkného, většinou si Vaše mysl domyslí spoustu lží, abyste se přesvědčili, že k Vám upřímně hovořící člověk lže.

Váhy (23. září - 22. října)

Jste na tom nejhůře ze všech znamení zvěrokruhu, poněvadž pravdu nejenže nedokážete přijmout, ale neumíte jí ani čelit. Buď pokrčíte rameny nebo uděláte cokoliv, abyste z nepříjemné situace doslova utekli.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Pokud dospějete po dlouhém přemýšlení k závěru, že Vám daný člověk říká pravdu, pravdu přijmete, ovšem bez hádek s dotyčným se to neobejde. Musíte mít svou vlastní pravdu.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Jste výhercem tohoto článku. Vždy přijmete pravdu takovou, jaká je, a pokud si myslíte, že to je ta nejčistší pravda, dokážete nepříjemná slova poslouchat až do konce.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Jste hodně rádi, pokud Vám někdo řekne pravdu do očí. Přestože se může zdát, že předstíráte, že se momentálně nacházíte někde úplně jinde, ceníte si upřímnosti nadevše.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Emoce Vás neovlivňují, což je dobře pro lidi, kteří Vám chtějí říci upřímnou a bolestivou pravdu. Nic si z toho neděláte, naopak to vezmete v úvahu a použijete to ke zlepšení sebe sama.

Ryby (19. února - 20. března)

Z kruté reality unikáte do svého vlastního světa. Pokud Vám někdo řekne pravdu, která je bolestivá, nedokážete ji přijmout, častokrát opětujete slovní útok informacemi, které jsou čistě subjektivní.

Zdroj článku: