Muži z těchto znamení zvěrokruhu mají raději ženy bez make-upu

Muži z těchto znamení zvěrokruhu mají raději ženy bez make-upu
Make-up dává ženám pocit větší krásy, přestože je příroda nemusela šetřit. Mnohé ženy by bez líčidel nevyrazily ani na nákup do večerky. Mají za to, že muže nenalíčené ženy nezajímají. Nicméně existují i muži, kteří touží po přirozené kráse. Nejčastěji se rodí do těchto hvězdných znamení.

Ryby (19. února – 20. března)

Make-up se mu u žen příliš nelíbí, upřednostňuje přírodní krásu. Je to proto, že není zvyklý soudit ostatní lidi podle vzhledu. Raději si vybere ošklivější ženu, která mu bude schopna opětovat lásku, než krasavici, která ho bude ve vztahu ignorovat a všímat si pouze sebe. Nejšťastnější je, když se lidi nepřetvařují, a make-up bere svým způsobem jako přetvářku, skrývání svého pravého já. Má rád ženy takové, jaké se narodily, nemusí nutně chodit se ženou, která se líbí všem ostatním.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nevybírá si ženy podle vzhledu, vybírá si je podle povahy. Milá žena je pro něj mnohem přitažlivější než někdo, kdo má krásný zevnějšek, ale zkažený vnitřek. Zvýraznění řas a další úpravy obličeje, které dělá většina žen, nepovažuje za něco sexy, spíše mu to přijde odporné, poněvadž si je vědom toho, že takto ženy ve skutečnosti nevypadají. Nikdy si ženu nevybírají podle toho, jak vypadají zvenku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Také tento muž do značné míry opovrhuje vším, co ženy používají pro zvýraznění svých fyzických rysů. Cení si lidí podle jejich povahy, ne podle toho, jak vypadají a jak se prezentují. To samé u něho platí i v případě, kdy si vybírá svou partnerku. Má uloženo v paměti, že krásné ženy jsou většinou povrchní. Chce ostatní naučit, že nezáleží na zevnějšku a že ženy by o sebe neměly tak přehnaně pečovat. Rád zvyšuje sebevědomí žen, které nezdědily fyzickou krásu, ale uvnitř jsou hezčí než většina žen.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Život je příliš krátký na to, aby donekonečna hledal ženu, která bude dokonalá vnitřkem i zevnějškem – takto by se dal popsat muž Střelec. Jakmile si najde vhodnou partnerku, která mu vyhoví v jeho požadavku nebrat mu svobodu a bezmezně ho milovat zároveň, tento muž se příliš nestará o to, jak jeho partnerka vypadá, miluje ji celým srdcem a nějaká kila navíc ho vůbec nezajímají. Také nemá rád make-up, bere ho jako zbytečnou investici.

Střelec miluje svou partnerku celým srdcem, vnější krása je druhotná, Zdroj: staras/ Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Muž narozený ve znamení zvěrokruhu s nejromantičtější povahou, tento muž nemá make-up u žen v oblibě. Make-up a vzhled obecně bere jako naprosto nedůležitou věc. Partnerku se snaží přesvědčit, že zkrášlování obličeje vůbec nepotřebuje, poněvadž je krásná od přírody. Přednost dává inteligenci a lásce, kterou mu partnerka dokáže nabídnout.

Zdroj článku: