Andělská poselství na sobotu: Štíři, pochvalte ostatní, Kozorozi, nikdy se nevzdávejte

Andělská poselství na sobotu: Štíři, pochvalte ostatní, Kozorozi, nikdy se nevzdávejte
Každý den toužíme po dokonalosti. Andělé nám radí jednu věc – chceme-li dosáhnout dokonalosti, měli bychom se naučit žít s našimi chybami a brát je jako součást své osobnosti. Chceme-li se těchto chyb zbavit nadobro, měli bychom si vytvořit zvyk, který tyto chyby zničí. Co ještě nám pomůže stát se silnou osobností?

Jsou to andělské rady, které zlepšují náš život, pokud se dostatečně věnujeme jejich významu. Je to jako s ostatními lidmi. Rady mohou být sebelepší, ale dokud se budeme držet pevně svého názoru, nijak nám nepomohou. Každý se chce změnit, ale jen málokdo se k tomu odhodlá. Pojďme to společně zkusit znovu. Každé ráno máme další příležitosti, jak dosáhnout svého štěstí. Přečtěte si andělská poselství pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přestaňte mluvit a začněte konečně konat. Nikdo nikdy nic nezískal pouhým mluvením, přestože si můžete myslet opak. Za vším je tvrdá práce, kterou nevidíte, protože dotyčný člověk si nestěžuje – a to je recept na jeho úspěch. Inspirujte se tímto jedincem a také vy dosáhnete svého úspěchu.

Andělská rada: Nezapomeňte být sami sebou, ať už děláte cokoli. Není špatné vypůjčit si nápad někoho jiného, měli byste ho však změnit k obrazu svému, čímž ho přetvoříte ve svůj vlastní, aniž byste byli považováni za zloděje nápadů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Při spolupráci je důležité, abyste se všichni dohodli na jednom nápadu. Je to jako byste veslovali. Pokud vy veslujete dopředu a člověk, který vám pomáhá či se kterým žijete, vesluje dozadu, nikdy se nepohnete kupředu. V běžné praxi to znamená, že pokud se nedohodnete, žádný vztah nebude fungovat správně.

Andělská rada: Ujasněte si priority své a vyslechněte si priority vám blízkého člověka. Následně hledejte kompromis, který bude vyhovovat vám oběma.

Blíženci (21. května – 21. června)

Není sebezničující být neúspěšní. Dokonce je přínosné dělat chyby. Avšak považovat je za konečný neúspěch je nesprávné. Nedovolte své vlastní mysli, aby negativně ovlivňovala váš život. V každé špatné zkušenosti hledejte to dobré a poučte se z chyb vlastních i cizích.

Andělská rada: Lidský mozek je přizpůsoben učení se z chyb. Není důvod toho nevyužít ve svůj prospěch. Nezapomeňte své zkušenosti předávat dál, aby jiní lidé byli ušetřeni stejného zklamání.

Nedovolte své vlastní mysli, aby negativně ovlivňovala váš život
Nedovolte své vlastní mysli, aby negativně ovlivňovala váš život | Zdroj: Billion Photos / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Váš talent je vaše cesta ke štěstí. Pokud nemáte talent, můžete se snažit sebevíc, ale ničeho nedosáhnete. Zaměřte se proto na oblast, která vás baví a naplňuje. Zároveň nedovolte, aby váš talent ležel ladem – tvrdá práce je též důležitá, abyste svůj talent rozvíjeli.

Andělská rada: Snažíte-li se o něco, co vás ve skutečnosti nebaví, nemůžete čekat, že se vám vše podaří podle plánu. Svou pozornost upírejte k těm správným věcem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměřte se na sebepoznání a více respektujte sami sebe. Stanete se mnohem sebejistějšími a přestanete se léčit na ostatních, poněvadž zjistíte, co vám celou tu dobu chybělo. Zjistěte, jaký osobnostní rys je nejvyvinutější, a využijte ho ke zlepšení vašeho života.

Andělská rada: Hodně záleží na tom, jak vnímáte sami sebe. Rozmazlete se a mějte se rádi. Netrestejte se za své vlastní chyby hněvem, rozhodněte se dát si příště větší pozor.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zajímejte se o to, co přesně máte udělat, než to začnete dělat. Ptejte se plni respektu a neskákejte lidem do řeči, když vám něco vysvětlují. Jedině tak plně pochopíte, co se od vás požaduje. Předejdete zbytečným problémům a nedorozuměním.

Andělská rada: Ukažte respekt druhým a také oni začnou plně respektovat vás. Pokud máte pocit, že vás nikdo neposlouchá, kultivujte respekt.

Váhy (23. září – 23. října)

Čím lépe se k ostatním zachováte, tím lépe se oni budou chovat k vám. Proto se k ostatním chovejte tak, jak byste se chovali sami k sobě – podle nejlepšího uvážení. Na sebe nekřičíte za svou vlastní hloupost, tak proč soustavně slovně napadáte ostatní?

Andělská rada: Je důležité, abyste se sjednotili s ostatními. Stejné požadavky, kterými selektujete své přátele, byste měli uplatnit na sebe, abyste zjistili, zda vaše představy nejsou nereálné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Každý člověk touží být pochválen za své úsilí. Pokud se vám líbí něčí osobnost a úspěchy, zajděte za tímto člověkem a bez ostychu ho pochvalte. Upřímnost je zde důležitá, nemluvte naprázdno. Ukažte ostatním lidem, že dokážete ocenit jejich snahu.

Andělská rada: Je vhodné příležitosti nejen hledat, ale také je vytvářet. Buďte sdílnější s ostatními a zjistíte, že svět není pouze zkažený, ale že stojí za to žít.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Inspirujte jiné lidi. Motivujte je k tomu, aby následovali své sny nehledě na to, jak obtížné se zdají být. Pomozte jim překonat všechny překážky, které je na jejich cestě potkají. Toto je návod k úspěšnému a spokojenému životu, který si můžete vybudovat i vy.

Andělská rada: Spokojte se s málem a více pomáhejte lidem. Poté zjistíte, že ke štěstí toho nepotřebujete mnoho, hlavní je schopnost užívat si života se vším, co nabízí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš život dostane ten pravý smysl, když se naučíte překonávat všechny překážky, které vám přijdou do cesty. Nevzdávejte se ani tehdy, když vám situace bude připadat bezvýchodná. Probuďte svou vnitřní kreativitu, podívejte se na problém z jiného úhlu a racionálně ho vyřešte.

Andělská rada: Jedná-li se o váš problém, vypadá mnohem hůře než kdybyste se o něm doslechli od někoho jiného. Objektivita vám pomůže překonat všechny výzvy, které vám život nabídne.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přestože váš den nemusí být ten nejlepší, zkuste v něm najít alespoň něco dobrého. Žádný den není úplně špatný, pokud umíte najít radost v drobných detailech. Je to váš pesimismus, co z vás dělá oběť celého dne. Nedovolte, aby ovládl váš úsudek.

Andělská rada: Nemá cenu si říkat, že to mohlo být ještě horší. To povede k očekávání špatné události. Řekněte si, že pouze váš pohled není tak optimistický, jak by mohl.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé, kteří se vždy usmívají, nejsou ti nejšťastnější lidé. Projevují naději, která jim může změnit život, i snahu o zlepšení své situace. Inspirujte se jimi a usmívejte se na celý svět, poněvadž žijete pouze jednou. Máte litovat, že jste svůj život nezměnili, když jste mohli, nebo být plně spokojeni tím, jak jste ho vedli?

Andělská rada: Toužíte-li si odpočinout od všedního života, znamená to, že s ním nejste plně spokojeni. Změňte ho a pociťte pravé štěstí, které nezmizí.

Zdroj článku:
  • Autorský text