Únorový horoskop štěstí: Kozorozi diplomaté, nachlazení Lvi a kariéristi Blíženci

Únorový horoskop štěstí: Kozorozi diplomaté, nachlazení Lvi a kariéristi Blíženci
Depresivní leden je v mžiku téměř za námi a je čas vstoupit do února. S druhým měsícem nového roku spousta z nás očekává, že nás čekají dobré věci, a to na všech frontách. Únor nám přináší chladné dny a možná i nějakou tu zasněženou krásu. Přestože zima drží pevně své pouto, již cítíme první náznaky probouzející se přírody.

Abyste si mohli nadcházející měsíc lépe naplánovat, máme pro vás předpověď horoskopu pro vaše sluneční znamení od astrologa Acharya Ravi Kumar Sardana, léčitele Reiki a vykladače tarotových karet. 

Beran (21. března - 20. dubna)

V novém měsíci se vám pravděpodobně naskytnou nové příležitosti. Nové projekty vám přinesou velkou radost. Žena ve vašem životě vám může nějakým způsobem pomoci, může to být vaše kolegyně v práci nebo příbuzná. Vyvarujte se blokování svých emocí, jinak byste si mohli zničit zdraví. Snažte se pravidelně hýbat a cvičit!

Býk (21. dubna - 21. května)

Na pracovišti nebo v podnikání můžete čelit tvrdé konkurenci. Zůstaňte silní, díky své odvaze zvítězíte. Ostatní by se vám mohli snažit zabránit v životním růstu, proto se vyhněte jakémukoli rozptylování. Pokud se věnujete učitelské profesi, je vhodná doba začít psát knihu.

Blíženci (22. května - 21. června)

Blíženci, jásejte! Věci se zlepší, opravdu. Konečně se vám splní vše, co jste si přáli! Blížence v únoru čeká podnikání v novém oboru i povýšení. Na osobní frontě se mohou vyskytnout nějaké problémy, ale nebuďte na sebe příliš přísní, všechno do sebe začne zapadat.

Rak (22. června - 22. července)

Dobré věci se k vám chystají. Dostane se vám dlouho očekávané uznání. Vaše práce a schopnosti budou oceněny. Díky svému úsilí dosáhnete úspěchu. A mimo jiné tento měsíc máte šanci získat nové přátele! Vyrazte ven!

Čeká na vás úspěch i v práci, která bude oceněna
Čeká na vás úspěch i v práci, která bude oceněna | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Je čas začít novou kapitolu vašeho života. Možná na to nejste připraveni, ale nové věci se vám hrnou do cesty. Je na čase, abyste začali přemýšlet novým způsobem a mohli je přijmout! Pokud jste se kvůli svému vztahu cítili přidušeně, brzy to skončí. Vzhledem k tomu, že se děje spousta věcí jak na osobní, tak na profesní úrovni, může utrpět vaše zdraví. Existuje pravděpodobnost nachlazení či chřipky. Dbejte na své zdraví. 

Panna (23. srpna - 22. září)

Možná budete mít strach z nějaké osoby nebo situace, ale zůstaňte silné panny a postavte se všemu čelem. Tento strach vás bude omezovat v tom, abyste podnikaly jakékoli kroky. Pokud si zachováte tuto odvahu, dostanete se z každé těžké situace, která vám přijde do cesty. To nejhorší už je za vámi. V tomto měsíci vás můžeš potkat opravdové štěstí.

Váhy (23. září - 23. října)

Možná se nesmíříte s realitou, což vám může ublížit. V otázce lásky byste mohli být přehnaně emotivní. Vaše duševní zdraví by mohlo zůstat narušené kvůli milostnému životu. Na profesním poli nedojde k žádné změně. Snažte se se svými emocemi zacházet opatrně a milostné štěstí si vás jistě najde!.

Štír (24. října - 22. listopadu)

V únoru patří kariéra štírům! Nová práce, nová pozice a nové projekty. Nejen zvýšení platu, ale opravdové štěstí v kariéře! Do toho potkáte někoho nového a existuje šance na navázání romantického vztahu. Tato osoba by mohla být vaší spřízněnou duší. Tento měsíc je dobré změnit svůj jídelníček. 

Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Na pracovišti vás mohou čekat velké změny. Může dojít k přeložení z vašeho současného působiště. Někdo úspěšný by vám mohl pomoci překonat všechny vaše problémy. Vy se ním nechte inspirovat. Možná budete uvažovat o založení druhého zdroje příjmů. Po zdravotní stránce na tom budete dobře, máte dost sil na velké změny. Držíme vám palce!

Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Budete se snažit někomu vzít věci, které nejsou vaše, a to vás může dostat do velkých problémů. Možná se pokusíte utéct před následky tohoto činu. Tento měsíc je dobré vyhnout se jakýmkoli konfrontacím. Pamatujte, ke štěstí vám pomůže diplomatický přístup!

Vodnář (21. ledna - 20. února)

Budete se cítit bezpečně, a to jak po fyzické, tak po citové stránce. Celý měsíc bude vládnout spokojenost. Slibujeme vám, že pozitivní věci s vámi budou držet krok. Své narozeniny strávíte letos se svými nejbližšími a budete velmi vděční, že máte takové štěstí!

Ryby (21. února - 20. března)

Rodina při vás stojí více než je obvyklé. Buďte kreativní, hvězdy vám určí cestu. Možná si naplánujete, že se pustíte do rodinného podnikání. V jakékoli práci, kterou tento měsíc začnete, se vám bude dařit. A aby ne! Únor je vaše období! Na konci února možná navážete nějaké celoživotní vztahy, možná právě díky dárku, co dostanete k narozeninám! 

Nechť všechna znamení provází štěstěna!

Zdroje článku: