Tato 4 znamení čekají ještě v dubnu převratné změny

Tato 4 znamení čekají ještě v dubnu převratné změny
Letošní duben může být časem, kdy je třeba brát věci vážněji, zejména pro čtyři znamení zvěrokruhu: Berana, Býka, Štíra a Vodnáře. 1. duben 2023 se shoduje s energií novoluní v Beranu, která zve všechny lidi, aby byli jemně naladěni na své emoce.

Beran (20.3. - 20.4.)

Novoluní je ve vašem znamení, Beran, a to samo o sobě vám prospívá, abyste byli na prvního dubna skutečně opravdoví sami se sebou. Položte si několik otázek k zamyšlení: „Jak se cítím? Co chci brát vážněji? Kde mě drží moje nejistota?"

Navíc, s konjunkcí Chiron-novus, se můžete cítit více potlačeni. Chcete-li se pokusit získat zpět svůj rytmus, vezměte si tento tip: „Představte si tu nejlepší verzi sebe sama." „Jak to vypadá a jak se můžete chovat, jako byste již byli tou osobou?" Samozřejmě, specifika se zde budou lišit od Berana k Beranovi, ale pokud si určíte, co je pro vás nejdůležitější, můžete se v životě posunout.

Býk (20.4. - 21.5.)

Severní uzel, který představuje váš smysl života, a Uran, planeta inovací, jsou ve vašem znamení. To je důležité zvážit, protože to mohlo způsobit, že se budete potýkat s nejistotou.

Váš horoskop, který vidí novoluní ve vašem 12. domě smutku a ztrát, vás může inspirovat, abyste se vážně zamysleli nad svým duševním zdravím. Jen si pamatujte jednu ze svých stínových vlastností: „Býk je známý tím, že nechce jít za něčím, pokud nemá zajištěný úspěch." Zkuste si zapamatovat, že úspěch je také v tom, že právě začínáte.

Býci i duševní zdraví je důležité, zamyslete se nad tím!
Býci i duševní zdraví je důležité, zamyslete se nad tím! | Zdroj: LUMEZIA.com / Shutterstock

Štír (24.10. - 22.11.)

Jako znamení smrti, znovuzrození a transformace může Štír získat pocit, že tím pokaždé prochází. Na aprílový den však můžete cítit větší svobodu, pokud jde o vaši celkovou pohodu, ale zejména pokud jde o radost. Toto novoluní by pro vás mohlo být časem, abyste se skutečně zamysleli nad tím, co rádi děláte. A když se Saturn (planeta struktury) připojil k Venuši (planeta lásky a krásy) ve čtvrtém domě domova a základů Štíra, může to znamenat, že zvažujete, co (a koho) byste měli a neměli ve svém životě dál. Investujte svou energii co nejlépe.

Vodnář (20.1. - 20.2.)

Vzhledem k tomu, že Vodnáři měli nedávno ve svém znamení Saturn (planeta struktury), Venuši (která představuje lásku a krásu) a Mars (spojený s fyzickou energií), pravděpodobně jste se cítili povzbuzeni, abyste zvážili svůj veřejný obraz. A váš aprílový horoskop poskytuje vítanou příležitost k implementaci některých změn. Protože Vodnáři jsou rebelové zvěrokruhu, můžete také zvážit, proti čemu se bouříte nebo čeho se můžete zbavit.