Velký andělský horoskop na na konec roku 2023

Velký andělský horoskop na na konec roku 2023
Podzim bude, alespoň ve srovnání s nadcházející zimou, pro mnoho znamení ještě poměrně náročný. Zima bude naopak až nezvykle poklidná.

S nástupem podzimu přichází jistý pocit angažovanosti a odpovědnosti. Postupně se projeví příjemný pocitem stálosti a s blížícím se koncem roku budou všechna znamení, ve větší či menší míře získávat pocit jistého ‘’uzemnění’’. I ta znamení, která obvykle létají s hlavou v oblacích budou najednou věnovat pozornost svým myšlenkám, povinnostem a pragmatickým záležitostem.

Beran (21. března - 19. dubna)

Doposud byl váš rok poměrně hektický a nepředvídatelný, což měl na vině váš planetární průvodce Mars. Ten se však v říjnu vrátí do svého oblíbeného znamení Štíra. Po roce plném těžkých úkolů a emocionálního vypětí vás konečně čeká vytoužený klid. Vaše sebedůvěra se navrátí v plné síle a zbytek tohoto roku bude už mnohem pohodovější než uplynulé měsíce.

Býk (20. dubna - 20. května)

Ke konci roku konečně slevíte ze svých přehnaně vysokých nároků a tím se uleví nejen vám samotným, ale i vašemu okolí. Pokud si dokážete i jasně vymezit hranice s okolím i na pracovišti, čeká vás velmi poklidný a šťastný konec roku.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Podzim bude hodně pracovní, je to způsobeno přechodem Marsu přes vaši pracovní oblast. Pokud tedy potřebujete v této oblasti něco dořešit nebo dotáhnout, teď je ten pravý čas. S blížícím se koncem roku se vaše pozornost přesune do oblasti rodiny a vztahů.

Blížence čeká na podzim hodně práce
Blížence čeká na podzim hodně práce | Zdroj: Quality Stock Arts / Shutterstock

Rak (22. června - 22. července) 

Podzim bude ve vašem případě zaměřen na domov. Opravte to, co je rozbité, pokud to má nějakou hodnotu. Odolejte přidávání dalších věcí a zbytečně neutrácejte, protože v zimě budete naopak řešit finance, tak ať nespláčete nad výdělkem.

Lev (23. července - 22. srpna)

Na podzim se vyvarujte unáhlených rozhodnutí, kterých byste mohli později litovat. Budete mít sice potřebu něco ve svém životě změnit, ale nejednejte příliš impulzivně. Koncem podzimu si dopřejte nějaký čas sami pro sebe. V zimě vám velmi prospěje, když omezíte čas strávený u obrazovek.

Panna (23. srpna - 22. září)

Na podzim se obrňte trpělivostí a vězte, že pokud se vám něco nedaří napoprvé, je třeba to zkoušet znovu a znovu. Později se do popředí dostanou vaše zvyky, respektive zlozvyky. Prioritou jsou záležitosti týkající se zdraví. Pomůže vám blížící se nový rok, ale dejte si pozor, abyste si na sebe s případnými drastickými předsevzetími neupletli bič. 

Váhy (23. září - 22. října)

Na podzim budete řešit sami sebe a také své vztahy. Nezapomeňte při vší té péči o druhé také sami na sebe. S příchodem zimy bude vaše obvyklá potřeba být se všemi zadobře utlačována nutkavým pocitem říci někomu ve svém nejbližším okolí krutou pravdu.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Podzim přináší po roce plném turbulencí jistou úlevu. Je také možné, že budete cítit nutkavou potřebu změny. Zima ve vás pak probudí až neskutečnou hravost, předvánoční večírky si tak velmi užijete.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Podzim bude ve znamení rodiny. Je pravděpodobné, že budete řešit i rodinnou historii. S příchodem zimy se vaše pozornost upne zpět na vás samotné, vaše nejbližší a každodenní život a problémy, které přináší.

Podzim bude ve znamení rodiny
Podzim bude ve znamení rodiny | Zdroj: Evgeny Atamanenko / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Podzim bude, mírně řečeno, poměrně stresující. Snažte se trávit každý den alespoň chvilku meditací, či jen tak sami se svými myšlenkami. S příchodem zimy se naštěstí tento pomyslný černý mrak rozplyne a vy budete opět sami sebou. V polovině prosince pak buďte opatrní na finance.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Na podzim budete řešit hlavně peníze. A to jak výdaje, tak i to, odkud k vám přicházejí. Je možné, že změníte zaměstnání, začnete investovat nebo přeměníte nějaký koníček na další zdroj příjmu. Koncem roku se vaše pozornost obrátí k vašim nejbližším a vy si užijete několik nezapomenutelných chvil s rodinou a přáteli.

Ryby (19. února - 20. března)

Merkur se v době rovnodennosti nachází v Panně, ve vašem sedmém domě vztahů. Pokud tedy potřebujete nebo chcete napravit poškozené vztahy, je na to na podzim nejvhodnější doba. Nastupující zima s sebou totiž přinese značné množství problémů, které budete muset řešit, a na nic jiného už vám nebude zbývat čas.

Zdroje článku: