Andělská poselství na středu: Berani, spolehněte se na mladé lidi, Lvi, najděte skutečné hodnoty lidí

Andělská poselství na středu: Berani, spolehněte se na mladé lidi, Lvi, najděte skutečné hodnoty lidí
Většinou svou mysl přehlcujeme myšlenkami, přemýšlíme nad tím, co se nás vůbec netýká. Tím se podle andělů unavujeme, plýtváme energií, kterou bychom mohli využít pro vyřešení problémů, které nás sužují a které se nás týkají napřímo. Proč to ale děláme?

Naše mysl je stavěná pro přílišné přemýšlení. Původním záměrem evoluce byla možnost kreativně řešit problémy. Tím bychom dosáhli spokojenosti v životě. Jenže naše mysl občas přemýšlí nad absolutními zbytečnostmi. Co dělá soused a další, toto jsou myšlenky, které neřeší naše problémy. Musíme svou mysl usměrnit, přestat se zabývat okolím a zaměřit se pouze na své vlastní zlepšení. Andělé nám pomáhají, a to také prostřednictvím poselství. Co by vám rádi sdělili dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Existují problémy, které nezvládnete vyřešit sami. Spolehnout se můžete na své nejbližší příbuzné a přátele, a to i výrazně mladší než jste vy sami. Ne vždy totiž platí, že starší člověk má více zkušeností. Můžete být překvapeni, jak nápomocní mladší lidé mohou být.

Andělská rada: Zkuste požádat lidi o shrnutí celého vašeho problému. Mohou vám sdělit detaily, které vám celou dobu unikaly, ale které povedou k okamžitému vyřešení vašich potíží.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chcete-li být po pracovní stránce opravdu úspěšní, trávit prací dlouhé dny opravdu nestačí. Je důležité mít někoho, s kým se můžete v tomto ohledu poradit. Komunikací se též stanete mnohem soustředěnější a budete vědět, co udělat, abyste se někam pohnuli.

Andělská rada: Nebuďte dojem obávaného pracovníka, který na ostatní křičí jen proto, že se práce nezdaří. Místo toho se naučte ostatní motivovat, a to hlavně lidi, kteří vám momentálně překážejí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše sny se mohou naplnit, přestože jim nevěnujete dostatečnou pozornost. Toužíte-li spřátelit se s někým, kdo je podle vás lepší než vy, nesnažte se dokázat mu, že jste někým, kým nejste. Lidé vás budou mít raději takové, jací skutečně jste. Vše, co musíte udělat, je dát dotyčné osobě dostatek času, aby vás poznala blíž.

Andělská rada: Nejste to vy, pokud se příliš snažíte. Každý den udělejte jeden malý krůček, nepřehánějte to. Budete-li na vztah tlačit, můžete danou osobu spíše vyděsit než zaujmout.

Rak (22. června – 22. července)

Váš přístup k emocím je někdy špatný. Netrestejte se za to, co si o čem myslíte a jaké pocity ve vás tato situace vyvolá. Jistě, ne všechny jsou vhodné, ale své vnímání jistých událostí rozhodně nezměníte tím, že na sebe budete celý den naštvaní. Odhalte, co se vám vaše mysl snaží sdělit.

Andělská rada: Možná jste se svým životem značně nespokojeni, což může vést ke sníženému sebeovládání. Místo abyste své emoce vyháněli ze své mysli, využijte jich ke zlepšení své osobnosti.

Využijte své emoce ke zlepšení své osobnosti
Využijte své emoce ke zlepšení své osobnosti | Zdroj: .shock / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemusíte jednat tak ofenzívně, jakmile mluvíte s někým, kdo vás pomalu, ale jistě přestává bavit. Místo toho najděte jeho hodnoty. Zkuste udělat něco, co vám nikdy nešlo, s tímto člověkem. Možná zjistíte, že vás tento člověk může ledasčemu přiučit. Nezahazujte vztah jen proto, že se v něm nudíte.

Andělská rada: Po vztazích nemůžete chtít, aby se napravily hned teď. To není možné ani za předpokladu, že by druhá strana toužila po tomtéž. Udělejte první krok a řekněte, že chcete vztah zlepšit, protože není dokonalý.

Panna (23. srpna – 22. září)

Peníze někdy utratíte za zábavu, která vás v konečném důsledku nebaví. Není nic špatného experimentovat, avšak v oblasti financí byste mohli být trochu důslednější. Vždy důkladně popřemýšlejte, zda vaše investice vám přinesou růže do budoucna, než utratíte své peníze.

Andělská rada: Budete-li utrácet za zábavu, nezbydou vám finanční prostředky k vyřešení obtížné finanční situace. Ta nemusí, ale rovněž může nastat. Ujistěte se, že vždy máte nějaké peníze stranou.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne vždy jste soutěživí, neboť víte, že poměřování sil s ostatními vás pouze zastaví ve vašem pokroku. Máte-li nutkání ostatním dokazovat, že jste lepší než oni, udělejte to činy. Pokračujte v tom, do čeho jste investovali již tolik energie, a doveďte to do zdárného konce.

Andělská rada: Nežárlete na úspěšnější lidi, naučte se je respektovat. Dokud to neuděláte, nezjistíte, kde celou dobu děláte chybu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nemusíte být vždy první, ale zato psychicky vyčerpaní. Některé dny je potřeba zvolnit, pobavit se a zjistit, jak se vaše rodina má. Dnešek je jedním z těchto dnů, kdy se doporučuje více odpočívat a méně se věnovat práci. Ještě lépe, zkuste se s někým sejít v kavárně a navrhnout další společný program.

Andělská rada: Pohled do minulosti, kdy pouze vzpomínáte na to dobré, dokáže usměrnit vaše myšlenky, pokud nemůžete přestat myslet na práci. Máte-li toho hodně, dnes udělejte jen to nejnutnější.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Posunky mnohdy nefungují nejlépe. Zkuste najít jinou metodu, jak ostatním oznámit, po čem toužíte. Buďte přímější a upřímně komentujte všechno, co ostatní lidé udělají. To neznamená být nepříjemní. Nepoužívejte silná slova ani ironii, ale snažte se ostatním vysvětlit, co podle vás nedělají nejlépe.

Andělská rada: Budete-li mít uštěpačné poznámky, lidé si mohou myslet, že zneužíváte jejich důvěru, kterou jste si tolik měsíců či let budovali. Ke každému se chovejte tak, aby mu to nebylo nepříjemné.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je zcela normální, když se vám nechce do vašich povinností jen proto, že vás něco zdrželo a vy teď máte několik desítek minut až několik hodin zpoždění. Své plány můžete kdykoli upravit. Snažte se ale udělat alespoň něco již dnes, abyste zítra neměli tolik práce navíc.

Andělská rada: Nestíháte-li splnit to, co jste chtěli, jednoduše si vytvořte nový plán a držte se ho. Nebuďte naštvaní, že jste toho dnes chtěli udělat víc, to by vás pouze zpomalilo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Není nutné se trápit, přestože váš program na dnešek již může být přeplněný k prasknutí. Zatoužíte-li se podívat na nevšední místo, stačí si vyhradit půl hodiny na oběd v restauraci, ve které jste nikdy předtím nebyli, či si zajít na krátkou procházku na místo, které běžně nenavštěvujete.

Andělská rada: Pokud opravdu nemáte čas, ale přesto si chcete svůj den ozvláštnit, proč nekontaktovat někoho, s kým jste si už dlouhou dobu nepopovídali? Zabere to jen pár minut.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměřte se na náhody, které se vám dnes stanou. Nejsou to pouhé náhody, je to šifrovaný vzkaz od nás. Vaším dnešním úkolem je pochopit, proč se vám dějí špatné věci, a zjistit, jak mít mnohem méně problémů. Není to tak těžké, stačí se zaměřit na svou mysl. V ní najdete odpověď.

Andělská rada: Budete-li dostatečně soustředění, odpověď se zjeví přímo před vámi. Nehledejte složitá vysvětlení. To první vám odhalí pravdu nehledě na to, jak jednoduché se vám jeví.

Zdroj článku:
  • Autorský text