Andělská poselství na pátek: Štíři, sdělte lidem jejich pozitivní vlastnosti, Střelci, neodsuzujte ostatní při prvním setkání

Andělská poselství na pátek: Štíři, sdělte lidem jejich pozitivní vlastnosti, Střelci, neodsuzujte ostatní při prvním setkání
Andělé nás nabádají, abychom zůstali otevřeni novým možnostem. Tak se náš život může změnit k lepšímu a možnosti se stanou nekonečnými. Získáme více úhlů pohledu, budeme připraveni rozhodnout se správně. Co andělé vzkazují přímo vám, na pátý den v týdnu?

Je to zavírání našich očí před realitou, co staví zeď mezi námi a našimi sny. Odmítáme realitu takovou, jaká skutečně je, což vede ke zkreslení vize, jak by správně měla vypadat cesta za úspěchem. Zastavme se na chvíli a rozhlédněme se kolem sebe. Máme možnost zjistit, že nic není černobílé ani přímočaré. Jakmile pochopíme skutečnou realitu, naše sny přestanou být v nedohlednu. Andělé se snaží, abychom realitu nezkreslovali, a tak dosáhli štěstí. Co vám radí dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Někdy je nejlepší lék na pocuchané nervy pevné objetí s blízkou osobou. Pokud vás momentálně nic netrápí, můžete se vydat obejmout své příbuzné, jen tak. Fyzický kontakt je důležitý, aby si člověk nepřišel od všech odstrčený. Také trávení více času s těmito lidmi jim vykouzlí úsměv na tváři.

Andělská rada: Všímejte si blízkých, kteří jsou v poslední době skleslí. Ti vaši přítomnost potřebují nejvíce a ocení ji více než lidé, kteří jsou dlouhodobě šťastní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte dar vnímat pocity jiných lidí, proto ho využijte. Vžijte se do situace někoho, na kom vám záleží, abyste mu nabídli cennou radu, jak se zbavit problémů. Než tak učiníte, poraďte se také s jinými lidmi, samozřejmě aniž byste dotyčného jmenovali.

Andělská rada: Společnými silami dosáhnete mnohem větších výsledků než kdybyste na všechno byli sami. Pomáhejte proto, kde se dá, abyste získali silné spojence, až je budete potřebovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Běžte za svým snem, jakkoli nedosažitelný se vám zdá. Dnes získáte silnou motivaci, která udrží vaši pozornost tam, kde bude zapotřebí. Nemáte-li žádný sen, zasněte se a rozhodněte se, jak chcete dál žít. Máte předurčeno dosáhnout velkých věcí, ne žít život průměrného člověka.

Andělská rada: Předsevzetí je dobrým způsobem, jak nepolevit a dosáhnout vašeho cíle. Nedávejte si více předsevzetí, vymyslete jedno a toho se držte.

Rak (22. června – 22. července)

Povězte svým příbuzným a přátelům, jak hodně je máte rádi. Většinou o svých citech k nim mlčíte, ale to dlouhodobě není dobré. Nikdo nemá rád zklamání, ale všichni lidé včetně vašich blízkých se s ním setkávají, někteří dennodenně. Slova o vaší podpoře jim zvednou náladu a pomohou jim opět se postavit na nohy.

Andělská rada: Žádný vztah není tak opotřebovaný, jak se vám může jevit. Stačí změnit úhel pohledu a všímat si na ostatních dobrých vlastností, nikoli chyb.

Nebojte se říct svým příbuzným a přátelům, že je máte rádi.
Nebojte se říct svým příbuzným a přátelům, že je máte rádi. | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Je čas vyřešit spor vám blízké osoby s agresorem, který zastává názor, že použít hrubou sílu a výhrůžky je ta nejlepší věc na světě. Je to ideální příležitost, jak vykonat váš dnešní dobrý skutek. Zastaňte se svého příbuzného či blízkého přítele. Pokud možno se spor snažte urovnat pouze slovy.

Andělská rada: Dnes více než jindy pocítíte potřebu pomáhat lidem, kteří pro vás znamenají mnoho. Jste ochotni postavit se komukoli, tudíž se ujistěte, že to bude v dobrém zájmu někoho dalšího.

Panna (23. srpna – 22. září)

Při snaze rozlišit skutečnost od vašich vlastních představ musíte mít oči na stopkách. Pozorně pozorujte vaše okolí a zaznamenávejte, kdy se vaše představy budou shodovat s tím, co vám kdo říká. Nedělejte ale z lidí podezřelé a neveďte policejní výslech. Nepřehánějte to s dotazy.

Andělská rada: Ne každý bude tak sdílný, jak si přejete vy. Pokud se vám někdo nechce svěřit, nedělá to z něho automaticky špatného člověka. Pracujte pomalu a využívejte čas, nic neuspěchejte.

Váhy (23. září – 23. října)

Podívejte se na svou finanční situaci. Dnes máte pochopit, proč utrácíte tolik peněz, když byste mohli šetřit na něco důležitějšího, co vám poslouží a co skutečně potřebujete. Nechte svou intuici, aby vám poradila, zda děláte správnou věc či zda nastal čas na změnu.

Andělská rada: Velké výdaje jsou lákavé, avšak pocit štěstí vám propůjčí na krátkou dobu, poté nastane pravý opak. Šetřete, abyste byli připraveni, kdyby se něco stalo.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na svých nejbližších najděte něco, co vás na nich fascinuje. Využijte svou kreativitu a sdělte jim to prostřednictvím básně, či jim napište krásný dopis a osobně jim ho předejte. Upevní to přátelské i rodinné vztahy a dané osoby se budou cítit milovaně.

Andělská rada: Také můžete ty, které máte rádi, pozvat na společnou večeři. Popovídejte si s nimi o tom, co je nejvíce zajímá. Třeba mají nové zájmy, které by se líbily i vám, ale vy to zatím nevíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

K určitým lidem cítíte větší sympatie než k ostatním. Přitom znáte dobře obě tyto skupiny. Možná je to tím, že jste některým lidem nedali šanci předvést se v dobrém světle. Více jim důvěřujte a nechte je se předvést. Každý má nějaký talent, který vám jednou může pomoci.

Andělská rada: Nechcete-li s lidmi sdílet vaše tajemství, nemusíte. Nesuďte však lidi podle toho, jak hodně či málo se vám zdají sympatičtí. Zdání občas může hodně klamat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pomozte ostatním s dokončením jejich úkolů. Získáte jedince, na které je spolehnutí za všech okolností. Nemyslete si, že jste jediní, kteří všemu rozumí. Ostatní neznají všechno, ale to ani vy. Naslouchejte proto ostatním, pokud si myslejí, že mají co říci. Většinou je to pravda.

Andělská rada: Nerealizujte své nápady, aniž byste se o nich nejdříve poradili. Pokud vám všichni lidé, kterým se o těchto nápadech zmíníte, řeknou, že to není dobrý nápad, něco na tom bude.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Sny se mohou stát velkou inspirací, pokud nevíte, jakým směrem se vydat. Nejste-li spokojeni ve snu či sníte-li o ohrožení svého života, pravděpodobně necháváte ostatní, aby rozhodovali za vás, abyste nezranili jejich city. Mějte svůj vlastní rozum, vy žijete svůj život.

Andělská rada: Ne vždy je nutné se za každou cenu podřizovat požadavkům jiných lidí, přestože se může jednat o rodinu. Posuňte se kupředu, rozhodujte se sami za sebe.

Ryby (19. února – 20. března)

Dělejte více věcí, které vás naplňují. Pozitivní energie není nikdy dost, a procházkou v přírodě ani uměleckou činností nikdy nic nezkazíte. Brzy zjistíte, že svou pozitivitu přenášíte také na jiné lidi. Usmívejte se na celý svět a celý svět se začne usmívat na vás. Vaše radost ze života bude mnohem větší.

Andělská rada: Učte další jedince, že brát život vážně pouze bere pocit štěstí. Prolétávat životem jako volný pták je mnohem příjemnější než plazit se po zemi a být naštvaní na všechny v širém okolí.

Zdroj článku:
  • Autorský text