Hvězdná znamení, která vám vyznají lásku, přestože to nemyslí vážně

Hvězdná znamení, která vám vyznají lásku, přestože to nemyslí vážně
Slova „miluji tě“ by měla být vyslovena pouze v případě, že k dotyčnému cítíme lásku. Nicméně po tomto světě chodí lidé, kteří nám tato slova jsou schopni říci pouze z lítosti či jen proto, abychom se cítili lépe. Někteří lidé si s city ostatních rádi hrají. Na která znamení zvěrokruhu si dát pozor?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se Vodnář do vás zamiluje, není to jen láska, je to také soubor jeho fantazie, kde společně s ním hrajete hlavní protagonisty. Všechno je tak romantické a úžasné, není to jako v reálném světě. Ovšem pokud se Vodnář odmiluje, stále vás může přesvědčovat, že vás miluje.

Mezitím se může poohlížet jinde a zároveň se nacházet ve své vlastní fantazii, kde se k němu chováte tak, jak si on sám představuje. Také pokud se schyluje k hádce, hodně Vodnářů řekne, že vás miluje, aby hádka skončila.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vyznáte lásku Lvovi, který vás nemiluje a který ví, že vás nikdy milovat nebude, řekne vám pravý opak. Je to z toho důvodu, aby před vámi neztratil svou přátelskou tvář. Také vám tato slova může říci jako první, pokud mu chybí vyznání lásky a cítí se osamělý – v naději, že vy po něm jeho slova zopakujete. Pozdvihnutí jeho ega je to, co ho vede vám vyznat lásku.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíra ovládají vášeň a žárlivost. Oba důvody mohou být příčinou toho, že se odhodlá k těm dvěma láskyplným slovům. Pokud se snaží dostat vás do postele, vyzná vám lásku, a zároveň pokud se kolem vás mihne krásnější jedinec jeho pohlaví, spouští žárlivou scénu, která končí slovy „miluji tě“.

Nemusí to myslet vážně, hlavní je, že jeho touhy budou naplněny. Berte tato slova od Štíra s velkou rezervou, může za tím být cokoliv jiného než láska.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blížencům nikdy nevadilo lhát, pokud to znamená ponechat danou situaci v klidu. Nemají rádi hádky a výčitky proti jejich osobě, proto je hodně pravděpodobné, že vám zalže, že vás miluje, abyste nespustili scény.

Nebudou se cítit špatně, že vám lhali, spíše se ve svém nitru budou potutelně usmívat, jak úžasně vyřešili nynější situaci. Přesně vědí, kdy co říci v jaké situaci, a vyznání lásky ve správný čas patří k věcem, v nichž jsou mistři.

Váhy (23. září - 22. října)

Váhy vám nechtějí lhát, mají to těžké samy o sobě. Jejich mysl je hnaná romantikou a krásou, z čehož vyplývá, že sami se mohou ponořit do lži, že vás milují. Uvěří tomu a řeknou vám to. Další den však mohou přijít na to, že to nebyla skutečná láska, pouze chvilkové poblouznění.

Dobrá zpráva je, že jakmile na to přijdou, začnou vymýšlet nejklidnější způsob, jak vám to oznámit. Na svou obhajobu většinou uvádějí, že láska nebyla skutečná a rychle vyprchala.

Zdroj článku: