Andělská poselství na pátek: Vodnáři, pozor na přepracovanost, Lvi, neutrácejte tolik

Andělská poselství na pátek: Vodnáři, pozor na přepracovanost, Lvi, neutrácejte tolik
Andělé tvrdí, že každá špatná myšlenka vzniká a zaniká. Proto existuje cesta, jak se jí zbavit, když je ještě v zárodku. Nemusíme se jí vůbec zabývat, nýbrž se jedná pouze o iluzi naší mysli. Andělé nám skrze sny a další vodítka zasílají skutečný obraz našeho světa – s dokonalým řádem a bez bolesti.

Nechceme-li zažívat jen a jen smutek, je moudré myslet na vše pozitivní, co se nám v životě stalo. Občas se nám zdá, že jsme šťastní a že nás nic nerozhodí. To jsou obrazy, které nám posílají andělé. Chtějí, abychom se na vše dívali ze všech úhlů pohledu a převážně z těch dobrých. Také nám našeptávají poselství, chtějí vyřešit všechny nezáviděníhodné situace, kterými procházíme. Co radí vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jiná osoba vám dokáže pomoci dokončit váš úkol včas. Nestíháte-li, více důvěřujte jiným lidem. Také je možné, že vám pomůže starý známý, kterého jste roky nepotkali. Chcete-li dokončení svého projektu urychlit, investujte do něj peníze, mnohonásobně se vám vrátí.

Andělská rada: Lidé ocení vaši snahu i váš zápal. Sami se rozhodnou, že vám chtějí pomoci. Buďte jim za to vděční a odměna za vaše úsilí vás nemine.

Býk (20. dubna – 20. května)

Učte se tak dlouho, jak můžete. Může jít o sebevzdělání. Nabyté zkušenosti se vám budou hodit při řešení problémů a mohou vám pomoci rozšířit obzory, co se týče práce. Nikdy nebudete tak staří, abyste se nemohli naučit něco nového. Pokud plánujete svatbu, nastal správný čas se o tom zmínit rodině.

Andělská rada: Lidé k vám budou vzhlížet, nebuďte proto krutí. Budou vás mít rádi, když je vyslechnete a poté jim nabídnete svůj názor. Také vaši přátelé vás vyhledají, abyste jim pomohli, neodmítejte je.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud máte nějaký nápad, který značně zjednoduší pracovní postup ve vašem zaměstnání, s chutí se o něj podělte se svými nadřízenými či se samotným majitelem firmy. Hledáte-li zaměstnání, právě správná logická úvaha vám pomůže získat vaši vytouženou práci.

Andělská rada: Po celý den myslete pozitivně. Plánujete-li výlet, čeká vás samá zábava. Nic neodsuzujte pouze na základě toho, že by se vám něco nemuselo líbit. Vše dopadne dobře, budete-li myslet i na druhé.

Rak (22. června – 22. července)

Nadměrné utrácení přináší štěstí vždy chvilkové. Teprve až později si uvědomíte, že jste danou věc nikdy nepotřebovali a nyní se bude pouze válet u vás doma. Nezapomeňte si udělat čas pro vaše nejbližší, potřebují vaši pozornost. Nabídněte jim předměty, které sami nevyužijete.

Andělská rada: Zatoužíte po společnosti, takže toho využijte. Kupte všem oběd nebo večeři, peníze utratíte mnohem lépe než kdybyste si koupili zbytečnosti.

Pozvěte své přátelé nebo kolegy na oběd, chybu neuděláte.
Pozvěte své přátelé nebo kolegy na oběd, chybu neuděláte. | Zdroj: NDAB Creativity / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Dejte si pozor na svou finanční situaci. Kontrolujte ji, kdykoli něco koupíte. Může se vám stát, že z peněz, které vám po nákupech zbydou, nevyjdete. Zaměřte se na svůj domov, válí se v něm mnoho předmětů, které nevyužíváte a můžete zpeněžit.

Andělská rada: Snažte se, abyste nenakupovali zbytečnosti. Budete mít k tomu sklon, proto se neváhejte poradit se svými nejbližšími, zdali vaše koupě bude užitečná.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dávejte si pozor na autoritu. Jakkoli skvělý se vám váš plán bude zdát, nemusí se setkat s úspěchem, zejména na pracovišti. Nedělejte nic, co by vám potenciálně mohlo uškodit. Dnes je lepší neříkat nic než litovat svých slov.

Andělská rada: Lépe poznejte lidi, se kterými jste v pravidelném kontaktu. Pokud pochopíte jejich způsob myšlení, stanete se přesvědčivějšími.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte velkou moc změnit svůj život v kterékoli životní oblasti. Neříkejte si, že něco nemůžete udělat. Není to pravda. Pokud si potřebujete odpočinout od všedního života, zajděte do přírody, tam je možná koncentrace. Snažíte-li se něčeho dosáhnout dlouhodobě, nyní se zadaří.

Andělská rada: Zažijete úspěch, pokud na sobě budete tvrdě pracovat. Využijte svou kreativitu, abyste se zlepšili. Vyrazte za přáteli, kteří jsou vašimi vrstevníky, a dostane se vám velké podpory.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dejte si pozor na utrácení za ty, pro které nic neznamenáte. Stravte většinu dne prací a na příští týden vám toho tolik nezbyde, tudíž si nadcházející víkend dokážete užít naplno. Také vaše myšlenky budou proti vám a mohou vás rozhádat s milovanou osobou.

Andělská rada: Napřed si vše promyslete, než začnete jednat. Nenechte ostatní, aby s vámi manipulovali pro své sobecké účely. Více přemýšlejte, než něco uděláte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Poslouchejte starší lidi. Mají toho tolik na srdci a jejich slova budou pro vás cennými radami. Pokud se nudíte, zaměřte se naplno na svůj koníček. V zaměstnání udělejte něco navíc, abyste nadřízeným ukázali svou píli. Více času travte s lidmi, se kterými vám je dobře.

Andělská rada: Nemůžete-li koncentrovat svou mysl, aby se plně zaměřila na nějaký úkol, pomyslete na lidi, kteří již zemřeli. Stále jsou u vás a plně vás podporují.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Hlídejte si možnosti přivýdělku, mohou vás zaujmout. Všechny resty, které jste si v práci nadělali, nyní zvládnete dohnat v rekordně krátkém čase, a i přesto precizně. Zároveň se nehádejte se členy své rodiny. Posíláme vám signál, že nyní není ten vhodný čas.

Andělská rada: Všechny cíle nyní budou dosažitelné. Chcete-li vypracovat svou postavu, s chutí do toho. Cvičení vás bude bavit a nepřijde vám to jako dřina.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vracejte se do svého domova, kdykoli si budete potřebovat odpočinout. Dnes to bude více než kdy jindy. Vaše práce je namáhavá, nemusíte se v ní ale zdržovat déle než je potřeba. Přepracovanost může vést k výkyvům nálad. Neurážejte lidi na potkání a pozor si dejte i v případě vlastní rodiny.

Andělská rada: Můžete být překvapeni, kolik lidí vás přijde podpořit, pokud se budete cítit na dně. Nenechají vás ve štychu a mnozí z nich vás dokonce obdarují.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte skvělý nápad, jak vyniknout v pracovním životě. Nebojte se říci svůj názor. Nikdo vás za něj nepotrestá, naopak zjednodušíte směnu nejednoho vašeho kolegy. Dejte si pozor na zdraví, pečujte o sebe a nedělejte nic, co by pro vás mohlo být nebezpečné.

Andělská rada: Zajděte za někým, komu plně důvěřujete, pokud si nejste jisti, zda to, co děláte, je správné. Usilujte o zlepšení svého života a podaří se vám to.

Zdroj článku:
  • Autorský text