Co lze zjistit z numerologických rozborů?

Co lze zjistit z numerologických rozborů?
Nejspíš už jste o numerologii slyšeli. Možná vídáte opakovaně stále stejné číslo, ale tušíte, co všechno je možné prostřednictvím numerologie zjistit?

Co je numerologie?

Numerologie je studium čísel ve vašem životě, díky němuž můžete odhalit informace o světě a také o každém člověku. Numerologie je považována za univerzální jazyk čísel. Může vypadat složitě a existuje více různých typů numerologie. Pokud jste obeznámeni s astrologií, možná o numerologii něco málo víte; je v mnoha ohledech podobná, ale k získání informací a náhledu používá jinou metodu – čísla.

Numerologie je považována za univerzální jazyk čísel, Foto: WESTOCK PRODUCTIONS / Shutterstock

Z data narození se dozvíte mnoho věcí!

Je zajímavé, že mnoho informací se dozvíte již z pouhého data narození. Dozvíte se charakteristiku lidí, zajímavosti o jejich povaze, jejich obavy a přání. Každé z čísel nese určitou vibraci a spočítat si základní číslo životní cesty není nic těžkého.

Než se odhodláte ke komplexnímu astrologickému rozboru, můžete to zkusit. Je to snadné, stačí sečíst všechny číslice z data narození a máte to – např. 1. 1. 2001 – sečtete 1+1+2+1. Vyjde vám 5 a toto číslo je pro vás stěžejní. Nicméně, numerologie umí mnohem víc.

Díky numerologii můžete poznat svého partnera, Foto: Roman Samborskyi  / Shutterstock

Numerologie a vztahy

Díky numerologii můžete poznat svého partnera, zjistit, zda se k sobě hodíte, nebo s její pomocí vybrat vhodné datum svatby. Může vám v mnoha věcech pomoci – snáze překonáte i partnerskou krizi, pokud budete znát ambice a touhy partnera.

Numerologie a zaměstnání

Čísla vám mohou být užitečná i v případě, že hledáte zaměstnání, nebo se rozhodujete, jakou profesní cestou se dát. Poradí, kdy začít s podnikáním, nebo kdy je pro vás vhodná doba říct si o zvýšení platu. S její pomocí si můžete nejen stanovit profesní cíle, ale i jich skutečně dosáhnout.

Složitější období života? I v tomto případě je nápomocná!

Máte náročnější období, řešíte osobní/zdravotní/finanční problém a nevíte, kudy dál a co momentálně dělat? Požádejte čísla o pomoc. Dokáže vás varovat před negativními událostmi, ale i upozornit na ty pozitivní, které vás čekají.

Numerologii můžete využít v mnoha oblastech života, Foto: Dmytro Zinkevych / Shutterstock

Co dalšího zjistíte díky numerologickému rozboru?

Numerologie se neomezuje pouze na vztahy a kariéru, ale můžete díky ní zjistit i numerologické číslo vašeho bydliště. To můžete využít například ve chvíli, kdy si svůj budoucí domov teprve vybíráte. Z čísla popisného zjistíte, zda je vyhlídnutý dům právě pro vás, nebo se k vám vůbec nehodí. Jsou místa, kde se bude lépe bydlet rodinám s dětmi a jiná, která podporují hojnost. Výběr je pouze na vás!

Jak může být užitečná právě vám?

Numerologii můžete využít v mnoha oblastech života. I pro vás může být přínosem udělat si komplexní numerologický rozbor a pochopit souvislosti, které jste dosud neviděli. Možná pochopíte, proč se vám v něčem nedaří a k čemu inklinujete. Najdete oblasti ve svém životě, na které se zaměřit, nebo se lépe vypořádáte s partnerskou krizí. Čísla jsou velmi přesná a prozradí o vás víc, než si myslíte.