Ženy Býci, svůj vztah můžete zazdít přílišnou záští i lpěním na členech své rodiny

Ženy Býci, svůj vztah můžete zazdít přílišnou záští i lpěním na členech své rodiny
Jste žena, která přesně ví, co dělá, a pokud někomu dáte radu, myslíte ji upřímně a chcete s její pomocí někomu pomoci. Včetně svého partnera. A to je fajn. Pokud se však podíváme na odvrácenou stránku Vašeho chování ve vztahu, víte, co děláte a Vašemu partnerovi se to líbit nemusí? Ne každý partner je totiž tak upřímný, jak čekáte.

Přivlastňujete si partnera a žárlíte

Skoro to vypadá, jako by Váš partner byl Váš majetek. Žárlíte na každou ženu, která se kolem něho mihne. Přátelství muž-žena může existovat, ale Vy to neakceptujete.

Vaše tvrdohlavost může být problém

Všechno musí být po Vašem, pokud Váš partner chce poklidné partnerství. Jakmile si něco zamanete, nejede přes to vlak. To Vašeho partnera může štvát ve velkém měřítku.

Lpíte na členech své rodiny i na přátelích

Rodina a přátelé na prvním místě. Váš partner proti nim nesmí říci jediné křivé slovo, pokud chce harmonický vztah. Vždy mu budete věřit o něco méně než rodině a přátelům.

Urážíte partnera

Nejen pokud se ocitnete v hádce, volíte vůči svému partnerovi jedovatá slova. Dokonce i v běžném rozhovoru se můžete zničehonic naštvat a začít svou lásku urážet.

Máte pomalé životní tempo

Na některé partnery jste příliš pomalá. Je to Vaše životní tempo, které Vám plně vyhovuje, ale u některých partnerů, kteří jsou svižnější, to může vyvolat touhu po rozchodu.

Ženy ve znamení býka mají pomalé životní tempo, Zdroj: Alexandru Nika/ Shutterstock

Chyby svému partnerovi již neodpustíte

Nehledě na to, kdy Váš partner zaškobrtl, Vy mu jeho chybu již nikdy neodpustíte a při každé hádce mu ji budete soustavně připomínat.

Peníze jsou pro Vás přednější než vztah

Pokud Váš partner nevydělává tolik peněz, kolik očekáváte, jedná se o závažný problém. Finanční krize ve vztahu je pro Vás a Vašeho partnera naprosto kritické období.

V jeden okamžik přestanete posouvat vztah

Ve Vašem vztahu s partnerem přijde den, kdy přestanete vztah posouvat na další úroveň. Jste ve vztahu plně spokojena a nehodláte to měnit. Váš partner může začít něco namítat.

Můžete být chamtivá, přestože si to neuvědomujete

Můžete syslit peníze a brát si více než dáváte svému partnerovi, ale neuvědomujete si to, proto nemůžete pracovat na nápravě.

Partnerovi se můžete jevit jako panovačná

Váš partner může nabýt dojmu, že Vás musí poslouchat na slovo, pokud chce doma klid. Také chcete mít všechno, co si zamanete, a toužíte po luxusu.

Nedaří se Vám ovládat svůj hněv

Zřejmě se jedná o Váš největší problém. Kdykoliv se naštvete, trvá Vám dlouho, než s partnerem začnete opět mluvit – může se jednat o den, ale klidně vydržíte v tiché domácnosti několik dní. Pokud se Vám partner chce omluvit, během hněvu nechcete jeho omluvy slyšet.

Zdroj článku: