Jak vyjadřujete smutek, podle Vašeho astrologického znamení

Jak vyjadřujete smutek, podle Vašeho astrologického znamení
Zatímco někdo pláče, když smutní, jiný se snaží předstírat, že se nic nestalo, a další člověk se může stát agresivním na celé okolí. Jak vyjadřujete smutek Vy? Každý člověk je jedinečný, ale podle Vašeho astrologického znamení můžeme určit, jak se v nešťastném životním období chováte Vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začnete se tvářit šťastně, abyste nemuseli odpovídat na otázky ostatních lidí, co se děje, a půjdete udělat něco, co Vás baví a zároveň zvýší hladinu adrenalinu ve Vaší krvi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Když nastoupí smutek, stáhnete se sami do sebe. Přestanete chodit do společnosti a zůstáváte sami doma. Pokud s někým mluvíte, jste rozhněvaní a odsekáváte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Snažíte se zapomenout na to, že smutní jste, protože se snažíte zůstat pozitivní. Pokud pracujete z domova, ponoříte se do práce, ta Vám pomůže zapomenout na Vaše starosti.

Rak (22. června – 22. července)

Naplno vyjadřujete svůj smutek. Chcete, aby lidé věděli, jak se cítíte, poněvadž nemáte rádi ten pocit, když víte, že se někdo přetvařuje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Smutek vyjadřujete vždy, kdy ho cítíte, poněvadž chcete ostatním lidem ukázat, že ani tak oblíbený člověk, jakým jste Vy, není dokonalý a smutní stejně jako všichni ostatní.

Váhy většinou smutek překrývají dobrou náladou, Zdroj: Tutatamafilm / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakmile Vám během smutku někdo zkříží cestu, jste přehnaně kritičtí. Z tohoto důvodu se často izolujete od ostatních lidí, protože víte, že by to mohlo dopadnout špatně.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemáte rádi, když smutníte, a proto předstíráte, že jste naprosto šťastní. Chcete tím přesvědčit hlavně sami sebe, že nešťastní nejste. Také myslíte na ostatní, kteří se kvůli Vám mohou cítit špatně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud jste smutní, snažíte se smutek zahnat fyzicky náročnou činností. Nevíte, jak se se smutkem vypořádat, a proto si vymyslíte program, který Vás má učinit šťastnější.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začnete přemýšlet, proč se cítíte tak mizerně. V případě smutku nechápete, jak se Vám to mohlo stát, a proto se snažíte přijít na příčinu svého neštěstí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vždy čekáte, že Vás něco rozesmutní, tudíž pokud takováto situace nastane, nejste ani trochu překvapeni. Naopak se snažíte nedat svůj smutek najevo a děláte činnosti, které jste dělat chtěli, nejlépe související s prací.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nechcete, aby kdokoliv věděl, že jste smutní. Nemluvíte o svém smutku s nikým, poněvadž existuje riziko, že oni s Vámi začnou mluvit o svých problémech. Využijete svou kreativitu, abyste zapomněli na smutek.

Ryby (19. února – 20. března)

Jdete za někým, komu důvěřujete, a svěříte se mu se svými pocity. Nenávidíte pocit smutku a tajně doufáte, že Vám Váš známý poskytne rady, jak myslet pozitivněji.

Zdroj článku: