Jakým typem inteligence oplýváte podle vašeho hvězdného znamení?

Jakým typem inteligence oplýváte podle vašeho hvězdného znamení?
​​​​​​​Každý člověk na Zemi je svým způsobem chytrý. To, že někoho považujeme za hloupého, je dáno tím, že přemýšlí odlišně. To ještě neznamená, že není inteligentní. Podívejte se, jakým typem inteligence oplývá vaše znamení.

Beran (21. března – 19. dubna)

Oplýváte intuitivní inteligencí, vždy věříte svému nitru. Pokud cítíte, že něco jde udělat a máte nějaké možnosti, jak toho dosáhnout, využijete toho. Poděkujte své vyvinuté intuici.

Býk (20. dubna – 20. května)

Oplýváte tělesně-kinestetickou inteligencí. Vždy dokážete koordinovat svou mysl se svým tělem. Umíte toho celkem dost, co jiní lidé neumí, protože se učíte myslí i tělem zároveň. Je pravděpodobné, že umíte používat stejnou měrou pravou i levou ruku.

Býci dobře koordinují tělo a mysli, Zdroj: My Good Images/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Oplýváte jazykovou inteligencí. Vždy najdete to správné slovo, které použijete ve svých příbězích. Umíte skvěle komunikovat a lidé poslouchají vaše příběhy rádi.

Rak (22. června – 22. července)

Oplýváte intrapersonální inteligencí. Nikdy se nestane, že byste si nebyli vědomi toho, co děláte a jak se chováte. Vždy víte, co chcete, a také toho dokážete dosáhnout.

Lev (23. července – 22. srpna)

Oplýváte kreativní inteligencí. Nikdy se vám nestalo, že byste neuměli zachránit určitou situaci nebo si poradit s lidmi, kteří k vám přišli pro radu nebo kteří o vás neřekli něco hezkého.

Panna (23. srpna – 22. září)

Oplýváte logickou inteligencí. Nikdy se vám nestane, že byste si s něčím nevěděli rady. Vždy vymyslíte logické řešení, a pokud s vámi někdo nesouhlasí, dokážete své plány obhájit.

Váhy (23. září – 23. října)

Oplýváte hudební inteligencí. Pokud se rozhodnete začít pracovat jako zpěvák či hudebník, vždy víte, jaká tónina se v tu jakou chvíli hodí nejvíce, aby hudba byla co nejvíce poslouchatelná.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Oplýváte vnímavou inteligencí. Je opravdu těžké vás oklamat. Rozpoznáte i sebemenší lež. Mimo to jste natolik vnímaví, že každý váš plán dokážete proměnit v realitu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Oplýváte existenciální inteligenci. Vaši známí si toho určitě všimli. Vždy řešíte, proč jsme se narodili a proč zemřeme. Nedáte si pokoj, dokud nenaleznete odpovědi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Oplýváte praktickou inteligencí. Vždy řešíte nějaký problém a brzy přijdete na praktické řešení. Neexistuje situace, s níž byste si nevěděli rady.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Oplýváte prostorovou inteligencí. Máte obrovskou fantazii a kdykoliv někdo něco nadhodí, vy si to v mysli zrealizujete. Můžete proto odpovídat důvěryhodně a zajímavě.

Ryby (19. února – 20. března)

Oplýváte naturalistickou inteligencí. Rozumíte přírodě a dokážete pochopit to, co pro jiné lidi stále zůstává záhadou.

Zdroj článku: