Velký horoskop na březen: Lvi se budou hledat, Ryby prožijí jarní rozpuk

Velký horoskop na březen: Lvi se budou hledat, Ryby prožijí jarní rozpuk
V březnu se příroda probouzí k životu, a mění se celá řada doposud zaběhnutých režimů. V podobném duchu se ponese i osud jednotlivých znamení zvěrokruhu. Co zůstane na svém místě, a co se u vás naopak změní?

S příchodem měsíce března vás čeká řada změn. Některé budou změnami pozitivními, jiné naopak obrátí váš život k horšímu. Jisté ovšem je, že většinu klíčových událostí, které vás v březnu čekají, najdete již nyní vepsanou v osudu hvězd. Co tedy čeká na přelomu zimy a jara jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud jste uvažovali o tom, že začnete praktikovat duševní očistu, je březen 2023 tím ideálním obdobím. Začněte tím, že si uvědomíte svůj záměr a cíl, kudy se chcete životem ubírat. Připravte se na příval pocitu odloučení a izolace. Využijte nově nabyté schopnosti sebekontroly k zamyšlení se nad vaší situací, a nechte se vést vstříc tomu, co bude následovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dokáže-li někdo ctít kvalitu před kvantitou, pak jste to právě vy. Letos v březnu buďte připraveni realizovat své skryté cíle, přičemž v tomto směru uplatníte právě schopnost kvalitního provedení nad uspokojením co do počtu. Ve všech aspektech vašeho života velmi rychle poznáte, kdy je všeho tak akorát, a i v oblasti vztahů tak budete velmi tolerantní, mnohdy až ústupní. Někdy však není na škodu řídit se pravidlem, že méně je někdy více.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Měsíc březen pro vás bude měsícem hledání vašeho vnitřního já. Fascinují vás lidi, kteří s grácií ovládají své řemeslo, svou životní cestu či sebekontrolu? Disciplína těchto jedinců vás učaruje, a budete chtít dosáhnout stejných výsledků. Připravte se tedy na rozvoj svých skrytých i známých talentů. V rámci kariéry budete za šťastlivce, protože získáte práci svých snů, případně se vám podaří podílet se na vytouženém projektu. Díky vašemu uspokojení pak budete posouvat dál také milostný život.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V březnu bude vaším úkolem více než kdy jindy pracovat na tom, abyste byli připraveni na problémy, které mohou ve vašem životě na začátku jara nastat. Musíte si plně důvěřovat natolik, abyste nápor nových vjemů, zkušeností a situací zvládli. Tento měsíc bude pro Raky ve znamení improvizace. Díky tomu se však naučíte lépe reagovat na nepředvídatelné situace i v budoucnu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V průběhu března se hned několikrát vydáte na nové životní cesty. Na nich poznáte nejen svět okolo sebe, ale také svou vlastní energii, kterou vyzařujete okolo sebe. V druhé polovině měsíce vás hvězdy obdaří štěstím a přízní osudu. Budete mít také celou řadu příležitostí k zábavě díky spoustě oslav a večírků, kterých se rádi zúčastníte. Zde budou mít nezadaní Lvi možnost najít novou známost, ze které se možná vyklube i něco víc.

I nová cesta má cíl
I nová cesta má cíl lvi | Zdroj: TierneyMJ / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Klíčovými osobami ve vašem březnovém životě budou vaši učitelé a mentoři, tedy lidé, které sami respektujete a uznáváte jejich názory. Vaše sociální cítění se bude rozvíjet po stránce důvěry v lidi okolo vás. Ve váš prospěch budou pracovat Jupiter i Venuše. V práci se vám bude většinu měsíce dařit, po 25. březnu vás však pracovní nasazení opustí. Proto se snažte všechno včas dokončit a nic nehoňte na poslední chvíli.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tento měsíc bude přímo překypovat kouzelnými momenty. Ve vztazích se dočkáte harmonie a vzájemných sympatií, které okoření váš milostný život. Prosperovat pak budete i v oblasti vzdělávání, přičemž se naskytne příležitost užít si příjemnou dovolenou. V práci zastanete vedoucí pozici, kdy na vás bude ležet tíha činit těžká rozhodnutí. Naučíte se však díky tomu pracovat v týmu, a pokud vše ustojíte, možná se dočkáte i povýšení.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vesmír vás tento měsíc rozhýbe a rozproudí, Štíři. Vaše produktivita, kariéra i zdraví budou zkrátka zářit. Od poloviny měsíce se dočkáte také přívalu vášně ve vašem vztahu. Štěstí bude přát i nezadaným, a o nová setkání tak nebude nouze. Jaro by mělo přinést oživení vašeho sexuálního života. Jediné místo, na které si budete muset dát pozor, je finanční stránka vašeho života. V tomto ohledu se budete muset s výdaji trochu mírnit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V březnu si doslova zatančíte v novém životním rytmu. K tomu vám dopomůže hudba Jupitera, která vás bude v první polovině měsíce doprovázet. Promítněte tuto taneční energii do vašich vztahů, a sami uvidíte, co dokážete. Začátek jara pak bude přát vaší kreativitě a tvořivému duchu. Úplněk ve vašem profesním sektoru nastane 7. března, a pravděpodobně přinese zásadní posun ve vaší kariéře.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Osud si pro vás na měsíc březen připravil mnoho novinek. První se týká vašeho bydlení a domácnosti – nový přírůstek, stěhování či milostný poměr? Něco z toho se vašemu životu zkrátka nevyhne. Březen bude nádherným období krásy a magického úspěchu. Díky tomu budete mít sílu a impuls k řešení cílů v oblasti zaměstnání, ale také zdravotních návyků, zejména pak stravování. Hlavní je, abyste na tyto věci nezůstali sami – týmová práce vás dostane mnohem dál.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jeden z nejdůležitějších měsíců ve vašem životě je před vámi. Hlavní úlohu v něm bude hrát seberozvoj a vlastní inspirace. K tomu by vám mohla dopomoci uklidňující dovolená. V polovině měsíce se pak dočkáte zklidnění situace u vás doma, a rodina bude stát na vaší straně. Po 25. březnu Mars převálcuje váš sektor produktivity, díky čemuž budete usilovně pracovat na projektech a plánech, které budete vhodně balancovat s vašim zdravím.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Váš březen by se dal přirovnat k prořezávání odumírajících stonků a stimulaci nového růstu, který známe u rostlin. Živiny vašeho elánu budou proudit do oblastí, které zatím spaly. Podporujte toto proudění, jak to jen půjde, a naopak se vzdejte vazeb, které váš rozpuk brzdí. V polovině měsíce vám osud díky Venuši dopřeje zasloužený oddych. Užívejte si tedy nástup jara plnými doušky.